Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Tööpuudus
 
Eerika 28. aprill 2008, kl 12.40
Vaatasin ja imestasin Keskerakonna reklaami, et eestis on tööpuudus? Kas olen mida valesti aru saanud. Koguaeg on jutt, et tööjõu puudus.
 
d 28. aprill 2008, kl 13.42
no kui meie suur juht, vaimne liider, edkar savisar ütleb nii...

miks sa veel kahtled ? ansip maha, ei politseiriigile, vilja peaminstriks.

ELAGU ELAGU
 
Imelik 28. aprill 2008, kl 19.59
Kui endale töötajaid otsin, siis on nii raske kedagi leida. Ei mina usu, et see tööpuudus nii probleem on.
 
nõid 29. aprill 2008, kl 09.34
tööpuudus on suhteline mõiste. on töökohti kuhu otsitakse pidevalt töötajaid sest neid töid ei taha keegi teha ja palk pole suurem asi.samas otsivad inimesed ise tööd kus oleks töö huvitav ja elamisväärne töötasu. samuti on väga erinev olukord maal ja linnas. valikud on sel juhul väga erinevad.
 
Poliitiline Protest 09. aprill 2019, kl 12.35
Palk peaks olema ikka neljakohaline number netona aga mitte naljanumber brutona Sest papp on põhiline muu pole oluline siin vaeses viletsas väikses fašistlikus värdjavabariigis. Ja kui aus olla ega siis tahagi tööd teha. Vaat õndsal nõukogude ajal sa töötasid kommunismi hüvanguks partei jaoks ja rahva heaks aga jaoks sa praegu orjad. Ainult kapitalistliku orjapidajast siberikandidaadi heaks. Finantsid vedelevad fasisti vestitaskus ja sina ei saa sealt midagi. Ei nõukogude ajal oli ikka hea elada kui venestamine ja sõjaväeteenistus välja jätta. Sõjaväeteenistus selles mõttes et oleks saand ise valida teenimiskohta.
 
12. märts 2023, kl 00.17
https://analporngifs.com/content/2020/10/sensually-deep_001.gif
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!