Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Üleskutse Eesti ettevõtjatele
 
Hot 03. detsember 2002, kl 16.41
Kas keegi juhtus eile õhtul vaatama saadet 60 minutit. No kus oli ikka ettevõte seal USA-s. Ma mõtlen seda SAS-i. Firmal oma spordiklubi, golfiklubi, sotsiaalosakond, arstid, lasteaed, lahe söökla ja ei tea mis veel. Nagu väike riik kohe.
Kas mõni Eesti suurärimees või raha magnaat ei tahaks teha sellist ettevõtet meie kodumaale. Kui kellelgi mõte tekib siis andke teada. Ma tuleks kohe tööle.
 
hm 03. detsember 2002, kl 18.35
probleem selles, et eesti töötaja lojaalsus peab veel arenema ( siinsed töötajad on veel mõtlemisega, et tööandja igaljuhul koorib neid ja kui kuidagi saaks siis midagi ikka paneks kõrvale)- muidu teeks ära!
 
keksukas 03. detsember 2002, kl 21.14
Tean üht Eesti suurettevõtet, kus on söökla, firma maksab kinni arsti-uuringud iga 2 aasta järel, kodus olevatele lapsemammadele maksab lisarahasid, ning spordiklubi, mis küll ei tähenda otseselt võimlat vms vaid saab soodsamalt erinevaid spordiklubisid külastada.
 
xxx 03. detsember 2002, kl 21.26
miks sa selle firma nime ei öeld,tahaks ka teada.
 
kass 04. detsember 2002, kl 09.42
keksukas vist räägib ühest pangast...?
 
ZZZZ 04. detsember 2002, kl 13.14
Ja kõikidelt kuludelt mis firma oma töötajatele teeb maksab erisoodustusmaksu.
 
dauph 04. detsember 2002, kl 13.27
"probleem selles, et eesti töötaja lojaalsus peab veel arenema ( siinsed töötajad on veel mõtlemisega, et tööandja igaljuhul koorib neid ja kui kuidagi saaks siis midagi ikka paneks kõrvale)- muidu teeks ära!"

hm, ma ei ole sinuga üldse nõus. mu vaatlusandmete põhjal on asi hoopis vastupidi - tööandjad eeldavad pahatihti töötajailt piiritut lojaalsust (pidevat ületunnitööd nt), ise aga omalt poolt eriti midagi vastu ei paku.
 
keksukas 04. detsember 2002, kl 14.52
Liigne avameelsus ei too kunagi head :-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!