Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
peaminister
 
riigijuht 20. märts 2005, kl 21.51
tundub, et peagi meil peaministri koht saab vabaks. Tahaks ka kandideerida. Kes oskab öelda, kuidas oma CV koostada ja kuhu postidada. Ja veel, ei tea, millised tema töökohustused ka on?
Kuid olen kindel, ma saan hakkama.
Tänud vastajatele.
 
õhutaja 20. märts 2005, kl 22.01
ära hakka cv-ga üldse jamama. mine kohe kohale ja löö plats puhtaks. küll nad seal isegi näevad, et sa oled igati kabe tükk ja lasevad lesta...
 
elvis 20. märts 2005, kl 22.31
ei, loodame et Juhan kaua vastu peab, ei tea-mulle ta meeldib
 
elvis 20. märts 2005, kl 23.05
tahate mingit libekeelset tõlgendamises võimatut jokkerit asemele?tahate ikka, ma tean ;) fuihh
 
hakklihamasin 20. märts 2005, kl 23.29
hakkasin ette kujutama, et kui mingi ime läbi ühel päeval tõesti istuksid meie valitsuses, riigikogus, ministeeriumides nn tavalised inimesed... vaevalt, et ,midagi hullemaks siin riigis läheks
 
fdgdgdf 21. märts 2005, kl 00.21
lihtsad inimesed ongi need kes demokraatilkus riigis valitsema peavad, me ei ela kungingriigis kulleke hakkilihamasin ;)
 
Peamine peaminister 23. august 2023, kl 22.32
Näh roosad prillid ees andis eestlaste nutumüüri ees intervjuud et häbi silmist välja ei paistaks

Peamine minister

Kaja Kallas
ajas alla
konkurendid
Kaja Kallas
raja tallas
peaministri toolile
Kallas Kaja
tallas raja
riigikoguhoonesse

Näe Kaja tegi krõpsu ei klõpsu ikka. Armas klõps mustadest nõudest. Fotohuviline peaminister teeb vabal ajal kodusest korralagedusest fotosid ja postitusi sotsiaalmeediasse? Ilmselt teised töötavad emad selliste hobidega ei tegele. Raske uskuda, aga võib ka tõsi olla. Mingi aeg oli meil vist isegi nii, et ka nõnda öelda viimane kui mikroettevõtja palkas omale koduabilise. Oli sellega nüüd kuidas oli, aga peaministril võiks ta ju tegelikul ollagi? Või? Kaja Kallas liitus NAFO armeega. Seda koera kujul Selle eest oleks peaminister küll pidanud ERR eripöördumises inimesi hoiatama. Praegu tabas see meid täiesti ootamatult. Olen uhke meie peaministri üle! Parim peaminister maailmas! Päikeseprintsess, sõjaprintsess, koeraprintsess nii nummi! Ärge solvake ausaid koeri! Hästi tabatud sümboolika, ma ütleksin. Haugub omade peale ja võõrastele liputab saba ehk peremeeste käskusid täidab nagu kuulekas kutsa. Meie Fella on viletsa karvaga kõhna peni kes nagu püüdlik pioneer on alati valmis iga kondi eest kõrgele sitsima, tänutäheks saab ta peastaabist kõlisevaid medaleid ja ordeneid. Kui Eesti tädike: ütles et Euroopa külastamine on privileeg mitte inimõigus. siis see et te olete vabaduses ei ole teie teene vaid meie puudujääk
 
Ministri pea 07. september 2023, kl 15.37
Armukolmnurk Sanna Marini uus peika on samal ajal suhtes ka abielunaisega Lammas ei tee jälle vahet ooramisel ja suhtelitslusel mis armukolmnurk kuigi Soomes on see normaalsus ja isegi soositud kuradi maakad ei tea kuidas põhjas elu käib ehk kärgkarglemine on siis uus mood Tõepoolest tegu on suhtenelinurgaga ja pole välistatud et see nelinurk asendub suhteviisnurgaga või lausa kuusnurgaga. Nurgad on ammu ümmarguseks lihvitud? Ilmselt on moodustunud kärgkarglemise ring Ajakirjanikel on veel kõvasti jahtimist ning uurimist puurimist. Ja see oli riigi peaminister See eest on tukk kammitud ja lokid kõõmavabad. Kes keda millal polegi ju oluline peaasi et graafikud klapivad Mis teha kui see va nippel kiheleb, vähemalt harrastab ta jada uurakat. Grupi uurakast pole kuulda olnud. Vähemalt senini. Aga poleks ka eriline üllatus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!