Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
töö välismaal
 
Keksukas 02. detsember 2002, kl 10.11
Tere.
Igati aktuaalne teema on välismaale tööle minek. Aga kuidas Te teete kindlaks, kas töö pakkuja on ka OK. Näiteks M-Partner?? Olen firmast küll varem mitmeid kordi kuulnud ning ta otsib ka juba pikemat aega töötajaid Iirimaale, kuid Sots.ministeeriumi nimekirjast ma M-Partnerit küll ei leidnud?? Kas keegi omab andmeid selle firma kohta??? Või kas keegi tunneb inimesi, kes on selle firma kaudu õnnelikult Iirimaale jõudnud ning seal ka tõepoolest supermarketis/restoranis/vms kohas, mis ei ole seotud teatud (illegaalse) äriga. Palun vastata igal ühel, kellel vähegi informatsiooni on. Suured tänud !!!!
 
Naine45 02. detsember 2002, kl 16.01
Huvitun ka asjast ja olen kuulnud ,et see m-partner on tegija küll ,aga üks tuttav on käinud Koguva Koolituse kaudu ja jäi rahule-sõi, jõi, reisis,koju tõi aastaga 100 tuh,kas see on vähe või palju -igal inimesel on latt eri kõrgustel. Küsi lisa........
 
hm 02. detsember 2002, kl 18.36
m-partner on tuntud ja kindel firma- helista neile ja nad räägivad sulle ise (ei usu, et vaid klienti hankides oma nime hakkavad turule tassima)
 
keksukas 02. detsember 2002, kl 20.08
Aga vahendajaks on hoopis Multipartner Konsultatsioonid..?? Mis nagu tegutseb M-Partneriga koos vist kuidagi..
 
tean 03. detsember 2002, kl 09.55
M-Partner on OÜ Multipartner Konsultatsioonid kaubamärk.
 
keksukas 16. detsember 2002, kl 22.39
Mind siiski paneb veidi muretsema, et nad Sots.min nimekirjas ei ole :-(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!