Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
koolitused töökohast
 
spets 02. november 2002, kl 14.45
Tere, tahaks teada võrdluseks, palju teie töökoht korraldab teile koolitusi ja kas see toimub teie soovil või ütleb tööandja, kuhu ja mida õppima. Kirjutage palun ka, mis sorti firmaga tegu: riigiamet, suur või väikeettevõte, kodumaised omanikud või väliskapital.
 
taibu 03. november 2002, kl 13.12
Olen pikka aega töötanud kahes riigiasutuses, kus oli väga palju koolitusvõimalusi. Samas olid need koolitused hästi mitmekesised, ühtaegu harivad ja samas ka lõõgastusfunktsiooniga. Nüüd töötan juba 3 aastat eraettevõttes. On olnud võimalus osaleda mõnel kontsernisisesel koolitusel, aga mitte väljaspool seda ega üldharivatel koolitustel. Nii et vahe on suur. Tahes-tahtmata pean ennast erialaste asjadega omast vabast ajast kursis hoidma, firma ei kompenseeri seda mitte kuidagi ega võimalda ka tööajast sellistel koolitustel osalemist. Eriti tunnen puudust keeleõppest, mida riigiasutustes soositi, kuid nüüd pean ka keeli juurde õppima oma ajast ja oma rahakoti peal, ehkki põhitööl on keelteoskus äärmiselt vajalik.
 
kulla 03. november 2002, kl 22.44
Töötan keskmise suurusega edukas eraettevottes. Koolitusi meie osakonnale ( koige suurem) korraldatakse 1 kord aastas. Uuritakse kõigi soove ( ettepanekuid) Lõpuks saab otsustavaks ikka see valdkond mida soosib juhtkond. Ei mingeid yldharivaid, ega keelekoolitsi. Koik ühepäevased ja ysna töövaldkonnaga seotud.
Ise muidugi tahaks rohkem.
 
totu 04. november 2002, kl 00.44
Meil erafirma ja tükitöö. Põhimõtteliselt tahaksid kõik oma teadmisi laiendada, kuid ülemused on selles suhtes kole kitsid (no tõesti ei raatsi nad lihtsalt maksta). Nad on välja mõelnud kavala, hästi toimiva süsteemi: koolitust peetakse eralõbuks ja mõnede koolituste puhul peaksime osa ise kinni maksma. Ning kuna meil on tükitöö, siis koolitusele kulunud aja eest ei saa me lihtsalt mitte mingit töötasu. Loomulikult valib ka töötaja sel juhul palgasaamise. Julm süsteem, aga ma ei tea, kas on seadust, kuidas tööandjat koolitust võimaldama panna. Kuskil seadustes on küll vist kirjas, et peaks nagu saama "vajalikku koolitust", kuid kustmaalt läheb piir vajaliku ja mittevajaliku vahel, selles osas on meil tööandjaga eriarvamused.
 
martinella 05. november 2002, kl 20.03
Töötan edukas erafirmas. Koolitusi jube palju - arvestatakse töötajate soovidega samuti. Keskmiselt 5 - 6 koolitust kuus. Osavõtt suht vabatahtlik aga selle kohta peetakse arvestust ka... Toimub ka keeleõpetus.
Harimist küll ja veel...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!