Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Mentaalkeha ja astraalkeha.
 
K 05. oktoober 2007, kl 10.04
Palun seletage mulle lahti mis need on!
 
:) 05. oktoober 2007, kl 10.53
Mentaalkeha ( kolmas ruum)

Kolmas aurakeha on mentaalkeha. See keha ulatub emotsioonkehast väljapoole ja koosneb peamiselst veelgi peenemast ollusest, mis on seotud meie mõtete ja mentaalsete protsessidega. See paistab ereda kollase valgusena, mis kiirgub pea ja õlgade vahelt, ulatudes ümber kogu keha. Ta laieneb ja muutub eredamaks siis, kui selle kandja kontsentreerub mõttetegevusele - ja ulatub kehast 7 - 23 sm kaugusele.

Mentaalkeha on struktureeritud keha. Sellel on meie ideede struktuur ja põhivärvus on kollane. Ttemas on näha mõttevorme, mis ilmnevad erineva heleduse ja kujuga kogumitena. Mõttevormidel on lisaks veel värve, mis tegelikult on pärist emotsionaaltasandist. Need värvid väljendavad vastav mõttevormiga seotud emotsioone. Mida selgem ja paremini väljendatud mõte on, seda selgem ja kujuma on ka sellega seotud mõttevorm. Me tugevdame oma mõttevorme keskendudes nendele vastavatele mõtetele. Harjumuspärased mõtted muutuvad võimateks jõududeks, mis hakkavad mõjutama meie elu.
Astraalkeha( neljas ruum)

Astraalkeha on amofne ja koosneb ilusamate värvidega pilvedest kui emotsioonkeha. Astraalkeha kaldub olema samade värvidega kui emotsioonidekeha, aga neis on lisaks roosat armastuse värvi. See ulatub kehast 15-30 sm kaugusele. Selle chakra värvid on emotsioonikeha värvidega samas oktaavis, aga igaühele neist lisandub ka armastuse roosat valgust. Armastaja südamechakra on astraaltasandil roosat värvi täis. Kui inimesed armuvad, võib nbende südamete vahel näha ilusaid roosat värvi kaari ja tavalistele kuldsetele impulsidele hüpofüüsis lisandub ilus roosa värvus. KUi inimeste vahel kujunevad suhted, kasvavad nende chakratest välja ühendavad niidid. Neid niite võib näha peale astraali veel auravälja mitmetes teistes kehades. Mida kestvam ja sügavam on suhe, seda rohkem ja tugevamaid niite tekib. KUi suhted lõpevad rebitakse need niidid puruks, tekitades mõnikord tublisti valu. Suhetest ülesaamise periood on tavaliselt madalamates ruumides niitide katkestamine ja endne iseendasse tagasi ühendamine.

Astraalruumis toimub vilgas inimstevaheline suhtlemine. Suured mitmekujulised värvilise energia tükid lendavad inimeste vahel. Mõned neist on meeldivad, mõned mitte eriti - erinevus on tuntav. Teil võib olla ebamugav viibisa samas toas mõne inimesega, kes pealtnäah ei märkagi teineteist, aga energeetilisel tasandil käib tihe suhtlemine, mille juures nende vahel lendab hulk energivorme. Kahtlemata olete seda isegi märganud, eriti mehe ja naise vahel. See pole ainult kehade keel; võib täheldada ka tegelikke energeetilisi nähtusi.
 
K 05. oktoober 2007, kl 11.59
Tänan ammendava vastuse eest!;)
 
je-jee 05. oktoober 2007, kl 12.40
ja ufod, vaata, ned on need rohelised mehikesed..
Toivo Ronk 26. november 2020, kl 13.53
Enne kui hakkate jama ajama, õppige eesti keeles kirjutama. See tekst on kirjavigu täis ja ainuüksi juba see näitab kirjutaja taset!
Toivo Ronk 26. november 2020, kl 14.17
Ah, jaa! Tahtsin veel lisada, et naine, niikaua kuni ta veel noor on, peaks siiski rohkem rõhku panema oma materiaalse keha vastu st. end kreemitama, puuderdama, huulepulgatama ja juuksuris käima. Ning kõvasti poistega tegema. On suur oht, et need, kes loodavad astraali peale ja hingede rändamisele jäävad kibestunud vanatüdrukuteks, sest ükski normaalne noormees sellist hullu tüdruksõpra omale ei taha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!