Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
ISO mure
 
riina 09. oktoober 2002, kl 15.36
Tere!

Selline mure,et asusin tööle firmasse,mis plaanib taotleda endale ISO standardit...ka mulle on pandud mõned kohustused ja olen nüüd nendega püsti hädas :-(
Kas keegi omab sellega kokkupuudet ja äkki oskaks aidata?
 
Miu 09. oktoober 2002, kl 15.57
olen kõrvalt näind natuke
jõudu sulle. ja kannatust ja pikka meelt. ja ära küsi endalt et mis sellest kasu on, muidu kaob igasugune tahtmine edasi tegeleda sellega :)
 
dauph 10. oktoober 2002, kl 20.44
tuleb lihtsalt hambad kokku suruda ja kannatada. arvatavasti on sul ka mingi suur paberipakk, mis tuleb läbi lugeda?

mina olen natuke pettunud ses ISOs. kui kunagi ammu teemaga tutvusin, arvasin naiivselt, et see on miski süsteem, mis asja ka TEGELIKULT muudab, sh juhtimist ja töötajate rahulolu.

nüüd olen näinud, et paljas paberimäärimine, ei muud.
 
krisu 11. oktoober 2002, kl 08.46
kui ei ole aru saadud, mida läbi ISO juurutamise tahetakse saavutada, siis pole seda tõesti mõtet teha. Kõik sõltub suhtumisest, juhtkonna pühendumisest ja KÕIGI töötajate kaasamisest.
Uus ISO standard pole sugugi nii bürokraatlik, kui eelmised. Asjale saab läheneda tunduvalt paindlikumalt arvestades ettevõtte spetsiifikat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!