Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Karjääriplaneerimine
 
Viu 16. november 2002, kl 14.23
Mis on Teie jaoks karjääriplaneerimise aluseks? On see olemasolevas ettevõttes horisontaalne või vertikaalne liikumine struktuuris või on see suunatud rohkem uute ettevõtete võimalustega? Kas palgatase on piisav mõjutegur, et olemasolevalt kohal lahkuda ja uus töökoht otsida? Ise olen just tööandjaga töösuhet lõpetamas, põhjuseks palgatase, millega ma rahul pole. Samuti kandideerin kohale, kus palgatase oleks ca 5 korda kõrgem, kui endise tööandja juures. Kui palju ollakse valmis võtma riske töösuhe lõpetada enne, kui uus koht veel olemaski pole?
 
muuvi 16. november 2002, kl 17.31
Kui ikka miski töökohas väga pinda käima hakkab, siis on see üsna piisav põhjus töölt lahkumiseks. Muidugi tuleb piisavalt pikalt ette mõelda: mis saab siis, kui ma ei saa kohta, kuhu kandideerinud olen? Kui pikalt ma ilma sissetulekuta vastu pean? Millega elataksin end seni, kuni sobiva töökoha leian? jne. Pead olema siiski valmis selleks, et loodetavas töökohas ilmub välja tööandja sõber või sugulane, kellele on just kiiresti vaja see koht ära anda, millele sina kandideerid. Ja et tööotsingud võivad venida ka poole aasta või koguni aasta pikkuseks. Kui Sa pole selliste ootamatuste vastu end piisavalt kindlustanud, siis võib elu ka väga raskeks minna. Kuid paistab, et Sinu enesekindlusel on ka mingi tagatis. Edu igatahes!
 
nännu 16. november 2002, kl 20.28
Otseselt öeldes,et kui oled ikka jobudega kokku sattund ja üritad miskit ära teha...mõtetu tegevus...omal kogemused...,kui ikka on miski perspektiivikam väljapääs,lase jalga....kes ei riski,see...;)muidex see ytlus toimib kyll,aga pöhjust peab olema ja selle leidmiseks,pole kunagi põhjendust,et miks seda mitte teha:)Julgust sulle.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!