Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
küsimus teadjatele töö küsimisest
 
Tööotsija 06. detsember 2002, kl 23.35
Eelmisel nädalal oli Postimehes avaldatud kuulutus tööpakkumise kohta ja kontaktiks ainult e-maili aadress, mis minu arvates tähendab seda, et tööandja tahab kiiret vastust. Kui nad nüüd nädalapäevad hiljem pole minuga ühendust võtnud, kas tasub uus meil saata ja küsida, milles värk või tuleks oodata?? Ja kui küsida, siis kuidas seda viisakalt teha?? Et mitte paista negatiivselt silma??

Olen nii loll selles osas. Äkki aitate ?
 
lara 07. detsember 2002, kl 17.31
Mõni tööandja on lihtsalt selline mühkam, et ei võtagi ühendust nende kandidaatidega, kes sõelale ei jäänud. Soovitan sul max veel üks nädal oodata, ja siis uuesti kirjutada. Kuid võibolla talle laekus nii palju avaldusi, et nende läbitöötamine võtab lihtsalt aega.
 
tööandja 09. detsember 2002, kl 11.05
miks arvad, et oodatakse kiiret vastust? Mail on tänapäeval väga mugav suhtlusviis ja sellepärast soovitakse elektrooniliselt asju. vähemalt 1 nädal oodatakse maile, 2. nädal selekteeritakse ja vesteldakse, sama ka 3. nädal- siin alles hakatakse ka äraütlevaid kirju saatma.

Edukat ootamist
 
Tööotsija 09. detsember 2002, kl 13.34
tänud vastajatele!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!