Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kiuslik töökaaslane
 
doremi 04. aprill 2003, kl 19.33
töötan mõned nädalad uues töökohas, vajalikku koolitust pole saanud, kuigi see peaks üsna varsti tulema. kuna ma veel kõiki programme ja töövaldkondi täielikult ei jaga (olgu öeldud ei neid on palju), siis võiks minu töökaaslane minusse paremini suhtuda. nimelt nähvas ta mulle täna kui tahtsin midagi küsida, et ÄRA RAISKA MINU TÖÖAEGA, no andke andeks minu meelest töötame me kõik ühe firma heaks ja peaksime suutma ka koostööd teha. teine lugu, kuna töötame graafiku alusel siis mina kui kõige uuem tulija liigun lauatagant lauataha ja täna siis mulle nähvati, et sa polegi hiire matilt oma higi ära pühkinud, no mida on...ega ma koristaja ka pole, mu mõõt on tõsiselt täis, kas suhelda sellel teemal oma ülemusega või päevapealt lahkuda, ja nutt kipub peale, mida küll teha?
 
tjahh 04. aprill 2003, kl 20.21
tunnen sulle kaasa. minu meelest peaks firmades säilima elementaarne viisakus kui selline.
ega teil äkki naiskollektiiv pole?

arvan ka, et kui sul jube halb enesetunne on, siis ehk pead ise natuke talle kanna peale astuma.
 
uss 04. aprill 2003, kl 20.23
Katseaja lõpuni on vast veel aega, päevapealt ei maksa minna, mõtle enne läbi.
 
õnnelik võitja 04. aprill 2003, kl 20.53
Läksin tööle firmasse, kus sekretär oli väga kuri ja õel teiste naiste suhtes. Kannatasin ja kannatasin, mõtlesin äraminekust ja siis otsustati, et sellisel kujul ei ole meie ettevõttel enam sekretäri vaja ja võeti uus inimene teiste ülesannetega.
See oli eriline kahjurõõm kui ma vaatasin aknast kuidas ta kilekotiga oma asjad auto juurde viis ja minema sõitis.
Aga sinu puhul ma arvan, et ole sa uus või mitte siis selline õelus on lihtsalt lubamatu. Pea vastu kõigi kiuste ja püüa näida selle suhtes võimalikult ükskõikne. See võib hoopis teda endast välja viia.
Pea vastu!!!!
 
Moosi näpp 01. aprill 2022, kl 12.55
Tere!Olen ka sellises olukorras kiusutakse tööl ja kontroll kogu aeg.Üks kõik kuidas ma ei ürita oma tööd teha ,et oleks hästi otsitakse ikka põhjust,et ei ole ikka sedasi.No ja solvatakse ka peale kauba ja alandatakse.Ei teagi mis teha või mis moodi peaks olema.Olen kõike proovinud nii vaikimist ja vastu hakanud ,tulutult.
 
Murakas @hot.ee 02. november 2022, kl 15.12
Läksin uue koha peale tööle aga sain kiusamise osaliseks.Üks kõik mida ma teen või ei tee olen kogu aeg midagi valesti teinud.Vastan talle et kaitsen ennast ,tuleb selline sõim,vaikin jälle pole hästi.Mis teha minna ülemuse juurde või kuidas lahendada seda?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!