Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
CV ja kaaskiri?
 
mhm 28. detsember 2002, kl 15.53
tere!

Kui tööpakkumiskuulutuses pole üldse märgitud, et CV saata jne., siis kas tuleks saata CV ja kaaskiri või ainult CV??? Kuulutuses ainult märgitud ametikoht ja nõudmised kandidaadile. Aadress on muidugi ka.
 
sibsig 28. detsember 2002, kl 16.01
mina saadaks selguse huvides nii CV kui kaaskirja. voib ju samal firmal veel tööpakkumisi olla ja nii et pruugi nad aru saada, kes millisele ametipostile kandideerda soovib.
ja pealegi annab kaaskiri inimesest olulise pildi. saad lahti kirjutada oma sobivuse, kogemused, omadused jm.
 
dere 30. detsember 2002, kl 13.19
Iga CV-ga käib kaasas kaaskiri-avaldus, mis on kirjutamata reegel. Mõni firma otse küsib seda, mõni mitte. Siis on võimalus oma inteligentsust näidata ja see siiski saata.
 
L. 30. detsember 2002, kl 14.09
Mis sinna kaaskirja kirjutatakse?
 
sibsig 30. detsember 2002, kl 14.19
L. vaata seda urli, ei viitsi ymberjutustama hakata.

http://www.cv.ee/content/?id=475&gr=1&SESSID=716e7ae5a3b644e71b6a17da7a1a2d0a
 
Kille 30. detsember 2002, kl 16.14
Tegelikult ei saa aru, mis kaaskiri-avaldus. Keegi ju ei saada kuhugi oma CV-d, kui ta sinna tööle ei kandideeri?
 
sibsig 30. detsember 2002, kl 17.50
aga Kille, kui sa oled tööandjana mitu konkurssi korraldanud, siis kuidas sa ainult cv põhjal aru saad, et see inimene soovib saada tõlkija kohta, too byroojuhataja kohta ja kolmas nt tõlkekorraldajaks? jah, selge on, et kui inimese cv-s on ridamisi raamatupidamisalast töökogemust, siis ta ilmselt administraatoriks ei taha. aga siiski on konkreetset kandideerimissoovi hea avaldusest voi kaaskirjast lugeda.
pealegi on kaaskiri isiklikuma tooniga ja tema peamiseks ülesandeks on vastata potentsiaalse tööandja kysimusele: "Miks ma peaksin värbama just selle inimese?". selle abil on voimalik esitada ennast kui koige sobivamat kandidaati antud kohale.
pole ju vähetähtis, mis?
 
personalijuht 31. detsember 2002, kl 11.30
Kindlasti kirjutage kaaskiri. Selles tuleks täpsemalt kirjeldada oma sobivust ametikohale, kohustused, mida oled täitnud eelmises töökohas ja ka isikuomadused, mille poolest sobiksid ametikohale.
CV tuleb kirjutada võimalikult täpselt, kirjutades üles faktid. Otsustan ise alati nende inimeste kasuks, kes suudavad oma eelised kaaskirjas välja tuua. Eriti on oluline see ametikohtadel, millele kandideerijalt ootaks teatud loomingulist suhtumist.
Ja ärge lisage pilti kui seda pole palutud. Tihti on näha, et mitte just rikas inimene on raisanud raha fotograafi juures käies aga ametikohal,millele ta kandideerib on välimus täisti tähtsusetu. Küll aga pange end korralikult riidesse. See ei tähenda ülikonda ja kostüümi, küll aga puhtaid riideid.
 
XX 03. jaanuar 2003, kl 12.27
Saadetakse kaaskiri-avaldus ja CV.
Meie firmasse tulevad vahel ainult kaaskirjad ja ma isegi ei edasta neid juhile. Kustutan arvutist kohe ära.
Kui inimene ei tea isegi seda, kuidas peab kandideerima töökohale, siis see näitab juba tema madala harituse taseme ära.
Edus soovides!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!