Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Kas Avon või Oriflame

Ave 24. detsember 2002, kl 01.34
Sooviksin teada, millise neist firmadest ma peaksin valima,sest tahaksin hakata kosmeetika müügiga tegelema?Kumb tasub rohkem ära!Plussid ja miinused teie arvates?

Jazmine 24. detsember 2002, kl 08.56
Tegelen Avoniga, 100 % rahul. Kunagi tegelesin ka Oriflamega aga...

H. 24. detsember 2002, kl 09.11
Kindlasti Oriflame. Kui on kindel soov tegelema hakata, siis saab ka oma järgi mõned inimesed liita ja ka tasu võrgu pealt. Tegelen juba 3 aastat Oriflamega ja väga rahul. Kui midagi huvitab, võid meilida.

H. 24. detsember 2002, kl 09.18
Jaanuari keskel, vist oli alates 13. jaan. soodusliitumine äriklassis olija järgi 62.50 siis ainult. Ma ei tea, kui palju on Avonis liitumine. Ja veel head tingimused praegu. Igal kuul järjest tellides, saad valida kingiks toote 50% hinnaalandusega. Teise pakiga saab ühe toote, kolmanda tellimusega 2 toodet ja neljanda tellimusega 3 toodet. Mul just novembris liitus ja sai nüüd juba kaks toodet valida.

Micy 24. detsember 2002, kl 09.49
Oriflame igatahes!
Tooted paremad (tegutsen vist 4 aastat ei mäletagi enam)
Avon ei sobi paljudele, vähemalt minu tutvusringkonnas nii räägitakse.
Aga lõpliku otsuse teed sa ise-sõltub ka sellest kumma edasimüüja sul sponsoriks nö. on st. tuttav.

huviline 24. detsember 2002, kl 11.15
Kas see tegevus tasub end tõesti ära? Kui palju võimalik teenida on - 1000, 3000, 10 000 kuus?

Liisu 24. detsember 2002, kl 11.54
Tere Ave!Tegelen ise Avoniga,lisaks müügile olen ka Avoni koordinaator.Olen väga rahul-liitumistasu puudub,tasuta koolitused ja palju muud huvitavat,lisaks väga soodsad hinnad ja
fantastilised kataloogid.Kui soovid täpsemat infot,kirjuta mulle!
NB!Keegi ei keela Sul ju mõlema firmaga liituda,siis otsustad,kumb rohkem meeldib!

Tirts 25. detsember 2002, kl 17.40
Ohoo, mis sa räägid Liisu! Koolitused tasuta, nalja teed või. Ja fantastilised kataloogid maksavad ka ja muidu on ka see Avon nõme.

Tuuli 26. detsember 2002, kl 14.55
Ave, kus Sa ise elad?
Tegelen Tartus nii Avoni kui ka Oriflame'ga. Kui soovid, kirjutan Sulle meilile põhjalikuma võrdluse. Arvuti taha satun nüüd küll alles esmaspäeval.

liisu 27. detsember 2002, kl 09.47
Tirtsule!Jah,koolitused on tasuta ja kataloog maksab vaid 2.50
müügiesindajale,mitte KLIENDILE!!!

ninnu 27. detsember 2002, kl 16.55
Noh, mina olen küll oma kataloogi eest maksnud, enne 2.-. viimati 2.50. Arvan, et enam ei telli ka Avonit. Mitte, et mul 2 kroonist kahju oleks, põhimõtteliselt. Pealegi saab poest odavamalt, ja rohkem valikut ka.

elevant 27. detsember 2002, kl 17.49
mina olen avoni koordinaator tartust ja loomulikult tegelen ka ise edasimüügiga (huvilised, tel. nr. on 06 600 050). muidugi vôid liituda môlema firmaga ja siis hiljem valida, aga mina soovitan avonit, sest
* meil pole liitumistasu ja aastamaksu. iga kuu ei pea tellima.
* meil on soodsam hinnatase = rohkem kliente;
* meil on mônevôrra suurem toodete valik;
* ka meil on igasugu erisoodustusi: uue konsultandi progammi täitjale tasuta 4 toodet koguväärtuses ca 500.-, lsaks igasugused üllatuskingitused (nt. korralikele tellijatele oli jôulupakk ca 500 krooni väärtuses) ja vôimalus osta kataloogist välja läinud asju erimadalate hindadega. igas kampaanias saab osta 2 demotoodet, koolituselt tooteid 50 % soodsamalt,jne;
* pakk tuuakse koju kätte (suurema tellimuse puhul isegi tasuta!);
* ja lôpuks mule endale meeldivad ja sobivad avoni tooted väga. oriflame kohta arvan, et kvaliteet jääb hinnale kôvasti alla.

aga mis me siin seletame, vôtaühendust minu vôi liisuga ja veendu ise!

elevant 27. detsember 2002, kl 17.51
to huviline: teeenistus sôltub su enda müügiosavusest ja aktiivsusest. ükski neist numbritest pole ebareaalne.

L 29. detsember 2002, kl 18.38
Ohjah, hakake SIIN ka reklaamima, kui toredad ja fantastilised kõik see kraam on ja kuidas uus putukas peaks ikka sinu võrku tulema.. sick.. taheti võrdlust, mitte enda kiitmist.

maalt 30. detsember 2002, kl 10.04
Miks Sa L nii kuri oled? Kui ei meeldi, ära loe. Pealkiri ju selge, millest jutt. Aga mis võrku püüdmisest, siis eks inimene ise otsustab selle. Mulle meeldivad küll inimesed, kes on huvitatud lisatööst ja ei vingu, et küll on jama see elu ja nii raske. Tegelen ka juba mitu aastat. Pole oma rahakotti pidanud avama, et osta omale ja lastele kreeme, pesemisvahendeid ja muud. Ega see summa nii väike polegi kui kokku lüüa. See on ju suur asi, et natuke lisatööd ja saada tasutud siis. Ja ostavd ka need, kellele sobib, vaba valik ju.
Järsku uuel aastal on õelust vähem? Head aasta lõppu!

arusaamatu 13. jaanuar 2003, kl 17.02
Aga kellele te neid müüte?? Mulle pole veel keegi pakkuma tulnud. Tuttavate ja sõprade najal ei saa ju ka igavesti teenida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!