Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Töö lapsele .
 
kristiina 19. veebruar 2007, kl 16.56
Tere tahtsin küsida, et kuhu soovitaksite minna tööle 12 aastasel tüdrukul . Et lihtsalt raha teenida, ja vastutust õppida ?
 
mai 19. veebruar 2007, kl 18.00
Tule taevas appi, sa peaksid ikka koolis käima. On sul kodus nälg, et pead nii varakult alustama leiva teenimisega, kus su ema ja isa on, nad peavad sinu, kui alaealise eest hoolt kandma.
 
< 19. veebruar 2007, kl 18.32
ega nii noori ei võeta kuskile, kui siis ainult tutvuse kaudu
 
m 19. veebruar 2007, kl 18.37
ehk ajalehemüüja, jäätisemüüja?
 
mh 19. veebruar 2007, kl 19.40
postikandesse? kulleriks? ( sellised pisemad distantsid - ühest majast teise kirjade toimetamine ) kärusid lükkama poodidesse.

* mai - miks tule taevas appi? mis selles halba on, kui inimesel endal kah tahtmist midagi teha ja selle jaoks oma, isiklikku raha tekib. Näeb varakult ära, et need saja kroonised, mida kino jaoks vaja on, ei ripu niisama puu otsas, vaid enamasti teenitakse tööga välja. Sa ikka täitsa snoob - kas sina käid vaid nälja pärast tööl või? - vaeseke:P

suvel loomulikult rohkem tegevust, rohimine, parkide koristamine.
 
Mai 19. veebruar 2007, kl 19.52
viimasele,

no sina oledki see INGEL, tule siis maa peale ja vaata seda elu siis lähemalt.
Kärusid poodisse lükkama?- seda tööd teevad Eestis turvamehed.
Kirjade toimetamine? - seda tööd teevad Eestis postiljonid.

Kui sa ei ela Eestis, siis on teine lugu, sest seal tõesti lapsed kannavad reklaami majast majja.
 
Anne 19. veebruar 2007, kl 23.03
No ajalehemüüjatena töötavad küll 12aastased tüdrukud ja on väga tublid.
Teevad seda nädalavahetusel/suvel ja... no kui sobib siis on muidugi hea kogemus.
 
no 20. veebruar 2007, kl 09.59
lase lapsel olla. terve elu saab tööl käia.
 
Moona 20. veebruar 2007, kl 23.44
Meie lähedal on pesumaja, mis võtab suviti tüdrukuid pesu lappama. Hotellide linad, froteerätid jne. Talviti pole kuulnud.
 
õudne 21. veebruar 2007, kl 18.18
Püha jumal küll, no kas tõesti on selline nälg ja viletsus majas, et vaja 12-aastane laps tööle saata?! 12-aastane laps peaks olema õnnelik ja kogema toredat lapsepõlve, mängima ja sõitma rattaga, mitte kuskil tööd tegema. Lastel on tänapäeval koolis nii pikad päevad, et mina, kui täiskasvanudki, oleksin peale koolipäeva surmväsinud ja veel kodutööde tegemine eriti tüütu, aga et siis veel tööle minna? Et kuidas sa seda nagu ette kujutad, tuleb koolist, viskab oma raudüpommi raske ranitsa nurka ja jookseb tööle? Ja kodutöid siis teeb öösel või? Või ei käigi koolis, et muudkui aga varakult raha majja tooma...Suvel maasikate korjamine ja müümine või jäätiseraha teenimine on üks asi, et et nii noorel inimesel sundida tavalisel kooliaastal tööl käima hakata....no ei saa ma aru sellistest vanematest, vot ei saa! Mul oli sellises vanuses tükk tegemist, et kool ja muusikakool omavahel nii ära jagada, et üks teist segama ei hakkaks ja jõuaks mõlema jaoks kodutööd ära teha ja harjutused ära harjutada, aga kui oleks pidanud veel neile kohustustele lisaks palka ka teenima...no kurat, enne 21-st eluaastat oleks vist küll nööri kaela pannud.
 
Ronda 05. märts 2007, kl 17.12
näiteks mina olen ka 12 ja mul on küll täielik nälg kodus ja mul oleks vaja teenida oma taskuraha igal aastajal, aga pole veel kooli kõrvalt tööd leidnud:( mina saan taskuraha 10kr aastas muideks ja see on sulatõsi!!!
 
Melany ja Varvara 26. aprill 2021, kl 14.32
Tere!

Mina (Melany Siht) soovin leida oma klassikaaslasega (Varvara raud) suvetööd. Oleme 12 aastased ja käime 5 klassis. Mina haldan eesti, inglise keelt. Varvara haldab eesti ja vene keelt. Meile sobivad igasugused tööd (ka füüsilised). Meil on kogemust lapsehoidmisel, koristamisel ja aiatöödel. Sooviks leida tööd Tartu ja Elva kandis (Kaugemale kahjuks ei saaks). Võtke ühendust meie koolimeilil melany.siht@puhja.edu.ee , varvara.raud@puhja.edu.ee . Seal oleme aktiivsemad!

Lugupidamisega
Melany siht
Varvara Raud
 
Yoko Brite 11. mai 2021, kl 10.43
Tere tahaks minna tööle noore tüdrukuna ja 12 aastaselt, et nata raha teenida kas keegi oskab mulle mingit tööd leida mis oleks mulle jõukohane.
 
Yoko Brite 11. mai 2021, kl 11.00
Tere tahaks minna tööle noore tüdrukuna ja kaheteist aastaselt, et nata raha teenida kas keegi oskab mulle mingit tööd leida mis oleks mulle jõukohane. Võiks olla lapsehoid, aiatöö või muud sellist. Töö võiks asuda Tallinnas. Ma oskan ainult eestikeelt ja hästi natukene inglise keelt. Ma muidu käin viiendas klassis. Ma võin teha ükskõik mis tööd.
 
Rachel Kadarik 05. juuli 2021, kl 15.54
Sooviksin leida tööd Augusti kuuks 2021.aastaks. Olen 11 aastane ja sooviks leida tööd koerajalutajana. kui kellegil on pakkumisis kirjutage mulle gmailile rachelkadarik7@gmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!