Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kaubamaja klienditeenindaja
 
mimmu 05. oktoober 2006, kl 15.57
kui suur on tallinna kaubamaja klienditeenindajate palgad ja üldse, kas väga vilets töö?
 
alskifhj 05. oktoober 2006, kl 15.59
ilumaalimas katseajal miinimum ja hiljem koos maksuga 4100
No tere palk!!!
 
eelmisele 05. oktoober 2006, kl 16.06
Ei usu, et 4100 miinus maksud? Kui see on tõsi, siis on ikka jube küll...
 
kurr 05. oktoober 2006, kl 17.35
pidi olema kaubamajas jah jube väike palk (nr sealjuures ei tea) pluss veel see halb asi,et töö pidi olema niru, suhtumine töötajatesse ka jube halb
 
infoks 05. oktoober 2006, kl 18.59
katseajal on mingi 44oo.- bruto - kevadise seisuga
 
x 05. oktoober 2006, kl 22.08
milles peale niru palga seisneb veel halb suhtumine?
 
??????? 05. oktoober 2006, kl 22.40
miks lähete selle orja palga peale. näete rimil juba häda käes. teeb kampaaniaid, et inimesi tööle saada.
ja isegi kui lähete kaubamajja, selverisse tööle siis vaadake ringi. nagu leiate mingi muu koha lööge tagantkätt uks kinni. päeva pealt
 
appi 05. oktoober 2006, kl 23.21
ma ei suuda uskuda, et neile nii sitta palka makstakse. minu meelest on nõme, kui firma, kes klientide ees teeb magusat nägu ja muudkui kiidab ennast, maksab oma töötajatele, kes peavad selle kõige mustema töö ära tegema, mingeid sandikopikaid. kaupsil pole ju nii halvad tulemused, kasum on minu meelest päris kõva. aga ilmselt tegu siis järjekordse firmaga, kes teenib kasumit töötajate palga arvelt. haige suhtumine.
 
hm.. 06. oktoober 2006, kl 00.54
no palk pidi jah niru olema, aga see-eest lisatasudega kokku pidi u 12 tonni kätte tulema...
 
to hm.. 06. oktoober 2006, kl 08.25
12 tonni võibl kellelgi kontoritöötajatel jah tuleb kokku. Müüja saab ikka oma niru alla eesti keskmist.
 
x 06. oktoober 2006, kl 10.21
Ja siis tahavad ettevõtjad veel võõrtöölisi maale tuua, ehkki sisemised reservid on kasutamata :((( Nii raske töö eest näljapalka maksta? Arusaamatu, miks neil üldse mingid müüjad seal töötavad.
 
kessu 06. oktoober 2006, kl 10.52
võõrtööjõudu tahetaksegi sellepärast tuua, et kohalikud ei taha enam olematu palga eest rügada, aga mingid tsurkad kusagilt x riigist on hea meelega selle palgagagi nõus.
 
teadja 06. oktoober 2006, kl 11.54
õigus on teisel kommenteerijal
 
ärge minge sinna!!! 06. oktoober 2006, kl 13.23
mul 1 tuttav töötas seal ilumaailmas, palk on väiksem kui säästumarketis, preemiat makstakse näo järgi, ülemuste suhtumine on ülihaige, rügama peab looma moodi ja kui te veel teaksite, mis trikke ja imeteste/koolitusi nad kõik tegema peavad, et üldse inimese tiitlit saada. kusjuures neil pole kahju palgata u sellist inimest, kelle ülesanne ongi lausa erladi töötajate järgi nuhkimine - kahte sõna ka omavahel vahetada ei või, isegi kui suhtlemine on hädavajalik mingi toote vms asjus, kargab kohe platsi ja kukub sõimama, et mis teete siin. kaadrivahetus on suur ja oma haigete nõudmiste tõttu, mis palgaga mitte kuidagi kooskõlas pole, ilmub sinna aina imelikumaid ja ebakohasemaid töötajaid
 
kes otsib see leiab 06. oktoober 2006, kl 15.20
vaadake CV keskuses - seal mingi kauplus otsib tehnikakaupade müüjaid põhipalgaga 12000 bruto. lisatasud veel ka. Järelikult on ikka ka firmasid, kes normaalselt maksavad.
 
Anna 06. oktoober 2006, kl 16.03
Kaubamaja palkadest ei tea midagi. Samas Tartus on vähemalt kosmeetika osakonnas küll samad müüjad juba pikki aastaid tööl ja minu meelest on tegemist parimatega Tartus- alati oskavad soovitada ja ei pressi end peale kui ei soovi ja annad ise testreid.
 
jep 07. oktoober 2006, kl 18.03
Jube jah! Palk niru ja suhtumine ka niru. Mina ei räägi kaubsist, vaid ühest kaubandusketist, mis siin läbi käis. Ikka jube, kuidas tööd peab tegema, inimlikkust pole. Tõesti, kui oli vaja paar sõna tähtsat juttu ajada, siis tuldi kohe juurde et mis lobisete, millega tegelete, kas tööd pole teha. juhatajatele antakse ülesanded kätte, nemad pinnivad siis vanemmüüjaid, vanemmüüjad omakorda käivad stressis pilkudega ringi ja müüjatel sabas, et nad jumala eest ühtegi üleliigset sõna ei vahetaks, "ebaolulisega" ei tegeleks ja ikka kõik viimseni ära teeks, järgise päeva jaoks ei tohi midagi jääda.

