Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.
kämbla-kati 20. aprill 2011, kl 03.00 |
yxikmees 20. aprill 2011, kl 07.38 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
... 20. aprill 2011, kl 10.47 |
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ei aja paska vaid otsin naist,kellega luua pere
> .
> Ma ei otsi naisi,kellega niisama keppida,nagu
> enamus siinseid meeste poolt pandud kuulutusi,vai
> d otsin tõsisemat ja püsivamat suhet.
no aga omaealiste naistega kõlbab sul ainult lühiajaliselt niisama keppida ja oled öelnud, et ei ütleks sellest ära. Püsisuhte puhul on sul aga kinnisidee, mis vajab psühhiaatrilist abi. Normaalsed inimesed ei otsi palavikuliselt kaaslast, vaid suhtlevad, on avatud uutele tutvustele ja kui tekib midagi, siis tekib. Miks sul naist niimoodi vaja on, et see sulle elu ja surma küsimus on? see EI OLE normaalne käitumine ja suhtumine, vaid paranoiline kinnisidee, mis vajab suitsiidsete mõtete tõttu psühholoogi sekkumist. Sellepärast keegi ei võtagi sinuga ühendust, sest paaniliselt suhet otsiv inimene peletab kõik kandidaadid endast eemale. Muutusi alusta ikka iseendast.
> Ma ei aja paska vaid otsin naist,kellega luua pere
> .
> Ma ei otsi naisi,kellega niisama keppida,nagu
> enamus siinseid meeste poolt pandud kuulutusi,vai
> d otsin tõsisemat ja püsivamat suhet.
no aga omaealiste naistega kõlbab sul ainult lühiajaliselt niisama keppida ja oled öelnud, et ei ütleks sellest ära. Püsisuhte puhul on sul aga kinnisidee, mis vajab psühhiaatrilist abi. Normaalsed inimesed ei otsi palavikuliselt kaaslast, vaid suhtlevad, on avatud uutele tutvustele ja kui tekib midagi, siis tekib. Miks sul naist niimoodi vaja on, et see sulle elu ja surma küsimus on? see EI OLE normaalne käitumine ja suhtumine, vaid paranoiline kinnisidee, mis vajab suitsiidsete mõtete tõttu psühholoogi sekkumist. Sellepärast keegi ei võtagi sinuga ühendust, sest paaniliselt suhet otsiv inimene peletab kõik kandidaadid endast eemale. Muutusi alusta ikka iseendast.
yxikmees 20. aprill 2011, kl 12.58 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
aga 20. aprill 2011, kl 14.09 |
Fossiil 20. aprill 2011, kl 15.18 |
- 20. aprill 2011, kl 16.04 |
Kuule, kloun - sulle soovitati ju ILUSTI oma äraleierdatud ...kuni 32, lastetu....jne. jura ÜMBER KIRJUTADA, et MINGIGI huvi tekiks. Kas sa TAHAD naist leida või mitte? Muuda siis alustuseks oma stamplausetki veidi humoorikamaks, "pehmemaks". Ni issand, ma kahtlen iga postitusega su arenguvõimes juba. Palke masinasse ajades ei pea vist palju mõtlema jah, aga naine pole palk, naine vajaks veidi laiema maailmavaatega suhtlejat.
Kui ma otsiks nii ahastuses kaaslast, siis ma vähemalt paneks midagi kõrva taha, mida pea pool Eestit mulle soovitanud on ja ei kordaks nagu papakoi ühte ja sama., Sul kas puudub võime aru saada, mida siiski veel heast südamest soovitatakse või ei võta sa seda otsimist ikka tõsiselt, et kuhugi poole ei paindu.
Soovitaks sul ennast otsitava(te) seisukohta panna ja mõelda, kas sina läheks niisuguse kuulutuse ja korrutamise peale "õnge", aga ma olen aru saanud, et sul puudubki päriselt mingi mõtlemisvõime. mitte, et sa idioot oleks, aga mõtlemisvõime nõuandeid kuulda võtta.
Millest see tuleb?
Kui ma otsiks nii ahastuses kaaslast, siis ma vähemalt paneks midagi kõrva taha, mida pea pool Eestit mulle soovitanud on ja ei kordaks nagu papakoi ühte ja sama., Sul kas puudub võime aru saada, mida siiski veel heast südamest soovitatakse või ei võta sa seda otsimist ikka tõsiselt, et kuhugi poole ei paindu.
