Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Töölepingu lõpetamine tagaselja
 
Liisa B 23. oktoober 2002, kl 17.01
Kas oskab keegi nõu anda, et kuidas seda teha kui inimene oli tööl tähtajalise lepinguga ja ja lihtslt ei ilmunud paar nädalat enne lepingu lõppemise aega tööle (sellest nüüd juba kuu aga) ega ole tänini näole andnud. Tema tööraamat on siis ikka tööandja juures ja leping lõpetamata. Kuidas ja millest alustada lepingu lõpetamist?

Tänud ette juba
 
ehhee 24. oktoober 2002, kl 12.00
kirjaliku teate oleks pidanud saatma. kui tähtaja lõppedes leping lõpetatud polnud muutus see automaatselt tähtajatuks. ja nyyd pead juba mingi distiplaanrparagrahvi alla asja panema (ei ilmu tööle jne) loe seadusi raamatupidaja.ee
 
Miu 24. oktoober 2002, kl 14.14
Minu arust on tal lihtsalt tööluus ja nagu mäletan kuskilt (pole siiski päris kindel) et sellisel juhul võis töölepingu lõpetada tagaselja järgmisel päeval peale tööle mitteilmumist. Vaata igaks juhuks kindlasti üle töölepingu seadus kui ka töötajate distsiplinaarvastutuse seadust.
Tööraamatu ja lõpparvega on nii et saada talle selle kohta teade (kindlasti tähitult!!), et tulgu oma tööraamatule järele, siis ei saa ta pärast öelda et pole talle antud tööraamatut, edasi on ainult tema enda asi kui ta sellele järgi ei tule.
Vaata jah seadused igaks juhuks üle raamatupidaja.ee-st ja www.finance.ee on ka päris asjalik koht kui sellised mured on.
Veel võid helistada tööinspektsiooni ja sealt juristilt küsida, päris asjalikke vastuseid olen sealt saanud.
 
Jups 24. oktoober 2002, kl 15.17
äkki uuriks enne töölepingu seadust "töölepingu lõpetamine", siis küsiks juristilt ja alles siis lobiseks naistekas.

ütle, kas sa praegu oledki valmis tegema naisteka nõuande järgi?
 
Liisa B 24. oktoober 2002, kl 16.26
Kuule Jups - kui sul peale nokkimise midagi öelda pole, siis ma aru ei saa, mida siis üldse kirjutad? Paha tuju või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!