Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.

Ants Kantoss 21. aprill 2011, kl 23.37
Kle Yxikmees, ikka pulma ka kutsud, ma siin nii elan kaasa sinu katsumustele

Ants Kantoss 21. aprill 2011, kl 23.38
Krt läks meelest, et sa pole ju pidumees, ma jälle nalja ja napsimees eluaeg olnud

noorem n 22. aprill 2011, kl 00.51
teema on populaarne, ei käi siin foorumis eriti sageli, aga näe - see teema ikka üleval ja kogub järjest tuure.
kõik kommenteeriad tegelikult sisustavad yksikmehe elu, toitavad teda, hoiavad teda elus... selles interneti elus vähemalt.

Ants Kantoss 22. aprill 2011, kl 10.57
no ikka, mudu ta sääl räägib ainult koeraga või annab palgile mõne laksu. Eks igaühele on olemas see ideaalne kaaslane, iseasi on see üles leida elu jooksul.
Siin pidevalt üleval mingi vaalahirm aga on ju ka olemas mehi kes jumaldavad kolme neljasaja kiloseid naisu.

to ants 22. aprill 2011, kl 11.16
kas sa tead mõnd 300-400 kilost eesti naist? häämeelega vaataks seda ilmaimet

Ants Kantoss 22. aprill 2011, kl 12.29
isiklikult ei tea, aga ega nad ju väljas käia saa

väike mees 22. aprill 2011, kl 13.37
Eesti nii vaene riik, me peame leppima 120 kg.

- 22. aprill 2011, kl 13.40
Yxik sai vist otsa peale, pole enam nagu sõna võtnud?

to ants 22. aprill 2011, kl 14.03
kui oma silmaga pole näinud, mis sa siis siin ärpled. telepurgist näidatakse sulle 300kilost neegrinaist, siis kohe arvad, et tead maailmast kõike.

hiina 62 22. aprill 2011, kl 14.28
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Paanika on tekkinud seetõttu,et ei leia kusagilt k
> uni 32,lasteta,mittesuitsetavat ja ülekaalutut nai
> st,kellega alul niisama suhelda,et vaadata kas are
> neb püsisuhe või mitte.

Kas sa ise oled kuni 32ne?

to eelnev 22. aprill 2011, kl 16.03
sa pole viitsinud kogu saagat siin läbi lugeda, aga seda saa sulle pahaks panna.
eelpoolt on välja koorunud , et mees on üle 40ne, 7 last erinevate naistega , elab majas metsa sees .pilte on näidanud, linke pannud, nii et yähelepanelik lugeja teab juba kõike

ehh 22. aprill 2011, kl 16.50
eks elus on ikka nii, et sarnane tõmbab sarnast. kui sa otsid noort, pead ise olema noor. kui nõue on lastetu, peaksid ise ka seda olema jne....

et siis mitte mingi nipiga ei saa sa, yksikmees, kunagi saada endale naist, kes sinust endast tunduvalt paremate omadustega ja noorem.
heal juhul saaksid sa suhteliselt lihtsa mõttemaailmaga paljulapselise üksikema, sest sa ise oled ju samasugune, lihtsalt sugu on teine.

aga noh, me kõik ju teame seda, ainuke, kes ei tea, oled sina. kuigi sa oled ligi 10 aastat seda saavutamatut ideaali otsinud, ei jõua sulle miskipärast kohale, et miski sinu nõuetes on vale ja reaalsusele mittevastav. suurusehullustuseks nimetatakse seda vist:)

ohh 23. aprill 2011, kl 12.43
jah,ehh on kirja pannud täpselt minu mõtted,nii et inimene hakka ükskord kuulda võtma seda nõu mis sulle antakse siin

kirjandus 23. aprill 2011, kl 12.54
Kallis rahvas, see siin nagu romaan kirjades, vääriks lausa kirjanduslikku vormi.
Raadioteater, kuuldemäng vms.
Paljud kommentaarid on ju väga head, tahaks feissbooki kombel laikida.

- 23. aprill 2011, kl 14.50
Kui sul annet on, siis hakka aga peale! Nii saab yxikmees kümme korda kuulsamaks ja äkki enne üksindusaastate kümnendat juubelit mingi proua ka omale.

Õuna Endel 24. aprill 2011, kl 13.15
miks minu kommentaar, ära kustutati, kus soovitasin 30 aastase asemel 20 aastast?

11 tuhat klikki selles teemas, sa mees tee endale oma veebileht, teenid rohkem kui puu juraga.

ma teen anektoodi üksikmehest

Pos üksikmees oma naisega.
Daame siis käsutab:

"Too sealt see poolik leib, SUPINAHK!"

"Võta kapist lahjat piima, PERSEVEST SELLINE!"

"Ja ära vaata neid noorikuid seal , IGAVENE LITS MEES SELLINE!"

"Too neid väikeseid mandariine JA ÄRA VAATA NEID LAPSI , KURADI PERVERT-PEDOFIIL!"

"Tule sealt pesuriiuli juurest ära VUJARIST NIISUGUNE!"

"Ära vaata neid kaelarihmasid - RAHVAS EI PEA SINU SADO-MASOST TEDAMA
- MIS KURADI KOERALE- ZOOFIIL SIHUKE!"

Kassas laob naine asjad kotti ja marsib välja-mees jääb arvet maksma. Kassapidaja küsib sosinal: "Mul on teist nii kahju- kuidas te välja kannatate?"

"Ah ,ma olen temaga juba harjunud ....ja pealegi ta tunneb mind ju läbi ja lõhki."

pendel 25. aprill 2011, kl 01.37
Kui iga kliki eest saaks teema autor ühe euro, siis oleks mõnel mehel pidu.

yxikmees 25. aprill 2011, kl 07.00
Tühja neist eurodest,pea-asi,et hea naise leiaks.

tõde 25. aprill 2011, kl 09.58
yxikmees Kirjutas:
> Tühja neist eurodest,pea-asi,et hea naise leiaks.

