Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Avon kosmeetika-võimalus teenida lisa!
 
liisu 12. november 2002, kl 12.32
Lihtne viis teenida lisaraha Avon kosmeetika edasimüügiga.Liitujatele mitmesugused koolitused.Kellel huvi,mailige!
 
ARTS 12. november 2002, kl 23.05

AVON kosmeetika või herbalife,oriflame mida iganes on lõplikult end ammendanud.Kõik poed on kosmetikat täis ja odavamalt,kui kataloogides.Olen 3aastat ORIFLAMEGA tegelenud.
 
H. 13. november 2002, kl 09.20
Eks kauplustes on ka seinast seina tooteid. On hästi odavaid ja ka kalleid - igale oma valik. Oriflame ammenduvuses ma küll kahtlen, sest müüginumbrid tõusevad kogu aeg. Tegelen ka juba üle 3 aasta oriflamega - oma tarbeks ja mõned tuttavad. Ei käi kotiga kuskil pakkumas. Ja olen väga rahul toodetega , samuti sõbrantsid.
 
elevant 13. november 2002, kl 18.42
mina töötan avonis ja vôin kinnitada, et mitte midagi pole ammendunud. kes arvavad, et ah-niikuinii-neid-asju-ei-osta-keegi lihtsalt ei oska müüa. ning lorud ja lollid pole kunagi ega kuskil hästi teeninud.
 
Liizi 14. november 2002, kl 14.09
Keegi kes nimetas siin et poed odavamat kosmeetikat täis, siis peaks mainima et Orifleimil on tõesti kallim kosmeetika kui poes myyakse ja ainult sooduskampaania ajal on sealt mõtet midagi tõeliselt head osta kui tahad,samas Avonil on alati madalamad hinnad olnud um sama mis poes heal odavamal kosmeetikal ja kui veel väga hea tuttav müüb kah siis saab päris odavalt. NB! Nii Oriflami kui Avoni myya myyvad mulle oma hinnaga, kui välja arvutada siis Oriflemi tellimus tuleb keskmiselt um poole võrra kallim.
 
S. 15. november 2002, kl 11.00
No mis sest, et Oriflamel kallim. Proovisin ka Avoni büstigeeli, no ei anna võrrelda Oriflame omaga. Maksan ikka rohkem ja saan parema. Ja mingi ihupiim ka rohelises pudelis oli, no rohkem küll ei taha, olgugi, et odav. Nii et vaba valik. Inimene ostab, mis meeldib.
 
nuki to elevant 15. november 2002, kl 15.07
ettevaatust inimeste lollideks sõimamisega!
mõnedel inimestel lihtsalt on targematki teha kui kataloogi kaudu kosmeetikat püüa. sry vaan.
 
elevant 20. november 2002, kl 22.29
to nuki:

point ongi selles, et otsemüügi-vôimalus on avatud kôigile, aga edukad ja tôeliselt edukad on sel alal nagu teistelgi aladel ikka need paremad, nutikamad, tublimad, osavamad... ja halvustavaid kommemtaare pilluvad need, kes mingil pôhjusel pole asjaga toime tulnud. huvitav küll, miks inimesed, kes kosmeetika otsemüügiga korralikku pappi teenivad, siia kurtma ei tule?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!