Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
andke nõu
 
õnnetu 14. oktoober 2002, kl 11.49
tere! olen noor naine kes on kolm aastat oma lapsega kodus olnud. minu elu imelisemad aastad! aga nüüd läks laps lasteaeda ja minul on aeg tööle minna. mulje on aga selline, et minusugust ei olegi enam vaja. olen hea ema ja naine, läbinud väga karmi elukooli. olen ennast alati arendanud, palju lugenud. käinud üheksandast klassist kuni keskkooli lõpuni tööl. jah, mul ei ole kõrgharidust aga kavatsen selle esimesel võimalusel omandada. olen ennast pidanud huvitavaks, asjalikuks inimeseks kellel on alati midagi juurde õppida. ja nüüd tunnen ma vaid seda, et olen mõtetu, kasutu. minu oskusi ja teadmisi ei vaja keegi.
loomulikult ei anna ma alla, vaid otsin edasi. tahtsin lihtsalt teada kas minusuguseid on veel ja kuidas te sellega hakkama saite?
 
mari 14. oktoober 2002, kl 11.58
löö pea püsti, ka mul on töövestluselt tulles vahel just selline tunne tekkinud. järelikult polnud see firma midagi väärt, kui ei osanud sinusugusest meeldivast ja arenemisvõimelisest inimesest kinni krabada!
 
Ruu 14. oktoober 2002, kl 12.27
Mina olin ka sellises olukorras, ainult et olin üksikema. Alustasin oma nö karjääri üsna madalalt. Läksin tööle infotelefoni müügiagendiks (1999 kevadel). Aastaga kujunes pilt ümberringi toimuvast (kes, mida ja kuidas). Töötasin hoolega ja sain oma tulemused firma edetabeli tippu (palk tuli suhteliselt normaalne). Siis hakkas tööpakkumisi parematele kohtadele tulema. Nüüdseks on mu alluvuses 5 inimest (3 neist kõrgharidusega) ja palk üle tugevalt keskmise. Kõrgkooli pole siiani jõudnud. Jõudu.
 
dere 15. oktoober 2002, kl 12.12
Mina täpselt nagu Ruu, 99ndal peale 7 a lastega kodus olemist alustasin telefonimüügi agendina. Olin sel alal ca 7-8 kuud, sain nö elusse sisse ja praeguseks olen väga hea koha peal. Ja ülikoolis käin ka 2. aastat.
 
Õnnelik 15. oktoober 2002, kl 12.54
Olin lastega 5 aastat kodus, kõrgkool oli pooleli jäetud. Enne töökoha valikut, s.t. enne üldse, kui hakkasin kusagile kandideerima, tegin endale põhjalikult selgeks, milles ma väga hea võiksin olla ja mis on minu tugevad küljed. Selle põhjal kandideerisin 3-le erinevale kohale (usu, mu CV on väga ebatavaline ja tekitab tööandjates alati hämmingut) ning sain kõigist ka tööpakkumise. Olin tõesti väga hämmeldunud, kuidas nii. Nüüd tagantjärele tark olles arvan, et põhjuseks, miks mind taheti, oli just see, et uskusin endasse (olin ju selgeks teinud oma tugevused) ja olin kindel, et just seda tööd teeksin ma teistest oluliselt paremini - ja see paistis välja. Noh - igatahes valisin siis ettevõtte järgi endale sobivaima ja olen siiani oma valikuga rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!