Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
katseaja viimane päev
 
Tiia 22. oktoober 2002, kl 18.29
Mul oli täna katseaja eelviimane päev ja ma andsin hommikul avalduse lahkumiseks omal soovil alates ülehomsest.
Ja mul on homme palgapäev aga palk tuli täna!!! Ja see oli nii suur et ma ei taha enam kuhugile minna! palgaarvestus oli täitsa reeglite järgi aga need olid nii keerulised et ma ei väga ette mõelnud ja ei arvutanud, tükitasu oli see. Eelmised kuud sain ikka vähe aga igal kuul ikka rohkem. Mis ma nüüd teen, kas ma saan avalduse tagasi võtta veel?
 
tööandja2 22. oktoober 2002, kl 18.34
kas lahkumist arutasid eelnevalt ka ikka oma ülemustega? kui ei siis tee seda- tööandja ja töötaja suhe peab ikka usalduslik olema nagu abielu! Tagasi saad vaid tööandja nõusolekul!
 
Nips 23. oktoober 2002, kl 12.00
Miks sa töölt tahtsid ära minna ?Kas ainult palga pärast? Sinu jutust jääb küll selline mulje.Kui on tükitöö siis peaksid ju ikka täpselt teadma kui palju sa teenima hakkad ja kui palju selleks peab tööd tegema.
 
piia 23. oktoober 2002, kl 12.38
Mu arust kah väga segane jutt. Kas enne siis kokku ei leppinudki, palju sa palka saama hakkad või?
Aga sama võib see ka mingi trikk olla, et sulle lahkumine võimalikult raskeks teha. A la "kus sa ikka nii palju palka saad"
 
Jups 23. oktoober 2002, kl 13.13
mine ülemuse juurde, räägi kui jõuate kokkuleppele, võid avalduse tagasi võtta. seads näeb ette, et poolte kokkuleppel on lahkumisavaldus õigustühine.

tööandjale pole isegi koopiat vaja jätta - poleks nagu midagi olnudki.

vt. töölepingu seadus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!