Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
töötutele tasuta massaažikoolitus
 
põmm 13. juuni 2006, kl 10.59
eile siis mina lugesin äripäevast, et töötud saadeti tasuta massaažikoolitusele. maksti kinni koolitus, toit ja elamine. hiljem pidavat maksma ka transport. ja siis seal mingi naine vingub, et tal on võtnud aega transpordiraha tagasisaamisega, et kui oleks teadnud seda, poleks läinud (hetkel on tagasi saamata 1000.-, a ilmselt on see paberimajanduses kinni). ja siis vingus veel 100 asja pärast, et ikka ei saanud piisavalt seda ja toda ja et ei tema julge hakata kellelegi massaaži tegema.

samas teine koolitusest osavõtja, meesterahavas, ütles, et hakkab fieks ja kõik oli ok jne.

no krt, maksaks keegi minu kümned ja kümned tuhanded koolituse eest ka kinni!!! ja siis tädil jätkub veel õigust öelda, et vot näed transpordiraha tagastamisega viivitavad ja et üldse tal poldki sellest koolist mingit kasu. ehk siis 64 000 EEKu mahavisatud raha mingile moorile, kes ei oska olla tänulik sellise võimaluse eest. vastik vinguja ja laisk naisterahvas!

tänan kuulamast, mul oli lihtsalt vaja ennast väljendada.
 
klõmm 13. juuni 2006, kl 11.47
töötud ongi tihti sellised pretensioonikad
 
jõmm 13. juuni 2006, kl 12.19
kui ikka ise pole ebakindel töötu olnud,siis on hea mõne mannetuma isiksuse üle iriseda küll.
ja kust sa ,põmm ,üldse tead kuda see koolitus neil käis?äkki tehti ainult "ujumisharjutusi kuival maal"?
ning see naisterahvas ei suutnud endas piisavalt kindlustunnet leida.massaaži tehakse ikkagi sama pretensioonikatele inimestele(nagu töötud juhtuvad olema) aga mitte jahukottidele.
 
kõmm 13. juuni 2006, kl 20.49
töötud ongi tihti sellised pretensioonikad

just-just,
minu koolis tehti ka töötutele tasuta koolitusi. jube milline raharaiskamine!
 
kriss 14. juuni 2006, kl 10.42
ja mis see teie p...-id torgib,kui hädised mõned töötud on...
tehke ise oma kõrgelt tasustatud tööd edasi,võtke oma ideaalsest elust kõik mis võtta suudate ja ärge laske eestlastele omasest kadeduse- ning ülbuseussil endast võitu saada:teie elus on ju kõik nii korras,vastasel korral te ei süüdistaks töötuid ainult ja ainult pirtsakuses,vaid näeksite ehk muid värve ka.
 
kkkkc 14. juuni 2006, kl 13.08
Ja õigesti teeb ka see naine, et ei hakka massööri tööd tegema. Selle ühe koolitusega ei saa kottigi selgeks ja niisama selga silitada ka ei maksaks.
Kui te vaid teaksite kui paljudes salongides sellised 1 kursuse läbinud sossseppasid töötab, siis te ie tahaks eluseeski enam massööri juurde minna.
 
ei teadnud 14. juuni 2006, kl 22.24
Just viimasel ajal olen heietanud mõtteid massaažikoolitusest. Ei näinud kahjuks sellist pakkumist :(
 
sigadus 17. juuni 2006, kl 14.37
minu tuttav- Edelaraudtee Vedurimeeste Ametühingu esimees Jolan................. - naine on juba Tallinns Tööturuameti kaudu saanud 5 tasuta koolitust. Lisaks massazöörikoolitusele ka
kosmeetiku jne koolitused, mis maksavad päris kopsakalt.
Et inimesel ju juba kõrgem haridus olemas peaks nägu häbi olema-
mees ei luba nagunii tööl käia.
iSE ELAVAD lÄÄNE-VIRUMAAL.
 
tööhõive 19. juuni 2006, kl 11.17
olen teemaga kursis. Töötutele tehakse Tallinnas pooleaastasi massaazikoolitusi kõrgel tasemel. Minu klient õpib praegu seal ja on VÄGA rahul, sest õpetus on tänapäevane ja koos praktikaga. See saare "tädi" lihtsalt ongi selline, kes vaid vingub. Ka minul on mitmeid selliseid kliente, et paku talle mida tahes, ikka pole rahul, ikka on VÄHE! See, et selle kalli koolituse maksab kinni riik, see polekski nagu midagi.. Peale selle on töötul ENDAL kohustus töökoht otsida, mitte ei pea seda tööturuameti kohalik osakond talle ANDMA. Tööturuamet kohalik osakond vaid VAHENDAB töökohti, mitte ei loo neid ja ei pane siis inimesi sinna tööle. Ning vahendada saab ikka vaid seda, mis on olemas - seega tööandjate poolt loodud töökohad. Võimalus on ka FIEna seda teenust pakkuda. Aga "tädi" oleks tahtnud, et talle kandikul nii töökoht kätte tuuakse kui ka vajalikud (kallid) töövahendid muretsetakse. Kas seda ei ole siiski mitte ainult ebaseaduslik, vaid ka üle mõistuse ebaõiglane nõuda??!! Teised, tavalise inimesed, peavad ISE kõik muretsema ja tegema...
 
SabataKass 11. oktoober 2022, kl 18.27
Tahtsin ka minna,aga konsultant väidab,et selleks peab olema omandatud arsti kraad. Kas tõesti. Juuksuriks tahad koolitust peab olema 12 klassi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!