Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
ülikool läbi
 
nuki 09. detsember 2002, kl 10.27
kas teie arvates on palka põhjust juurde küsida/juurde maksta ka siis, kui töötaja lõpetas ülikooli ning ei käi enam töö kõrvalt koolis? siiani käis ja käib ta ikka 8 tundi aga varem oli töötaja hõivatud ka õhtuse õppega.
 
siux 09. detsember 2002, kl 10.49
küsida võib alati, kuid pane ennast tööandja kohale ja esita küsimus, et mis tema sellest saab? kui sellel küsimusele mingi mõistliku vastuse suudad leida, siis olek põhjust ka juurde küsida.
muidu mitte.
 
hm 09. detsember 2002, kl 12.19
küsida võid, kuid kas esialgse palga määramisel oli üks faktoritest sinu haridus? Kahtlen ja siit tulenevalt hakkad oma targutamisega tööandjale lihtsalt närvidele käima- järgmiseks läbid mingi kursuse ja oled jälle käsi pikal uksetaga! soovitan leida parem põhjendus ja seda võid käsitleda kui toetavat põhjust!
 
L 10. detsember 2002, kl 11.57
Küsida ikka võib, korra aastas palga üle läbirääkimisi pidada on ABSOLUUTSELT VAJALIK!!!

Kui sinu küsimine on põhjendatud, siis on selline algatus tööandjale vaid näitajaks, et oled hakkaja ja tead oma väärtust. Minu meelest on kõrghariduse ära vormistamine piisavalt hea põhjus, et küsida. Kas antakse, sõltub juba tõesti tegelikust olukorrast ja sellest kui suur või väike sinu praegune palk on ja kas see vastab kõrgharidusega spetsialisti palgatasemele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!