Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
töötad ja otsid tööd!?
 
sibsig 26. detsember 2002, kl 19.45
kandideerin siin aktiivselt ja olen hakanud pead murdma, kas märkida olemasolev töösuhe käimasolevana voi lõpetatuna. on nimelt totaalne siiber ja otsin muud (erialast!, sydamelähedasemat!)tööd, saadan CVsid.
kuidas teie arust potent. tööandja vaatab sellele, kui mingi töösuhe veel käimas on..aga ise tegelt otsin uut. voi tuleks panna et lõpetatud ja kaaskirjas põhjustest rääkida?
danke vastajatele.
 
Kass 27. detsember 2002, kl 10.05
neil ükskama. Kui oled neile sobiv töötaja, siis ei saa see takistuseks. Kaaskirja ei tasu panna, kuid ole valmis, et selle kohta sinult vestlusel küsitakse.
Ise olen kõik uued töökohad leidnud vana kõrvalt otsides.
 
krisu 27. detsember 2002, kl 12.16
Minul kui tööandjal tekib küll küsimus kui inimene ei tööta - miks tuli ära enne kui uue töö leidis? Kas lasti lahti? Igal juhul peab hea põhjendus olema. Sümpaatsemad tunduvad need CV-d, kus töösuhe veel kestab. Jätab stabiilsema inimese mulje.
 
Gea 29. detsember 2002, kl 18.51
Mina läksin küll enne vanast kohast ära ja alles siis hakkasin uut kohta vaatama. Tundus jube vastik ja silmakirjalik enda tööandja suhtes, et saadan tema kontorist oma avaldusi ja cv'sid laiali ja nuputan, et kuidas paremini ära minna. Pealegi miks peaksin ma olema tööl, kus mulle ei meeldi olla? Ärkama iga hommik ja minema tööle selleks, et tegeleda 8 - 17 tegevusega, mis mulle vastumeelt on (telefonimüük)? Ma hindan enda aega ja närve, et mitte tegeleda ebamugava tööga.
 
Kass 30. detsember 2002, kl 10.22
Gea, aga mõned peavad end ka ise elatama ning ei saa omale lubada pause töökohtade vahel.
 
tööandja 03. jaanuar 2003, kl 12.42
Ei ole kunagi aru saanud,miks inimesed ei julge oma probleemidest kõigepealt tööandjaga rääkida.pean silmas mõistlikku vestlust,mitte süüdistamist.lahendusi leiab alati ning seesama vana tööandja võib olla ka heaks abiliseks uue töökoha leidmisel.Olen ise küll alati suhtunud töölt lahkujasse vägagi inimlikult,sest töötajal on alati õigus endale sobivam töökoht otsida.Ja väär on kindlasti see,et kõigepealt lahkud töölt ning alles siis hakkad vaatama ,mis edasi saab.Lepi oma tööandjaga kokku,et juhuks kui leiad sobivama koha,lahkud .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!