Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Targemad, aidake!
 
Lollike 26. oktoober 2002, kl 15.08
Ok, ajuhiiglased! Kes teist matet oskab??? Palun aidake!!! Kes sellega hakkama saab, on küll üht suurt kallit väärt :)

Tüvikoonusesse on kujundatud kera, mille ruumala on kaks korda väiksem koonuse ruumalast Leia nurk koonuse moodustaja ja põhja vahel!

Igasugune abi on teretulnud, ma olen täielikus masenduses juba :(
 
Marie 27. oktoober 2002, kl 00.03
Ma ei tea kyll yhtegi valemit, aga vaja oleks teada selle tyvikoonuse ruumala valemit, oletame, et see on x, ja"relikult kera ruumala on x/2, kas kera ruumala ja"rgi saaks kera la"bimootu arvutada, kui saab, siis ilmselt see kera la"bimoot on sirge koonuse yhest kyljest teiseni, ta"hendab sirge, mis on parallelne koonuse pohjaga, kui nii, siis, see on uue va"iksema kolmnurga aluseks ja see kolmnurk peaks olema vordsete kylgedega ja selle uue va"iksema kolmnurga kylje ja aluse vaheline nurk peaks olema ka koonuse pohja ja tema moodustaja vaheline nurk. Ma ei ma"leta yhtegi kolmnurkade valemit peale pindala. Mis on vordkylgse kolmnurga sisenurkade summa, mina toesti yhtegi valemit ei ma"leta. Otsi oma trigonomeetria valemid yles.Proovi.
 
Lollike 28. oktoober 2002, kl 10.08
No eks ma siis proovin lahendada...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!