Soovitaks sul ennast otsitava(te) seisukohta panna ja mõelda, kas sina läheks niisuguse kuulutuse ja korrutamise peale "õnge", aga ma olen aru saanud, et sul puudubki päriselt mingi mõtlemisvõime. mitte, et sa idioot oleks, aga mõtlemisvõime nõuandeid kuulda võtta.
Millest see tuleb?
asdf 20. aprill 2011, kl 16.09 |
yxikmees 20. aprill 2011, kl 16.12 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
yxikmees(abimees) 20. aprill 2011, kl 17.03 |
tavaline töökas eesti mees soovib jäägitult armuda.
otsin sind kena lasteta kuni 32a naine,ole haritud,sportlik,loodust ja maakodu
hinnata ja armastada oskav.soovin sinuga luua tugeva perekonna,olla sulle
toeks ja armastada sind oma elupäevade lõpuni.
ära pane tähele foorumi eelnevaid postitusi,see on kõigest internet,see pole elu.
otsin sind kena lasteta kuni 32a naine,ole haritud,sportlik,loodust ja maakodu
hinnata ja armastada oskav.soovin sinuga luua tugeva perekonna,olla sulle
toeks ja armastada sind oma elupäevade lõpuni.
ära pane tähele foorumi eelnevaid postitusi,see on kõigest internet,see pole elu.
gina26 20. aprill 2011, kl 18.19 |
noh olen keegi m 35 20. aprill 2011, kl 19.33 |
neiuke Kirjutas:
> vaba naiska Kirjutas:
> -------------------------
> ------------------------------
> > Muidu tuleks,
> aga olen juba 31 ja varsti sinu
> > vanusepiirist
> väljas:(
>
> Sama siin, ma kohe kolmkümmend ja
> seega ootaks mind kahe aasta pärast menopaus ja t
> änavale viskamine :( Nii ilmselt läks ka kõigi tem
> a eelmiste naistega, kes koos lastega maha jäeti.
Krt mulle jällegi meeldivad inimesed kellel on hea huumorimeel,sain hea kõhutäie naerda, see jällegi pikendavat eluiga,soovitan teistele ka.
Asjast ,probleem ise ju tõsine kui armast-armastavat naisukest menopausi eel tänavale tõstmine ähvardab ,soovitan eelnevalt mehega läbirääkida,et selline asi võib juhtuda.
Edu soovides.
> vaba naiska Kirjutas:
> -------------------------
> ------------------------------
> > Muidu tuleks,
> aga olen juba 31 ja varsti sinu
> > vanusepiirist
> väljas:(
>
> Sama siin, ma kohe kolmkümmend ja
> seega ootaks mind kahe aasta pärast menopaus ja t
> änavale viskamine :( Nii ilmselt läks ka kõigi tem
> a eelmiste naistega, kes koos lastega maha jäeti.
Krt mulle jällegi meeldivad inimesed kellel on hea huumorimeel,sain hea kõhutäie naerda, see jällegi pikendavat eluiga,soovitan teistele ka.
Asjast ,probleem ise ju tõsine kui armast-armastavat naisukest menopausi eel tänavale tõstmine ähvardab ,soovitan eelnevalt mehega läbirääkida,et selline asi võib juhtuda.
Edu soovides.
yxikmees 20. aprill 2011, kl 20.21 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
yxikmees(abimees) Kirjutas:
> tavaline töökas eesti mees soovib jäägitult armuda
> .
>
> otsin sind kena lasteta kuni 32a naine,ol
> e haritud,sportlik,loodust ja maakodu
> hinnata j
> a armastada oskav.soovin sinuga luua tugeva pereko
> nna,olla sulle
> toeks ja armastada sind oma elup
> äevade lõpuni.
>
> ära pane tähele foorumi eeln
> evaid postitusi,see on kõigest internet,see pole e
> lu.
Haridus ja sportlikus ei ole olulised,tähtis on,et poleks ülekaaluline ja ei suitsetaks.
> tavaline töökas eesti mees soovib jäägitult armuda
> .
>
> otsin sind kena lasteta kuni 32a naine,ol
> e haritud,sportlik,loodust ja maakodu
> hinnata j
> a armastada oskav.soovin sinuga luua tugeva pereko
> nna,olla sulle
> toeks ja armastada sind oma elup
> äevade lõpuni.
>
> ära pane tähele foorumi eeln
> evaid postitusi,see on kõigest internet,see pole e
> lu.
