Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
oriflame
 
A2 09. oktoober 2002, kl 21.55
soovin infot,kuidas saada oriflame kontsultandiks.ja tingimused selleks olemiseks.olen harjumaalt.
 
H. 10. oktoober 2002, kl 11.12
Tegelen orif-ga üle kolme aasta - rahul. Liituda saab kellegi inimese järele, võin Sulle näiteks paberid saata. Liitumistasu on 125.- ja kui soovid ka testrite pakki, siis 300.-. Selle 125.- eest saab pabereid ja mõned testrid. Kui muidugi võimalik, siis tasub 300-ga. Mis veel? Ma ei tea, kui kursis sa oled. Kirjutan veel mõned asjad. Kauba saab laohinnaga - see on 30% odavamalt kui kataloogis. Kui nüüd müüd, siis see hinnavahe jääb omale. Maksta paki eest tuleb 3 nädala jooksul. See on hea. Tagastada saab tooteid 1 kuu jooksul, kui kellegile ei sobi toode. tellida võib ükskõik kui palju ja kui tihti, mingit kohustust ei ole. Pakk saadetakse koju postiga. Kui on üle 1500.- maksev pakk, siis postikulu ei ole. Väiksemaga on 50.- Minul on siin kodukandis veel mõned inimesed liitunud ja tegutseme siis koos. tellime ka paki koos kui on kõigil väiksed tellimused, pääseb siis postimaksust ära. see ongi selline meeskonnatöö. Pikemalt ei oskagi. Kui on veel midagi, võid mulle meilida helgi.poldma@mail.ee Päikest!
 
Nurr 10. oktoober 2002, kl 12.54
Paar täpsustust.
Kauba saad umbes 22% odavamalt kui kataloogis (mitte 30%). See 30% pannakse konsultandihinnale otsa, siis saadakse kataloogihind, aga teistpidi pole ju sama.
Tellida võib tõesti ükskõik kui palju, kuid on krediidilimiit. Kui Su tellimus ületab krediidilimiidi, siis limiiti ületav summa tuleb enne tellimist ära maksta.
 
H. 10. oktoober 2002, kl 16.35
Jah, väljendasin ennast valesti selle % suhtes. Juurdehindlus konsultandihinnale on 30% . Kui saad toote hinnaga 200.-, siis kataloogis on see 260.- ja see 60.- jääb omale. Ja krediidi limiidiks on 3300.- Kuid selliseid tellimusi tuleb harva, vähemalt minul. Ikka väiksemad pakid.
 
huviline 11. oktoober 2002, kl 15.08
aga kas näiteks tallinna inimesed peavad ka laskma paki tingimata koju saata või saab ka näiteks väikese tellimuse korral pakile ise järgi minna et siis postimaksu maksma ei peaks?
 
H. 11. oktoober 2002, kl 15.43
Tallinnas on väga hea sellega tegeleda, sest paki saab tellida kontorisse. kui pakk on alla 750.-, siis on 15.- teenustasu. Kui üle 750.-, siis tasuta. Ja siis on veel nii, et kui kuus korra on juba võetud kaupa üle 750.-, siis kolme nädala jooksul saab
saab ka ainult mõne asja tellida ja teenustasu ei ole üldse. Mul lapsed elavad tallinnas ja siis toovad ka vahest pakikese ära.
kui ühel päeval tellid enne kella kahte, siis juba järgmisel päeval peale kahte saab kontorist kätte. Kiiresti käib. Kõike head!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!