Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Grossis tehakse vargaks,et sinust lahti saada?
 
rr 02. juuni 2009, kl 16.22
Nimelt siin kandis ühes Grossi poes on nii,et juhataja tahab kellegist lahti saada,et võtta tööle oma tuttavat või ei meeldi töötaja,siis teeb süüdistab vargustes või milleski muus.Tean päris mitut inimest keda on juhataja välja söönud ja viimane elas seda ikka väga raskelt üles,sest tehti vargaks ja tal ei pidanud närvid vastu ja kirjutas lahkumisavalduse ja nüüd ei saa ka töövaidluskomisjoni minna.Kas tõesti Grossi poodides üle eesti ongi nii lubatud(olen kuulnud et ka Tallinnas pidi nii olema),kes on seal kõige kõrgem ülemus ,miks ta seda lubab?Töötajad vahetuvad tihti,minu jaoks uskumatu.
 
koonlane 02. juuni 2009, kl 18.26
Aga see ongi enamuste madalakäibeliste või mitte-edukate saastapoodide stiil, mittevajalikke inimesi hakata santažeerima ja taga kiusama mingite vargusejuttudega. Kaevelda pole kellelegi, sest taolised käsud ja juhtnöörid tulevadki juhtkonnalt kõige kõrgemani välja. Kui vähegi valida on, siis ei soovita lonkava (olematu) personalipoliitikaga kauplustesse tööle minnagi.
 
ma 02. juuni 2009, kl 18.57
Sellest ketist on piisavalt kaua piisavalt palju halba infot tulnud. Ka täiesti Virumaa ja grossi-kauge inimene on seda kuulnud. Kui sinna tööle lähed, siis pead oskama ju sellist käitumist oodata. Oma risk, ütleksin.
 
seemees 02. juuni 2009, kl 19.19
See pole ainult Grossis niimoodi.Ise tulin ka eelmisest kohast ära sel põhjuselet boss ei koonda kunagi kedagi vaid lihtsalt laseb välja süüa.Tegemist küll suure hulgifirmaga ja tean,et sealt on enne mind ka paljud ise ära läinud.
 
oot-oot 02. juuni 2009, kl 19.46
on ikka oma viga, kui kirjutad avalduse. enne avalduse kirjutamist tuleb minna juba töövaidlusesse, vargus peab olema ikka tõestatud, ei ela me päris banaanivabariigis siiski. aga kahjuks on seal töötajad vähese haridusega ja seetõttu ebakindlad inimesed ja neid on tõesti kerge endast välja viia ja lahkuma sundida. kahju. aga elu ongi karm.
 
no aga 02. juuni 2009, kl 20.11
ega üldiselt see kontingent seal risti ette ei löö - mis ripakil, see ära. vene vaim ikka sügavalt sees.
 
nojah 02. juuni 2009, kl 20.25
Omaniku nimi on ju Oleg Gross. Ma ei tea, kas ma nüüd olen rassist või mis, aga ega inimene nimega Oleg ei saagi päris normaalne olla, tavaline ahne vant.
 
... 03. juuni 2009, kl 10.58
Seal on ju ainult venelaste kamp koos, ega sellistelt inimestel ei saagi normaalset käitumist oodata ju.
 
noh 03. juuni 2009, kl 12.12
Tallinnas selles Grossi poes, kus mina käin, on küll valdavalt eestlased, no või siis vähemalt pooleks. Kusjuures vanemad tädid jaksavad isegi viisakad olla ja naeratada, aga noored on küll sellise näoga, et neid on väevõimuga kassasse pandud.
 
k 03. juuni 2009, kl 12.22
jääb natukene mõistetamatuks - kui inimene ikkagi ON aus ja ei tee kahtlaseid tehinguid, siis EI SAA SÜÛDISTADA! kui kasvõi n a t u k e n e g i VõIB OLLA, et on midagi, no siis jahh...
aga sinul on ometi õigus tõestusele!!
ma tean jah, et inimesed ei julge ja kardavad tööd kaotada, aga mingi juhataja-mutt ei saa ka närvivapustust mulle tekitada. ta peab töestama, vastasel juhul lendab süüdistus pinksipallina tagasi ja pomo saab ise laimamise eest ata-ata.
olge ometi kindlameelsemad, inimesed.
 
sakura 03. juuni 2009, kl 15.38
Mina jälle kui kohalikku Grossi poodi vestlusele läksin, siis esimene küsimus oli
1. Kas pangalaenu on?
2. Kes last hoiab kui ta haigeks jääb?
 
hm 03. juuni 2009, kl 18.58
Mina jälle ei saa aru sellest pangalaenu-küsimusest. Et pangalaenuga töötajad on paremad orjad või?
 
matilda 03. juuni 2009, kl 23.52
Kuidas pangalaenu omamine või mitteomamine töösse puutub? Ega tööandja ei pea seda ju maksma hakkama. Sama asjassepuutumatu kui küsitaks, kas seksuaalselt eelistate mehi või naisi.
 
