Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kollektiivi suurus
 
pip 25. november 2002, kl 10.50
Küsimus selline, et kui väike on olnud kõige väiksem kollektiiv, kus olete töötanud. Kuidas olid kollektiivis suhted ja kaua väikeses kollektiivis vastu pidasite ;)

Küsimus ajendatuna sellest, et olen ainuke töötaja firmas ning peale 10 kuud tööd ajab pea iga sõna ja "nali", mida ülemus teeb/ütleb iiveldama. Istume päevad läbi kahekesi kontoris, ca 14m2 pinnal.
 
irw 25. november 2002, kl 11.01
on üxi ja juba omaenese mõte sunnib ta endale ust näitama...viimane aeg kollektiivi vahetada:)
 
totu 25. november 2002, kl 12.30
Teil on siis suhted kollektiivis sassis... :)

Raske juhus küll, eks pead hästi neutraalseks jääma ja välja kannatama, kui töökohta vahetada ei kavatse. Ise olen töötanud nii väga suurtes kui ka väikestes kollektiivides. Väiksemad meeldivad rohkem, kuna suhtlusele ei kulu nii palju aega kui suures kollektiivis. Saab märksa tõhusamalt ühist asja ajada, sest olmejutud amenduvad kiiresti.
 
sini 25. november 2002, kl 16.18
Pip, ma arvan, et väike lahendus oleks selles, kui eraldi tubades istuksite.
Olen töötanud kah nii, et otsene ülemus istus kohe minu laua vastas, tuba ise oli ~10 m2. Väga piinarikas oli nii töötada.
Õnneks oli kollektiiv suur ja igal võimalikul juhul pagesin toast, et teistega suhelda.
 
krt 26. november 2002, kl 09.32
nii, meil on kaks töötajatja ülemus ja mina istun eraldi toas. tegelikult ei ole põrandapind ju oluline... mul on küll suur kabinet ja ilus vaade ja kõik viimasepeal, aga siiski tahaksin suuremat kollektiivi, et vahepeal kellegagi ka suhelda ja asju arutada saaks.
 
Emi 26. november 2002, kl 16.25
Olin kunagi (~8a tag) f-s, kus 3 in kontoris+ rmpid kusagil mujal. Enamj olime 2- kesi. Sama seltskonnaga käime läbi senini+ veel ülemuse armukade n. Vahva on ja n ka.
Ootan juba kutset jõulpeole...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!