Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Töö otsinguil!
 
century 04. veebruar 2003, kl 15.13
Küsimus neile, kes töö otsimisega tegelevad ja intervjuusid mööda kappavad. Kas intervjueerija on üllatanud mingite küsimustega, küsinud midagi omapärast? Minul nt. küsiti kiiresti kolm hea müügiinimese iseloomujoont. Mul kaks tuli meelde- kolmandaga jäin veits jänni. Kuidas teil on läinud?
 
L. 04. veebruar 2003, kl 15.17
Minult midagi erilist pole küsitud, aga öeldi näkku, et olete praegu liiga hea koha peal. Et uues kohas on töö raskem ja palk väiksem ja me teid sellepärast ikkagi ei võta. Aga mul oleks kodule palju lähemal olnud ja töö oleks meeldinud, aga see neid ei huvutanud. Selline kogemus oli ühest kohast ja eriti meeles, teised 4-5, kus käisin/telefoni teel rääkisin, ei üllatanud.
 
urrr 04. veebruar 2003, kl 15.44
minu käest küsiti ühes kohas elukaaslase vanust ja millega tegeleb.lisaks sellele veel vanemate ja õdede ametite kohta.vastasin ilusti ära,kuna varjata pole midagi,aga sellised küsimused näitavad ebakompetentsust.
 
murest murtud 04. veebruar 2003, kl 16.13
võib olla kartsid, et abikaasa on juba pensionieelik ja nende pakutav palk ka nigelavõitu....... et mees jääb varsti pensionile ja siis ei tule te kahekesi sinu palgaga välja........tundsid lihtsalt muret..........
 
Briccel 04. veebruar 2003, kl 16.27
Vanemate, elukaaslaste jne kohta esitatakse küsimusi nt siis kui kandideerid politseisse, vanglasse vms
Ja VÄGA tobedaid küsimusi. :)
 
Hiir 04. veebruar 2003, kl 16.28
Mult küsiti, millega elukaaslane tegeleb ja äärepealt ei oleks võetud! Mees ei olnud pätt, firmaomanik, ja mitte konkureeriva firma...
 
opaal 04. veebruar 2003, kl 16.30
Minult on mitmel korral küsitud, millega mees tegeleb ja kuidas tal läheb. Küsijatel vist kohe hea meel olnud, et mina abielus, muidu polegi kandideerijalt midagi küsida?:))
Jaa, ja ükskord olime pikad jutud maha rääkinud, mis olnud ja milline inimene ja tulevikuvisioonid sellest ametikohast kuhu kandideerisin jne. ja siis äkki öeldi, et nüüd palun reklaamige ennast! Khm, oli selline sotsiaaltöö, kuhu kandideerisin.
 
normaalne 05. veebruar 2003, kl 09.43
mul oli imelik kogemus, mingit asjapulka otsiti dokumentidega mässama. istusid 5 u 30 aastast meest. algul kõik ok, aga siis hakkasid küsimused nagu: a kellega elate; a kui hästi mehega läbi saate jne. , kõige juurde sihuke magus naeratus ei tea, kas otsisid poole kohaga prostituuti või mis...
 
teadja 05. veebruar 2003, kl 22.50
Kui (nooremapoolse) naise käest hakatakse küsima elukaaslase jms kohta tähendab see seda, et teie tulevane potensiaalne tööandja lihtsalt kardab, et teil ei olegi plaanis v"ga kauaks tööle jääda, vaid hoopis perele ja lastele pühenduda.. :S
Iseenest täielik diskriminieerimine, meeste puhul ju see kedagi ei huvita, sest nemad koju ju ei jää..
 
krista 08. veebruar 2003, kl 16.32
Minult jälle küsiti lemmik ööklubi, kus ja kellega elan, kas ja kui tihti ja millises trennis käin, kui palju ma joon jne. Tundub, et samuti oli tegu ebaproffesionaalsete inimestega. Teises kohas oli ootamatu, et intervjuu lõpus oli pildistamine - kästi prillid eest võtta ja juuksed kõrva taha panna. See oli küll kummaline. Olen käinud kolmel intevjuul, ning üks neist oli saksa ja üks vene keeles, mida samuti oodata ei osanud.
 
Poliitiline Põhulõug 24. detsember 2020, kl 23.27
Ära sina kunagi fasisti teenima mine
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!