Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
müügijuhi palk

Huviline 10. detsember 2002, kl 12.22
Palju on keskmiselt kui tegu on mingi teenuse pakkumisega. Sooviks teada põhipalka ja lisatasu palju kuus keskmiselt tuleb. Ja seda just meesterahva kohta.

Signe 10. detsember 2002, kl 12.58
Huvitav, mis see meesterahvas siia puutub? Kas sa tõesti kavatsed minna tööle nii ebasoliidsesse asutusse, kussoolised erinevused toovad kaasa erinevused palgas? Pähh.

Tova 10. detsember 2002, kl 13.39
Nii väheste andmete põhjal (mis linn, mis toode, konkurentsisituatsioon, turuolukord, kvaliteet, tuntus, marketingitegevus, firma suurus jne jne jne) võib küll öelda vaid:
Põhipalk kuus 4500.- kuni ca 45 000
Müügipreemia kuus 0.- kuni misiganes...näiteks 55 000
Kvartalipreemia: 0.- kuni misiganes, näiteks 3 kuupalka

kle 10. detsember 2002, kl 14.51
Müügijuhi palk on ikka suurem, arvan, et teg tahetakse teada tavalise müügimehe palka. Müügimees - müügijuht - müügidirektor.

Huviline 10. detsember 2002, kl 15.13
Küsin sellepärast mehe kohta, et minu oma on müügijuht ja saab palka 4000-4500 kuus Tallinnas, Jookseb nagu loll ringi ja müüb. Ühesõnaga teemaks haldus-hooldus, muud teenused. Mul on lihtsalt tunne, et raiskab lihtsalt aega. Meesterahvas ei saa niimoodi ju peret toita.

Tova 10. detsember 2002, kl 16.15
On ikka fänn mees siis küll. Meil saavad aasta töötanud müügiesindajad nii 8000 - 20 000 neto, oleneb kuust ja aktiivsusest.

Huviline 10. detsember 2002, kl 16.29
Äkki annaks keegi vihje, millises firmas (millega tegeleb) makstakse normaalselt.

hundutyrduk 10. detsember 2002, kl 16.48
CV-online'is on palgakalkulaator. Vaata, äkki sellest on abi. Vaja sisestada vaid ametikoht ja annab kohe palgavahemikud, et milline on suur, milline väike palk antud ametikoha jaoks.

kopser 10. detsember 2002, kl 18.34
tnt otsib müügiinimesi tööle - seal rahvas suht rahul

*** 11. detsember 2002, kl 08.53
Lõpeta oma mehe elu korraldamine. Kui jobu on, siis asja temast naguinii ei saa.

Huviline 11. detsember 2002, kl 09.47
Ma pole ta elu korraldanudki, mind lihtsalt segab see mõte et ma ei saa ju koju jäädagi (titesamise eesmärgil) kui pole millest elada, laenud ka veel maksta. No ja küsingi et kas on see normaalne?

*** 11. detsember 2002, kl 12.37
Kuidas Sa plaanid lapsesaamist mehega, kes pole suuteline Sind rasketel (materiaalselt) aegadel toetama? Ära arva, et Su mees muutub ja järsku ettevõtlikuks hakkab. Kui ta seda ise ei tee, siis Sina ei suuda teda eluaeg püsti hoida. Ütle talle, et tahad last, aga tingimusel, et suuremapalgaline töökoht oleks leitud. Vaata, kuidas ta reageerib. Kui liigutama ei hakka, siis ta Sinuga last ei taha või ei ole lihtsalt võimeline vastutama. Aga sellistega ei tasu ju lapsi teha! Üksinda last ja meest üleval pidada - ??? Sinu valik.

*** 11. detsember 2002, kl 12.38
Sorry eelnenu järsu tooni pärast, aga mul hakkas Sinu pärast lausa hirm.

Huviline 11. detsember 2002, kl 14.26
No eks ta sunnib mind ennast ka selles suunas mõtlema. Teenin muide ise temaga võrdselt. Tal muidugi juba laps on, mul pole aga midagi ja vanus ka...

*** 11. detsember 2002, kl 14.53
Aga võib-olla tahabki ta vähe teenida, et mitte alimente maksta?

hm 11. detsember 2002, kl 17.46
müügijuht on väga lai mõiste - mis on ülesanded, palju alluvaid (tundub, et sa pole varem müügitööga tegelenud kuna räägid soolisest erinevusest)

Kuul 18. detsember 2002, kl 20.51
Müügijuhi palk 4000-4500 on ikka Tallinnas nadi küll. Lausa uskumatult nadi. Hmm, mina ei usuks, et nii vähe teenib....:P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!