Haridus ja sportlikus ei ole olulised,tähtis on,et poleks ülekaaluline ja ei suitsetaks.
õpetaja 20. aprill 2011, kl 20.39 |
Marko 20. aprill 2011, kl 20.43 |
Kuidas te absoluutselt aru ei saa, et Yksikmees on piisavalt juba igas vanuses naisi kep.ind ja seega teab, mida ta tahab. Vanem ja sigimisvõimetu pole ju tema prioriteet, nagu aru saada siis saab ta ju eluga piisavalt hästi hakkama, sh. piisavalt materiaalset tagatist jne., kuid oleks ju vaja ka reaalset pärijat ilmselt. Paljud pole vist kõiki komme ja vastuseid läbi lugenud ja tunnevad end targana, kuid ei suutnud siiski aru saada, et tegemist tõsise ja sihikindla ISIKSUSEGA. Ka mina olen 'tõuganud' paljusid naisi ja ma ei saa aru, mis neid naisi sunnib ühest mehest lahkuma või lihtsalt teistega voodisse jooksma... Kas tõesti kõik naised otsivad seiklust (loe: on litsid). Ka mõni mees on antud kommentaariumis end üli-isana püüdnud näidata - tundub, et nende puhul veel liiga noortega tegu, kel kogemus lahkuminekust puudub ( ju on neil see ideaalne naine ). Kokkuvõtteks: Kui küsimusest või ehk tingimustest aru ei saa, siis pole kõrvade vahel ilmselt muud kui saepuru, ja pole vajadust lihtsalt inimest maha teha või lahterdama hakata.
gina26 20. aprill 2011, kl 21.10 |
reaalseid pärijad on üxiknoksil juba 7 tükki. kasvatama aga peavad neid naised üksi. ainuüksi see teadmine ei mõju eriti seksikalt.
tingimusi on ta seadnud juba 6 aastat, aga tulemuseks ümmargune null ehk siis pidev pihuralli. iga koll ikka printsessi ei vääri. olgu õnnelik kui saab mõnele küpses eas mammilegi saba alla pugeda:p
tingimusi on ta seadnud juba 6 aastat, aga tulemuseks ümmargune null ehk siis pidev pihuralli. iga koll ikka printsessi ei vääri. olgu õnnelik kui saab mõnele küpses eas mammilegi saba alla pugeda:p
mati 20. aprill 2011, kl 21.18 |
naine 20. aprill 2011, kl 21.46 |
Marko 20. aprill 2011, kl 21.46 |
To: gina26. Olen sellest selle teema osas teadlik. Kuid kui lahkunud seiklushimuline naine on saanud omale uue elukaaslase, siis seega peaks selle pere uus isa (loe:'tugiisik') ka tegelema nende lastega, muul juhul ei kvalifitseeru ka need mehed normaalseteks. Et siis kas sa said aru sellest, et kui see uus mees ei võta ka võõraid lapsi (loe: naise lapsi) täisväärtuslikku kasvatust vajavatena, siis valis see naine taaskord vale valiku (**ropp väljend**). PS: pärida pole mõtet järglasele, kes on antud elustiilist liiga kaulele viidud ja reaalne huvi kustutatud tänu emmele (lõpptulemus on müük odava hinna eest, et saaks õdede vendadega rahajagamises võidelta). Pigem kinkida kasvõi lihtsalt perele, keda maaelu huvitab. Sellise väimuse ja kehaga mees on reaalselt ainuke töötav ja sexuaalset toimiv isend. Paljud selles eas mehed on paksu kõhuga ja noks selle alt suurt välja ei ulatu (erinevas vanuses naised teavad seda rääkida...).
- 20. aprill 2011, kl 22.15 |
yxikmees Kirjutas:
> Aga soovita siis shloganit,nii et sihtgrupp saaks
> aru,et see just neile mõeldud.
Soovita slouganit ideaalmehele? Täiskasvanud mehele? Appi ja palun ruttu!
Mina ei reklaamiks ennast iila kui "saadaolevat" kaupa. Ei reklaamiks ennast mitte ilmaski Teleturgu meenutavat reklaamiga. Ma jookseks selle "...ja seegi pole kõik! Saad kaasa JUUSTURIIVI!!...- kraami eest, kus kurat. Mul oleks OMA HUUMOR, mitte laenatud ila.
Eriti, kui ma kuus aastat nii ahastuses oleks ja otsiks kaaslast.
