Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kuhu panna kuulutus???
 
mina 05. detsember 2002, kl 15.36
Tere kõigile!
Mul on selline küsimus, et kuhu "riputada" oma tööotsimiskuulutus. CV-Online`s on CV üleval ja ka siin olen kuulutanud.Kuid kas keegi teab veel mingit tõhusat võimalust, et oma tööotsimisest teada anda?
 
lihtinime 05. detsember 2002, kl 16.20
ekspress?? suur ja värviline:)
 
kerrtu 06. detsember 2002, kl 09.34
Pane igaks juhuks ka Soovi, iial ei või teada...Mina Ekspressis kuulutasin, aga erilist kasu küll ei olnud. Aga kõige otstarbekam on ikka ise töökuulutustele vastata.
 
soovitaja 09. detsember 2002, kl 09.20
pane päevalehte ja postimehesse ühte ntx esmaspäeval ja teise neljapäeval
esmaspäeval loevad kõik lehti aga reedel mitte keegi, ühel päeval kahte lehte panna ei tasu sest enamus firmadesse on nagunii kõik päevalehed tellitud
 
xxx 09. detsember 2002, kl 13.05
Ekspressi kunagi panin kuulutuse, et soovin erialast tööd (juristi tööd). Ainuke kes ühendust võttis oli maksimarket ja pakkus sekretäri tööd. Kuna mul aga kogemust ei olnud, siis ei saanud seda töökohta, küsiti veel, et kas ma kassapidajaks ei tahaks hakata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!