Kui sa rikas oleks, oleksid juba ammu hea naise leidnud. Vaesed mehed head naist ei saa, kuna kõik head ja kenad naised tiirlevad Lexusega tüüpide ümber, kes pappi pritsivad.

tõde mis tõde 25. aprill 2011, kl 10.19
olen ka yxikmees. ei ole mul lapsi ei keda kuradit, on ainult tyra ja tühi hing. ons siin naisi, kes tahaksid tutvust sobitada?

gina26 25. aprill 2011, kl 11.06
saavad ka ilma lexuseta mehed ilusaid noori naisi...aga siis peab olema hea riist, seksikas välimus, soe süda ning töökorras aju. neid komponente yxikmehel ilmselt ei ole.
on ainult haiglased kinnisideed ning suutmatus tunnistada oma vananemist.

naine nagu orkester 25. aprill 2011, kl 11.22
Yxikmees - ole hea ja kirjelda sinu ette´kujutuses ühte "teie" päeva. Milline see oleks alates hommikul ärkamisega ja kuni öhtul magama minekuni.

mati 25. aprill 2011, kl 14.14
tõde Kirjutas:
> yxikmees Kirjutas:
> ----------------------------
> ---------------------------
> > Tühja neist eurod
> est,pea-asi,et hea naise leiaks.
>
> Kui sa rik
> as oleks, oleksid juba ammu hea naise leidnud. Vae
> sed mehed head naist ei saa, kuna kõik head ja ken
> ad naised tiirlevad Lexusega tüüpide ümber, kes pa
> ppi pritsivad.

kust otsast need naised head on? tiksuvad rikkal mehel lihtsalt järgi.

huviline 25. aprill 2011, kl 19.54
naine nagu orkester Kirjutas:
> Yxikmees - ole hea ja kirjelda sinu ette´kujutuses
> ühte "teie" päeva. Milline see oleks alates hommi
> kul ärkamisega ja kuni öhtul magama minekuni.

Hea mõte, pane kirja, kuidas see unelmate 24h välja näeb.

naine nagu orkester 25. aprill 2011, kl 22.23
Novott!
Teemaalgataja ei tea ise ka ja eeldab omale naist (NOORT NAIST!).
Mul on juba piinlik selle otsija pärast, päris tõsiselt!

yxikmees 26. aprill 2011, kl 07.52
Kõigepealt tuleb vahet teha,kas tegemist töölkäiva või koduse naisega,vastavalt sellele pean ka kohanema.Töölkäiva naise korral ma ei saa teha pikki tööpäevi ja pean ka kodutöödel (a-la nõudepesu,kartulikoorimine jne) kaasa aitama.Koduse naise puhul,eeldades,et naine ka meie äris kaasa aitab,saan ma teha pikemaid tööpäevi.
Argipäev siis nagu ikka hommikul äratus,(vahel ka seks),söömine,tööleruttamine või töölehakkamine (kui tegutseda vaja kodus).Naine majandaks siis kodus,tegeleks vajadusel klientidega ja võib tegeleda ka omale meelepäraste hobidega,kasvõi hobusekasvatamisega jne.Õhtul sööksime,vaataksime telekat,istuksime netis,vahel ka seksiksime ja siis uni.
Ühesõnaga armastan lihtsust,ei tahaks oma elu keeruliseks teha.
Vahel käiksime ka sõpradel,sugulastel külas,või käivad nemad meil,vahel ka suvekontserditel,messidel jne.
Hea oleks kui naisel oleks juhiluba,siis toiduvarumisel saaks ta käia üksinda.

- 26. aprill 2011, kl 10.56
Vähe rutiinne või kuidas?
Nädal kuni kuu, siis vist küll kauem vastu ei peaks.

Aga KONTSERDID? KÛLASKÄIGUD? KÛLALISED? Millest sa NÜÜD räägid? Igasugune meelelahutus oli ju tabu.
Ja naine võib ka tööl käia? Oma hobidega tegeleda?

Oijahh, yxikmees on tõesti lati alla lasknud.
Tubli-tubli, nii võib isegi õnnestuda naine leida.

- 26. aprill 2011, kl 10.58
* Ühesõnaga armastan lihtsust,ei tahaks oma elu keeruliseks teha.*

Mnjahh, kui vaid seda seitset last ei oleks, mis lasevad "lihtsalt" elada, mitte elul keeruliseks minna..

yxikmees 26. aprill 2011, kl 19.49
- Kirjutas:
> Vähe rutiinne või kuidas?
> Nädal kuni kuu, siis
> vist küll kauem vastu ei peaks.
>
> Aga KONTSER
> DID? KÛLASKÄIGUD? KÛLALISED? Millest sa NÜÜD räägi
> d? Igasugune meelelahutus oli ju tabu.
> Ja naine
> võib ka tööl käia? Oma hobidega tegeleda?
>
>
> Oijahh, yxikmees on tõesti lati alla lasknud.
>
> Tubli-tubli, nii võib isegi õnnestuda naine leida.
Meelelahutus ei ole tabu kunagi olnudki.Lihtsalt mulle ei meeldi klubides,pubides,kõrtsudes jne käia.Kui naine tahab sõbrannadega tantsulkale minna,siis lasku aga käia,kui see just iganädalaseks harjumuseks ei kujune.

Joo ennast täis 26. aprill 2011, kl 20.06
Jessas! .... 97 päeva, iga päev keskmisel 117 külastust ja ei näkka, see on nagu surnujärvel kalapüüdmine - istud ja istud õngega, kork ujub ja isegi korra ei nõksata teine
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!