Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Sõiduõpetaja Uno Raud
 
Plekk-Liisu 24. märts 2006, kl 12.41
Kellel kogemusi, palun jagage neid! Või keda soovitate Plekk-Liisust? Suured tänud vastajatele!
 
ma 25. märts 2006, kl 00.29
õppisin Juhaga, load sain kätte.Ütleks et muud õpetajat sellest koolist poleks tahtnudki. Ei mäleta las Uno oli see paks pruunide prilliklaasidega vist..üks oli seal küll püstihull, aga kas see Uno oli, kes seda enam...
 
sifkakaupleja 25. märts 2006, kl 19.44
Käisin plekkliisus, õpetaja oli Toomas Unt ja väga super oli. Professionaalne õpetaja ja hea huumorimeelega. Jäin rahule, töö kiire ja korralik, tegin oma kohustusliku 40 sõitu ja nati peale ja load käes:)
 
mul oli 18. aprill 2013, kl 21.20
Juha koolieksami vastuvõtjaks - ei olnud tore onkel.
Õpetaja oli Rein Leeduks, ei tea, kas ta enam seal õpetab. Aga tema juurde oli raske saada, sest nõudlus oli lihtsalt nii suur. Aga super õpetaja oli.
 
dingeldongel 11. september 2022, kl 16.59
Uno oli täielik psühhopaat. Teda ei sooviks enda vihavaenlaselegi. Tegu on inimesega, kes 45min sõidutunni vältel 40 minutit veedab sinu peale karjudes. Kui käiku rohkem kui 2 sõrmega vahetad, saad juba õiendada, et lõhud ta käigukasti ära. Aastatepikkune sõidustaaž annab närviprobleemide näol selgelt märku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!