Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Mida võtaksid kaasa sina ?
 
dodza 05. november 2002, kl 18.58
Minul on selline küsimus, ei osanud seda kuhugi mujale rubriiki paigutada ja see siin tundus kõige sobivam. Küsimus ise on lihtne. Mida võtaksite Teie kaasa nädala-ajalisele seminarile Venemaale ?
 
Dexter 05. november 2002, kl 19.08
hunniku igast enesekaitsevahendeid! aga kas sa siis varem pole kuskile reisinud vä??? võta ikka seda mida vaja läheb kodus olles ka..
 
dodza 05. november 2002, kl 20.00
Sel juhul ei mahkuks ma transpordi peale ära :) Reisinud olen usinasti ja laati võtan kaasa kas liiga palju või liiga vähe asju. Ja vot, tee mis tahad tekkis selline küsimus, mida võtaksite teie kaasa :)
 
totu 05. november 2002, kl 21.45
Minu reisigarderoobi kuuluvad kindlasti mitmesugused trikotaažesemed, mida saab omavahel hästi erinevateks komplektideks koostada. Neid on mugav kotti mahutada ja nad ei vaja triikimist. Kuna Venemaa hotellid on suht spartalikud, siis peaks vast kaasa võtma ka väikese käteräti, fööni, šampooni, seebi ja soojad sokid. Ka magamiseks võiks olla mõni T-särgist soojem džemper või polo, sest ühes Peterburi hotellis (vist oli ta nimi Leningrad), kus mina viimati ööbisin, olid hiigelsuurte akende vahel nii suured praod, et tuul kustutas vabalt küünla ära. Valuutast meeldivad kohalikele kõige enam dollarid, kuid need pidid hirmsasti meeldima ka Vene tolliametnikele (st korjavad ära, kui satuvad sind puistama). Head reisi!
 
Mia 06. november 2002, kl 10.04
Tavaliselt olen liiga palju riideid kaasa võtnud, seega ära üle pinguta, nädalaks ei lähe neid eriti palju vaja.
Noh, hügieenitarbed muidugi, paberid-pastakad, väike peavalutablett ja plaaster, raamat, pleier pikaks bussireisiks ... Kõik!
 
sun 06. november 2002, kl 10.32
ja kui sa lähed terveks nädalaks siis tasub ka kõhurohu peale mõelda. kui sa just ei tea, et teil toitlustus korralik on.
 
tubli 06. november 2002, kl 14.33
Gaasimask ja süüa- juua kui teatri plaanid minna.
 
Delya 08. november 2002, kl 23.35
Automaat!!!
 
dodza 11. november 2002, kl 10.14
Tänan tänan :) Hakkan ennast varustama :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!