Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Vajatakse müügiassistenti

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 12.57
Kalandusettevõte vajab ekspordiosakonda müügiassistenti.Kandidaat
peaks olema naine vanuses 25-35.a, valdama eesti, vene ja inglise keelt nii kõnes kui kirjas, arvutit tundma. Kasuks tuleb isikliku auto olemasolu, B-kat. juhiload.
Kontoritöö.
Palk kokkuleppel.

mari 15. jaanuar 2003, kl 13.21
Muidu sobib, aga vanus on tsipake üle. Palk ka huvitab. .

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 13.25
Kui palju on vanus ja millist palka oled mõelnud?

Helena 15. jaanuar 2003, kl 13.28
Mulle sobib samuti, ainult vanus on tsipake vähem, 23 nimelt. Selle eest on müügiesindaja töö kogemus, autojuhiload, auto, hea arvutioskus, hea suhtlemisoskus.Eesti, inglise ja soome keel nii kõnes kui kirjas. Vene keel ei ole selgelt suus. On ka soovitused eelnevatest töökohtadest. Saadaksin hea meelega oma cv mõne meiliaadressi peale?

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 13.37
Helenale:

Panin meiliaadressi. Aga vene keel on kahjuks oluline, sest palju tuleb vene keeles suhelda ja kirjutada samuti.

mari 15. jaanuar 2003, kl 13.42
Olen 39-ne. Veel üks küsimus: kus Teie firma asub? Vene keelega
mul probleeme ei ole, sest see on minu emakeel.

Helena 15. jaanuar 2003, kl 13.50
Siis olen ma sunnitud ikka kahjuks loobuma, vene keelega jään ma tõesti hätta. Kõike head...

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 13.55
Kontor asub Pärnu mnt. 139 E, Isku mööblimaja kõrval.

Kahju, Helena, Sulle ka parimat!

mari 15. jaanuar 2003, kl 14.07
Tänan! Kartsin,et järsku Hiiumaal. Olen ikka huvitanud tööst Teie firmas. Nägemiseni (loodan). Mari

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 14.12
Marile:

Kui oled huvitatud, saada CV minu aadressile.
Hiiumaal ja Saaremaal on tootmine:)

Piret 15. jaanuar 2003, kl 14.32
Enne cv saatmist oleks vaja siiski umbkaudset palgasuurust teada. Muus osas tundub nagu oleks just minust kirjutatud.
Paluks võimaluse korral infot.

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 15.02
Piret, said meili kätte?

Katsetaja 15. jaanuar 2003, kl 15.52
Oleksin ka huvitatud...
Vanust hetkel 24a, oman müügiassistendi ning kliendihalduri töökogemust, eesti keelt valdan täielikult, vene keelt suhtlustasandil ning mõningal määral ka erialaselt, inglise keelt suhtlustasandil, arvutiga saan hakkama, juhiload on alates 96 aastast, kuid auto kasutamise võimalus kahjuks puudub.

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 15.58
Kulla katsetaja, saada CV. Auto omamine on vaid soovituslik.

Katsetaja 15. jaanuar 2003, kl 16.13
To: Kalla
Kahjuks ei saa seda täna saata, loodan et homme enam hilja pole ja minu kandidatuuriga arvestatakse...

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 16.14

Katsetaja 15. jaanuar 2003, kl 16.15
Palganumber on kindlasti kokkuleppe küsimus, aga kindlasti on firma paika pannud enam-vähem selle suurusjärgu, mille ulatuses läbirääkida annab. Kas oleks võimalik e-mailile orienteeruv palgasumma saata?

Kalla 15. jaanuar 2003, kl 16.30
To Katsetaja:

Saada minu meilile orienteeruv suurusjärk, siis saan küsida järgi. Olen vaid vahendaja, mitte personalitöötaja.

Katsetaja 15. jaanuar 2003, kl 16.43
To Kalla
Said mu meili kätte?

Vihmapisar (originaal) 15. jaanuar 2003, kl 19.12
Päris huvitav teada, kas Hiiu Kalur leiabki delhvi naisteka kaudu endale uue töötaja:) personaliotsingufirmad värisege:)

Kalla 16. jaanuar 2003, kl 09.45
To vihmapisar:

Kas see puudutab Sind kuidagi isiklikult?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!