Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
pakun tööd - loodustoote müük
 
L.T 12. november 2002, kl 08.17
Eesti turule on tulemas soome firma, mis müüb kahte loodustoodet. Kuna pakutavatele toodetele ei leidu analooge, on siiani olnud läbimüügid Soomes väga suured. Müük käib läbi patendeeritud võrkturustuse süsteemi, mis tagab hea teenistuse.
Mis teeb müügi lihtsaks:
1. Sarnast toodet Eestis ega lähiriikides ei müüda.
2. Toote sihtgrupp on väga lai – väikelastest sportlasteni, enamus inimestele on toote mõju kiiresti tuntav.
3. Kuna tegemist on ainult kahe tootega, on seda lihtsam müüa.
4. Toodete hinnad ja müügiprotsendid on kõikides riikides samad. Kuna tegemist on Soome ettevõttega, siis on müügikasum arvestatud ilmselt mõttega, et ka soomlane ennast liigutada viitsiks. Meie jaoks on see kasuminumber päris suur, samas ei ole toote müügihind ostjale ülejõu käiv.
5. Eestis on müügitöö alles algamas, tööpõld on lai.

Kel lähemalt huvi, kirjutage!
 
Liiza 12. november 2002, kl 08.54
Huvitab küll, aga kuidas saab olla tegemist vaid kahe tootega, kuidas saaks Teiega kontakteeruda? Jätsin oma meili aadressi ehk kirjutate pikemalt?
Ette tänades;
Liiza
 
juhuu 12. november 2002, kl 09.51
oeh, ma ilmselt olen nüüd kõigi võrkturustajate suhtes ülekohtune, aga minus ei tekita usaldust ükski asi, mida mulle keegi ukse tagant müüb nagu mustlane.
kas keegi seletaks, miks kõiki neid suurepäraseid tooteid ei võiks poest või apeetgist osta?
 
Liisa 12. november 2002, kl 09.58
Kas tegu võib olla nende ternespiima kapslitega,mis pidavat jube head olema(sooviks küsida muidugi eelkõige nende käest kes neid tarvitavad).
 
helen 12. november 2002, kl 10.35
kindlasti on ...
2 kuu kuur 40 eurot ja müüja kasum 10 eurot teadis rääkida minu tuttav edasimüüjaks hakkaja. Kahju inimestest, kes loodavad sellega rikkaks saada. Sisu puhas ternespiim ja zelantiin, muud midagist. Otsige parem tutav lehmapidaja ja sööge värskelt!
 
L.T. 12. november 2002, kl 11.22
Juhuu-Vaata firma seisukohalt on asi ilmselt käibes. Lihtsalt müük on suurem kui seda müüvad paar tuhat asjast huvitatud inimest, kui et sama asi kuskil apteegi letil seisab. Lisaks hoiab ettevõte kokku reklaamiraha.

Liisa - Tegemist on jah ternespiima kapslitega. Mina lükkasin neid üle kuu aja tagasi lihtsalt sellepärast, et minu avates oli mõeldamatu, et läbi võrkturustuse midagi arvestatavalt head müüdaks. Aga kui mu energia ikka täitsa otsa sai, siis olin nõus lõpuks proovima. Nüüd on jõud ja eluisu tagasi ja kuna ka kõik minu lähedased seda tarbma hakksid, siis registreerisin ennastki müüjaks. Ma ei tea midagi teistest võrkturustuse süsteemidest (avon, oriflame jms.), aga nagu ma eespool ütlesin, on siin teenimisvõimalus päris hea.
Eks nende kapslite mõju sõltub ka sellest mis inimesel viga ja ega kõigile ei saagi see ühtmoodi mõjuda, aga üks minu tuttav ütleb, et enne jätab söögi ostmata kui kapslipurgi.

Liiza - kirjutan sulle peale lõunat.

Helen - ma ei ole küll kuulnud, et seda kiire rikastumise võimalusena propageeritaks, töö nagu iga teinegi. Lehma võib võtta küll, ainult et lüpsipiimal on vähe pistmist nende kapslite sisuga ;)
 
Helgi 12. november 2002, kl 11.33
Olen kõigepealt huvitatud toodete kirjeldusest ja toimest, hinnast. Olen tegelenud GNLD-ga - kallid. Nüüd oriflame kosmeetikaga. Ja ka süsteemist. Ootan oma meilile.
 
helen 12. november 2002, kl 13.14
ternespiima lüpsab lehm mingi aeg enne v pärast poegimist, täpselt ei tea. et on küll lehmaga pistmist...
 
L.T 12. november 2002, kl 14.51
Jah, ikka lehmaga pistmist, ainult et ega lehmapidajal seda ternespiima kogu aeg võtta pole. Kuna see annab palju füüsilist energiat, siis varem, kui ei teatud veel moodust kuidas see pulbrina kapslisse suruda, jõidki paljud sportlased naturaalset ternespiima, samuti on seda sellisel kujul aastasadade jooksul erinevate haiguste ravis kasutatud. Kapslis on vajalike ainete konsentratsioon lihtsalt suurem, nii et kui sama tulemust saada kui kapslit neelates, tuleks seda juua liitrite kaupa. Iseasi, kui hästi või halvasti see maitsema peaks.. ;)
 
juhuu 12. november 2002, kl 16.51
L.T. tänan!

PS. ternespiim on lehma esimene piim vahetult peale poegimist.
 
Helgi 13. november 2002, kl 10.19
Jäin ka oma meilile ootama täpsemat informatsiooni.
 
Helgi 13. november 2002, kl 10.55
Aitäh! Lugesin. Võrkturustusega tuttav, kuid sellise hinnaga tooteid pole mul võimalik müüa - ei ela suurlinnas. GNLD omad olid isegi odavamad ja ikka ei õnnestunud. Nii, et jään ikka ainult kosmeetika võrkturustuse juurde.
 
Asjast huvitatu 13. november 2002, kl 10.56
Ka mina sooviks saada lähemat infot. Tahaks lisa teenida :). Info palun meilie
 
elevant 13. november 2002, kl 18.45
täpsustan -- avoni firma puhul on tegu OTSEMüüGI, mitte vôrkturustusega. vahe on selles, et vôrkturustuse puhul on igaühel vôrdsed ülesanded ja vôimalused, aga avonis kehtib kindel alluvussüsteem.
 
marike 13. november 2002, kl 20.57
jätsin oma meili kirjuta mulle täpsemalt
 
L.T 17. november 2002, kl 22.31
Vastasin nüüd vist kõigile, kes kirjutasid siia või mulle meilile. Kui kellegil küsimusi tekkis või vastus saamata jäi, andke teada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!