???????-le - Ja minul oligi nii, et töö kõrvalt sain hästi läbi müügiesindajatega ;) ja nüüd sain ühe kaudu teise firmasse tööle (üldse mitte poodi) ja olen ÜLIMALT rahul!
 
zumm 09. oktoober 2006, kl 07.42
Palga kohta ei tea, aga hiljuti käisin ise kaubamaja pesuosakonnas... ja mulje oli pehmelt öeldes VÄGA halb. Kui ühe konkreetse rinnahoidja teatud numbrit vajasin, siis öeldi, et meil on kõik väljas ja eks te ise vaadake (olin vaadanud ja seda polnud). Siis seisid need 2 klienditeenindajat täpselt ühe firma valiku ees, nii et parima tahtmise korral ka mitte midagi ei näinud ja kirusid kolmandat, et näe vist uus. Lisaks rääkisid kaadrivoolavusest, et varsti ei tea kes tuleb:-( Ühesõnaga mulje jäi nii halb, et isegi 4000 palk sellise "töö" eest on liig mis liig. Samuti sain ebameeldiva kogemuse osaks mõnes teises osakonnas pluss paaris poes Viru keskuses, "teenindus" tundus jube üleolev, nagu oleks sinna poodi neid segama tulnud. Mitte kordagi ei tundnud keegi huvi, kas ma midagi konkreetset valima olin tulnud ja mingis suhtes abi vajaksin. Kuna ise elan välismaal ja polnud Eestis aastaid käinud, siis torkas kõik eriti silma, kuna olen harjunud klienditeenindajaga suhtlema, mitte vaid raha maksma.
 
? 09. oktoober 2006, kl 08.32
teen tavaliselt kaubamajas oste ainult ilumaailmast ja pean väitma, et teenindus on seal super!!! Tekib küsimus:kui need naised- müüjad saavad käppa ainult 4 tonni ümber ja teenindavad ülihästi kas:
1. nad ei tahagi rohkem raha saada, sest neil on nähtavasti ülilahked ja rahakad abikaasad, kas hoiavad ära nende maj. mured.
2.neile lihtsalt meeldib töötada ilu maailmas, sest see on ilus koht töötamiseks (võrreldes nt. lihalett või masstööstus).
Minumeelest on kuskil mingi konks- kas need palgad polegi tegelt nii väikesed (mingi paar tonni on vist juures)või olen mina hoopis depressioonis teenindaja, kes ise saab lihtsa töö eest kuueka kätte ja toidumure on ka ära võetud. no minu tööiseloom on ka vähe erinev müüja omast.
 
naine huvitatud 10. juuli 2020, kl 22.59
Tere, millised on kogemused Tallinna Kaubamaja ilumaailmas töötades ja kuidas on palk. Tänud juba ette!
 
frgor 17. juuli 2020, kl 22.58
Pole seal töötanud, kuid olen käinud vestluses 2korda. Ausalt öeldes on see väga niru koht kuhu tööle minna, enne mine H&M või New Yorkerisse, kus suuremad palgad ja paremad soodustused. Kaubamajas on nirud soodustused -10%, mis on meeletult väikene arvestades neid hindasid seal. Meestemaailmas oli palk 620€ äkki, kui täidavad plaani, siis saab rohkem, aga palju seda ikka juhtub, selline palk oli eelmise aasta augustis. Seega ei soovita sulle seda kohta töötamiseks, võib tunduda, et head palgad jne, aga pole seal midagi head, ja teenindus peab seal alati olema 5+, aga no sellise väikse palga eest on see naeruväerne ju. Kui ringi käia seal, siis enamus seal ju pensionärid, nemad saavad seal endale töötamist lubada selllise palga juures.
 
Mille 17. oktoober 2020, kl 13.01
Eelkõnelejal on õigus. Olen samuti intervjuul käinud ning naistemaailma teenindajad tundusid väga ägedad ja abivalmid kolleegid olevat, ent palk on selline, et tõesti sellele peaks pensioni veel juurde saama või elukaaslast omama, kes suurema osa sissetulekust perre tooks. Arvestama peaks ka, et seisad terve päeva ning mobiilid pannakse eraldi hoiule.
katerina katerina 20. november 2020, kl 20.05
https://firmast.ee/company/kaubamaja-as

Tundub jama koht just palga pärast, jah :/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!