Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
vana toit poes müügil
 
küsija 15. september 2009, kl 23.34
Ma sain alles poodi tööle. Ja päris korralikku poeketti. Nüüd olen valiku ees, kuna ei tea kuidas reageerida või oleks parem hoopis reageerimata jätta? Selgus, et minu tööandja müüb näiteks vanu salateid. Kuupäev on möödas, kuid ikkagi pannakse müüki. Tegemist ei ole salatite pesemisega, vaid lihtsalt üleeilse-eilse kuupäevaga salatite müügiga tänase kuupäeva alt. Ja juttudest on selgunud, et selle taga on minust kõrgemad seisvad inimesed, mitte usinad kaastöötajad. Kui kontrollid majas käivad, siis on kõik nagu korras.
Kuhu, mul oleks võimalik teatada? Ja, kas oleks mõtet? Tööst ilma jääda ei taha. Tuttavaid olen küll hoiatanud, et nad seda või teist teatud päevadel minu letist ei ostaks.
 
* 16. september 2009, kl 08.07
Pole mõtet lahtisest uksest sisse murdma hakata. Seda teavad nii kliendid kui tarbijakaitse, et poodides vana kaup maha parseldatakse.
Kui su südametunnistus ikka nii võimas on, eks mine siis ülemuse juurde ja kurda mure ära.
Noh, ajakirjandus haaraks ka muidugi võimalusest kinni üks magus looke jälle teha.

Aga olen kindel, et olukord sellest ei muutu...
 
njaa 16. september 2009, kl 12.54
Las tuttav ostab üleeilse salati ja viib selle toidulaborisse uuringusse. Analüüsi vastus peaks andma õiguse vastavatel ametiasutustel sekkuda põhjalikumaks uurimuseks poes. Mina küll sellises letis ei suudaks töötada kui tean mis toimub.
 
hmmm... 16. september 2009, kl 14.08
mitte ainult toit. Täna just juhtusin otsima seda wc värskendajat geeli Bref ja leidsin sooduspakkumisega komplekti põhja alt parim enne 11.05.2007!!! Ilma soodukata olid aasta alguses "värskelt" aegunud.
Huvitav, kas sellel veel üldse mingit lõhna on?
 
milleks 16. september 2009, kl 22.06
jah...selline jutt??
Küll häda et kaubavalik on nii väike..
Küll häda et hinnad kõrged..jne
Tere tulemast toidukaubandusse..
Üks liigutab teist..või mis?
See pesujutt nii arulage,igav peab tõesti olema et sellist teemat alustada.Kui mõistust endal pole,mida selle teadmisega peale hakkata.
Lihtne..vaheta tööd ja toitu õhust!
Igal ametil või igal tööpostil,mis iganes firma valdab on omad vead.
Kui kontoris sekretär pistab pastaka kotti,siis see pole kuritegu?
Irooniline.
 
minna 17. september 2009, kl 15.51
tean ka poode, kus vanad salatid müügil. eelmise kuupäevaga, kuid neis poodides neid ei pesta, kuna poes neid võimalusi ei ole. käikase kontrollimas kuupäevi ja asju kõrgemalt poolt (firma enda kõrgemad ülemused kui poe juhataja) ja töötajad saavad sõimata, et need asjad seal taga on, aga keegi ei julge öelda, et see otsene juhataja käsk. õnneks sellele mingit seletuskirja ega karistust ei järgne.
 
heldur 17. september 2009, kl 18.30
mis sel paar päeva jahedas seisnud salatil viga on? ongi mahlakam ja maitsvam. on ikka imbetsill poodi tööle sattunud.
 
samuti müüja 17. september 2009, kl 18.58
Ei taha uskuda seda juttu, et üks suur kett vöib endale lubada sellist asja.Vöib juhtuda, et müüja hooletusest on aegunud kaubad lihtsalt müügil.Ka endal on juhtunud, et avastan eelmise päeva kauba näiteks, ühe vöi kaks karpi.Ja saan ka selle eest karistada.Tegemist siis palju kirutud maxima ketiga.Jutud salati pesemisest ajavad mind alati muigama.
 
