Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kas on koostöö ?
 
uudishimulik 29. oktoober 2002, kl 17.17
Kes teab,kas näit.tulekustuteid müüval firmal ja tuletõrje
nõudeid kontrollival asutusel on omavahel koostöö ?
Sama küsimus tööinspektsiooni ja firma kohta,kes pakub
sama ala kirjandust,koolitusi jne. ?
Kes on kokku puutunud,saab kindlasti aru,millest jutt ...
 
tramm 29. oktoober 2002, kl 17.48
kohati tundub tõesti, et üks mees pani hea äri püsti. moodustas AS-i ja samal ajal töötab ise firmadele neid eeskirju välja.
et õige on nii ja PEAB olema just SEE ASI ja just SEDA ASJA saab ainult sealt. kui tahad olla edasi sina ise, siis muretse SEE ASI JUST SEALT või pane pillid kotti. ilma on keelatud.

teistpidi jälle.
tutvudes esmaabikapi sisuga ja sealse juhendiga, mis omakorda heaks kiidetud mingi blablabla inspektsiooni poolt tekkis jälle küsimus, et kas nad üldse läbi ka loevad, mida nad heaks kiidavad ja õigeks peavad.
(näit: inimene, kel raske mürgitus, talle soovitati maoloputust teha. et kui töökaaslasel pilt eest või minemas, pean ma minema teda omaenda oske sisse uputama.)
 
asjatundja 29. oktoober 2002, kl 19.27
täiesti seos olemas...ja muideks see on vanast heast stagnaajast,saad kutse töökaitsealasele seminarile,ei lähe,ei maksa,siis oota varsti inspektori külaskäiku.Nii et,parem lasta firmatöötajaid siiski koolitada,kui pärast uudishimulike ametnike külastusi oodata:)Iseasi,kui end nii tugevalt tunned,et
firmas kõik asjad tip-top korras on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!