Pingu 04. juuni 2009, kl 15.24
Helteris on täpselt sama lugu;)
 
Täpitriin 04. juuni 2009, kl 15.45
Sakura, mis on teises küsimuses imelikku? Perelu ja lapsed ei peaks olema tööandja, vaid töötaja isiklik mure ja probleem, aga kui töötaja niiviisi asja näeb ja sellisest küsimusest suure numbri teeb, siis pole ju mõtet võtta hoolduslehte, paluda vaba õhtupoolikut, sest lapsel on jõulupidu jne, ilmselt teeb seda siis vanavanem või isa.
Pangalaenu küsimuse kohta ütleks nii, et kui töötaja palk ei võimalda pangalaenu maksta ja veel millestki elada, siis on suhtloogiline, et saades vähe tasuvama töökoha, ta lahkub või otsib endale teise töö kõrvale, mis oluliselt raskendab temaga arvestamist, kui on vaja graafikut muuta.
 
loogiline 04. juuni 2009, kl 16.53
Ei näe ka midagi kummalist küsimuses laste ja võimaliku lapsehoidja kohta. Kes sooviks pidevalt asendada hoolduslehel olevat ema? Ilmselt on sellist raske leida ja seetõttu tööandja hiljem hädas - keda leti taha panna. Väikelastel aga tuleb haigusi sageli ette ja kui ema on laste ainus põetaja, siis ei ole temast õiget töötegijat. Iial ei tea, millal ta vahetusse ei ilmu. Seega peab ju tööandja teadma, kelle ta tööle võtab.
 
Hehh 05. juuni 2009, kl 08.34
"Aga see ongi enamuste madalakäibeliste või mitte-edukate saastapoodide stiil..."

IRW! Kuule kohilane, ära õige MÖLISE! Grossi toidukaubad omavad miljardiringis käivet. Mida sa elu jooksul oled saavutanud, et miljardiäri mitte-edukaks nimetad. Faggot...
 
Kross 04. mai 2023, kl 13.14
Tere Gross kirjutan sulle esimest korda Tead Ma pidasin sinust lugu a peale seda kui sa valimistel toetasid rahaliselt reformierakonnapetiseid sõida või seenele mina enam sinu poes ei käi Praegune reformierakondlaste valitsus on olnud ametis pea 2a juba ja õige pea ähvardab Eestirahvast veel 4.aastat seda HÄDA JA VILETSUST .See tundub igavikuna, katastroofina sest valitsust on asunud mängima ja tegema PAADUNUD VALETAJATEST JA PETISTESTerakonnad kellel puuduvad täielikult Eestirahva poolt antud mandaadid. ja veel peaministri erakonda teeb erakond, kes on loomult lõhkuja ja KÕIGE SUUREM VALETAJA see annab paraku tooni kogu valitsusele. On lõhutud ühiskonna habrast tasakaalu. On solvatud mitte vaktsineerituid , reformierakonnale liberaalsele pasale mitte alluijaid teadlasi, muukeelseid elanikke heteroid. On seatud küsimärgi alla Eesti senine välispoliitiline suund. On valetatud. On söödud valijatele antud lubadusi ja sõnu. On isegi võetud tagasi allkirju varasematelt lepingutelt. On külvatud ühiskonnas hirmu ja teadmatust keegi meist ei tea millal tuleb kuuse alla kolida kuna Eestiriik Eesti ettevõtjad on kõik praktiliselt pankrotis MAKSUD RONIVAD USTEST JA AKENDEST JUBA SISSE JA KUULDAVASTI TAHAVAD PUNANÄRILISED ISEGI PLANEEDIL ELAMISE MAKSUSTADA. Kraavi on aetud riigi rahandus kuna pentus teadis rahandusest ainult nii palju kuidas raha pangaautomaadist välja võtta NING AUTOROLLOTADA. ning poliitiline õhustik rusub meie teadlasi, ametnikke, ettevõtjad ja loomeinimesi KEDA TÜHISTATAKSE JA ISOLEERITAKSE ÜHISKONNAST NAGU NÄGIME MUSTONENI JA TÕNIS MÄE PUHUL. Valitsus on asunud lammutama Eesti ühiskonna põhialuseid(Eesti traditsioonilist perekonda kus pereks on mees naine ja või lapsed aga mitte mingid tagaustelõhkujad), Eesti mainet ning sellega seadnud Eesti tahtlikult või tahtmatult ohtu. Olulised arenguprojektid külmutatakse. Soovitakse minna tagasi stagna aega. Peaminister kas ei saa sellest aru või laseb sel lihtsalt juhtuda, sest vastutasuks on ta saanud peaministritooli ja pea 8300 eurot mille jaoks peavad tavalised eestlased iga päev palehigis kümmneküünega tööd rabama nii et tattninast väljas. Meie silme all valmistatakse ette Eesti radikaalset suunamuutust - kus alavääristav retoorika on uus normaalsus, kus Eestiriigi õõnestamine on osa igapäevasest valitsusliikmete jutust, kus riigi rahandus on kaoses, kus peaministri allkiri pole isegi p.ldikus PER,ET pühkivat paberit väärt midagi, rääkimata siis tema sõnast elektromolekullidest. Olen nõus nendega, kes ütlevad, et Eesti suveräänsust ei ohusta miski nii palju, kui reformierakond Eesti vabariigivalidsuses ja kkallas Eestile peaministrit mängimas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!