Sellise kulunud huumoriga ma lähekski peale naistele, kes kuulavad "Seelikukütte" ja teevad nalju "Reisile Sinuga" teemadel oma piparkoogiküpsetamisvõistlustel.
> Aga soovita siis shloganit,nii et sihtgrupp saaks
> aru,et see just neile mõeldud.
Soovita slouganit ideaalmehele? Täiskasvanud mehele? Appi ja palun ruttu!
Mina ei reklaamiks ennast iila kui "saadaolevat" kaupa. Ei reklaamiks ennast mitte ilmaski Teleturgu meenutavat reklaamiga. Ma jookseks selle "...ja seegi pole kõik! Saad kaasa JUUSTURIIVI!!...- kraami eest, kus kurat. Mul oleks OMA HUUMOR, mitte laenatud ila.
Eriti, kui ma kuus aastat nii ahastuses oleks ja otsiks kaaslast.
Sellise kulunud huumoriga ma lähekski peale naistele, kes kuulavad "Seelikukütte" ja teevad nalju "Reisile Sinuga" teemadel oma piparkoogiküpsetamisvõistlustel.
perekooli kägu 20. aprill 2011, kl 23.14 |
yxikmees Kirjutas:
> Paanika on tekkinud seetõttu,et ei leia kusagilt kuni 32,lasteta,mittesuitsetavat ja ülekaalutut naist,kellega alul niisama suhelda,et vaadata kas areneb püsisuhe või mitte.
ohoooo!! mingi muutus on toimunud - Yxik tahab algul niisama suhelda, enam ei kipugi peale "tere" ütlemist selga ronima (kasvõi auto kapotil)
> Paanika on tekkinud seetõttu,et ei leia kusagilt kuni 32,lasteta,mittesuitsetavat ja ülekaalutut naist,kellega alul niisama suhelda,et vaadata kas areneb püsisuhe või mitte.
ohoooo!! mingi muutus on toimunud - Yxik tahab algul niisama suhelda, enam ei kipugi peale "tere" ütlemist selga ronima (kasvõi auto kapotil)
yxikmees 21. aprill 2011, kl 07.26 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
vanakooli eit 21. aprill 2011, kl 09.15 |
- 21. aprill 2011, kl 10.31 |
gina26 21. aprill 2011, kl 12.20 |
yxikmees,
elektroonilisel suhtlemisel kohe kindlasti sobivus ei selgu. selleks on ikka vaja vähemalt pool aastat kooselu ja paarsada voodimaratoni, et tõelisest sobivusest aimu saada. sinu kujutlus netitutvusest on pehmelt öeldes naiivne. umbes nii, et kui mõõdud/numbrid paigas, siis kohtudes läheb kohe rajuks lastetegemiseks ehk i-le punkti panemiseks.
elektroonilisel suhtlemisel kohe kindlasti sobivus ei selgu. selleks on ikka vaja vähemalt pool aastat kooselu ja paarsada voodimaratoni, et tõelisest sobivusest aimu saada. sinu kujutlus netitutvusest on pehmelt öeldes naiivne. umbes nii, et kui mõõdud/numbrid paigas, siis kohtudes läheb kohe rajuks lastetegemiseks ehk i-le punkti panemiseks.
- 21. aprill 2011, kl 12.28 |
Gina,
yxikmees on nii ahastuses ju, et oli otsemaid "naiseks võtma", kui keegi palus kaalu langetada. Seega pole isegi isegi virtuaalselt eriti pikalt vaja suhelda.
Mnjahh. Selle seitsme pärijaga läheb raskeks. Kellele saekaater, kellele palgid, kellele "perefirma" asedirektori koht, kellele lääpavajunud maja, kellele segaverelinekoer... Loodetavasti pole viimane terve pesakonnaga,kes ka kõik omakorda midagi tahavad.
yxikmees on nii ahastuses ju, et oli otsemaid "naiseks võtma", kui keegi palus kaalu langetada. Seega pole isegi isegi virtuaalselt eriti pikalt vaja suhelda.
Mnjahh. Selle seitsme pärijaga läheb raskeks. Kellele saekaater, kellele palgid, kellele "perefirma" asedirektori koht, kellele lääpavajunud maja, kellele segaverelinekoer... Loodetavasti pole viimane terve pesakonnaga,kes ka kõik omakorda midagi tahavad.
külatibi 21. aprill 2011, kl 22.39 |
Lisa postitus