Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
sekretärid, kes tellite kontoritarbeid

triin 24. aprill 2006, kl 14.05
Tere!
Olen silmisti oma esimese tellimusega ning suhteliselt hädas. Nimelt onpakkujaid palju ning eelnevalt on võetud kaupa kust juhtub. Kuid soovin kuulda ka teie nõu, kust oleks majanduslikult kõige kasulikum tellida ning kus ka teenus hea?
Ma tänan!

Kriksu 24. aprill 2006, kl 14.23
Olen töötanud erinevates firmades ja ka erinevate kontoritarvete firmadega kogemusi. Kõige parem kogemus siis sellise firmaga nagu Baltram OÜ - kui suurem ettevõtte ja koguaeg midagi tellid siis teevad päris head püsikliendisoodustust ja toovad kauba tasuta kohale lisaks veel tarbijamängud kus võid saada erinevaid kingitusi nö kauba peale. Lisaks tekkis oma klienditeenindajaga nii hea side,et tähtpäevadeks tegi firmale veel lisasoodustust või kingituse (ühesõnaga personaalne lähenemine). Praegune koostööpartner on Büroomaailm sest siin oli nii juba varem paika pandud. Ei mingit personaalset suhtumist ega soodustusi, võetakse nagu ühte paljudest.Valik on võibolla natuke parem ja eks neid üldisi sooduskampaaniad ju ka on. Siiski personaalne suhtumine meeldis rohkem ja varsti ilmselt vahetame tarnijat.

kõuts 24. aprill 2006, kl 14.52
mina olen siiani koostööd teinud sellise kohaga nagu eta tarve, kiire ja sõbralik teenindus, kliendihaldur, kes meie firmaga tegeles oli väga meeldiv :P siiani on :D kui ma eelmisest kohast ära läksin ja tööd teises alustasin, siis siin oli kah süsteem, et ostetakse kust juhtub, tegin firmale lepingu eta tarve'ga ja peale kliendi lepingu allkirjastamist saadeti kulleriga mulle tort, mis sai kollektiiviga ära jagatud :D kollektiiv küsis mult nädal aega, ega mul ei ole veel kusagil kliendihaldureid, kellega koostööd jätkata saaks :D
eks see personaalne suhtumine ole jah üle kõige :D
eta'ga on see asi kah, et kui neil ei ole kohe tellimust täita, siis pannakse need asjad ootele ja nii kui tuleb nii saadetakse ka kohale, kauba saab reeglina peale tellimust kas kohe õhtul kätte / oleneb tellimuse esitamise kellaajast / või siis järgmise päeva lõunaks,
püsikliendisoodustus on neil kah

sirka 24. aprill 2006, kl 16.03
Meie tellime Büroomaailmast ja seda puhtalt asukoha pärast. Nendega nii väga personaalselt ei saagi suhelda, kuna neil palju kliente ja eks see teeb ju takistusi selleks. Kuid teenindus on igati viis. Paaril korral olen kaupa tellimud interneti teel ning valed asjad on ilma probleemideta ümber vahetatud. Ka krediidiga pole probleeme, kui on kliendileping sõlmitud.

kati 24. aprill 2006, kl 16.49
Personaalse suhtluse poolest on hea koht Minukontor ehk OÜ Charlot. Seal on mul oma kliendihaldur ja kui mul midagi vaja saan alati temle kas helistada või mailida.
Tegelikult need hinnad on ikka enam vähem kõik samad, kui ikka küsid ise soodsamat hinda, küll nad ka annavad!
Kauba tarne on ka ok olnud, kui ikka väga häda mul käes olnud olen kas ise läind järgi või on kliendihaldur ära toonud. Mina olen rahule jäänud!

trikk 24. aprill 2006, kl 19.03
minul näiteks väga head kogemused fopiga. hinnad on head. teenindus igati ok, kaup tuleb kiirelt kohale. olen rahul.

mari 24. aprill 2006, kl 22.03
Rapo- kõige kiirem teenindus.

lotte (veel yx) 24. aprill 2006, kl 23.04
ma arvan, et te ei ole ise osanud büroomaailmale personaalselt läheneda, :) meil küll sujub kõik väga. kui vaja, tuuakse vajalik poole tunni jooksul kohale. kord kuus käib kliendihaldur meie ladu üle lugemas (tasuta muide) ja vastavalt meie varasematele tellimustele toob uued kaubad. juhul, kui mõnda asja enam ei lähe, siis viib tagasi.

steffi 25. aprill 2006, kl 11.41
Mulle see büroomaailm ei istund, kunagi olid täitsa ok aga nüüd neil niipalju kliente, et väiksemategagi pole aega tegeleda, mina vahetasin ära.
ja lotte, ju siis kas te olete edasimüüja või väga suur asutus kui teil on kontoritarbed lausa laos ja teie eest kantakse hoolt, aga tõsiasi see on et väikekliendid on unaruses

lenne 25. aprill 2006, kl 12.46
Büroo on väike, ostame vähe, Baltram on lähedal ja täiesti OK. Vahel mõnda asja tuleb ette helistada, kas on, siis kohe tellivad. Aga seal on kodune ja mõnus.

Cats 25. aprill 2006, kl 13.44
Samuti kiidan Baltramit. Mitte asukoha vaid teeninduse pärast.

lotte (veel yx) 25. aprill 2006, kl 22.00
ei vaidle vastu, et oleme suur firma, aga sa ei taha ometi väita, et sul ei ole ühtegi pastakat või kilekaant varuks? ega siis ladu ei tähenda mingit 500 ruudust angaari, kus kastide virnad kaupa täis, :)

rohi 07. mai 2006, kl 21.34
daily service meeldib. hea klienditeenindus, kaup tuuakse kohale ja ka igasugu kampaaniad ja mängud kus saad asju pealekauba.

Büroomaailm 31. oktoober 2024, kl 16.48
https://www.byroomaailm.ee

Kadaka tee 56B buss 16 peatus Kadaka selver
Peterburi tee 92E buss 55 Hobujaama-Pikamägi ja buss 35 Kuuli
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!