tšikk 18. september 2009, kl 04.48
Olen isegi näinud hommikul Selverit külastades kuidas pannakse eelmise kuupäevaga karbis olevaid salateid lahtise salati hulka ja läheb müügiks. Teiste poekettide kohta ei oska öelda.
Pestud salatitest olen ainult jutte kuulnud. Aga poesalat on teise maistsega kui kodune. Kodus tehtud tuleb alati palju parem ja ostan poest salateid nii vähe kui võimalik.
 
ku 19. september 2009, kl 00.03
vahet pole ju
 
mina 19. september 2009, kl 00.07
töötan koos inimesega, kes kunagi ekstra võetigi tööle nn. kööki, kus pesti salateid, ta väidab raudselt, et on salateid pesnud, kuigi ametiks märgitud koristaja. Ja tegelikuolt mai imestaks tema puhul millegi üle...selline eit, et täitsa võimalik, et ei valeta ja pesigi salateid.konsumis, linna ei ütle;)
 
mina 21. september 2009, kl 10.23
Selverites salateid pesta jah ei saa, pole selist kohta, ei ees ega taga. Kuid mina olen ka loobunud ostamast salateid-lahtiseid kooke millel on see ainult täna silt, kuna siis suuretõenäosusega on nad eilse kuupäevaga. Õnneks ostan ma vähe neid alateid, sest Selveri salatid ei maitse, teeme parem ise kodus.
 
kle 21. september 2009, kl 11.13
võru maximas ainult kakat ja praaki müüaksegi,eluski sinna poodi jalga ei tõsta enam.
 
jube 23. september 2009, kl 13.08
rääkimata toidust on ka maxima poodides hinnad vähe valesti. kauba peal üks, kassas teine, mitte ühel asjal vaid mitmel...
 
endine müüja 23. september 2009, kl 16.29
see ju vana asi: hommikul karbile kaalult uus silt peale ja kärab küll. heauskne ostja ei tea kahtlustadagi, kuupäev ju peal tänane. kui oma suu lahti tegin ja ütlesin, käratati mulle, et sinu asi on müüa, mitte vinguda. enam ma toidupoes ei tööta ka. piinlik oli müüa peaaegu hapuks läinud hakkliha (pidevalt toodi tagasi, saime ostjatelt sõimata ja õigusega), eelmise päeva saiu tänase kuupäevaga jne. jne. see ei olnud küll suur ketipood, vaid väikelinna kauplus. juhataja istus taga, meie, müüjad, pidime kogu sõimu vastu võtma. idiootlik töö oli.
 
emma 27. september 2009, kl 23.30
muööe maksima meelib. hinnad on madalamad. salatit teen ise kodus.
 
Rämpstoidutempel 05. juuli 2023, kl 13.30
Igasuguseid kiir ja valmistoite pole üldse vaja üks tervise rikkumine ja sõltuvuse tekitamine. Olla võiks ainult sool leib ainult rukkist sai ainult nisust käkk ainult kaerast ja sepik ainult odrast mitte konserveeritud ja moosistatud puu ja juurviljad mille hulka kuuluvad ka päevalilleseemned pähklid kinoa ja läätsed ning naturaalne liha kala aga ka täispiim. Ja sellest saab juustu jogurtit kohupiima võid kefiiri hapupiima igaüks ise teha kodus. Ka õlisi praadimiseks ning erinevaid jahusi millest pudru teha võiks ka olla. Magusast ainult mesi ja puuviljad sisaldavad magusat ka. Ja kui on liha siis igasugu süldid vorstid singid pasteedid hakklihad saab igaüks ise teha. Ja ei mingeid restorane pubisi baare kohvikuid ainult töölissööklad. Kui seda rämpstoidutööstust ei oleks kus siis vabaneks töökäsi mida võiks kas kosmose või sõjatööstuses kasutada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!