Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kelle arvamus otsustab?
 
Ly 10. detsember 2002, kl 11.27
Oskab keegi öelda, et kuidas tavaliselt on või kuidas teie töökohas on. Kui otsitakse uut töötajat, millega siis tegeleb personaliosakond, et kumma arvamus olulisem ja otsustavam on, kas personalispetsialisti või siis selle ülemuse oma, kelle alluvuses tulevane töötaja tööle hakkab? Kui personalitöötaja eelistab ühte, kuid ülemus pigem teist kandidaati?
 
ML 10. detsember 2002, kl 12.21
Ma pakun välja, et pigem ikkagi otsese ülemuse oma. Asi ju selles, et üldiselt on ülemus töövaldkonna iseärasustega rohkem kursis ja oma osakonna moodustamise suhtes on kipub tal ka personalitöötajast suurem otsustusõigus olema.
 
Tova 10. detsember 2002, kl 12.59
Otsese ülemuse eelistus jääb peale raudselt.
 
hundutydruk 10. detsember 2002, kl 16.24
Reeglina on ikka nii, et lõpliku otsuse uue inimese värbamise teeb otsene ülemus. Personalispetsialistil on pigem toetav-nõuandev roll. Tema, kui erialaspetsialisti ülesandeks on teha otsustamine ülemuse jaoks võimalikult lihtsaks - st teha ära vajalikud eel- ning tehnilised tööd- otsutada värbamis- ja valikumeetod, koguda laekunud sooviavaldused, hoida korras dokumentatsioon, nõustada juhti valiku tegemisel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!