Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.

aga 11. mai 2011, kl 20.53
yxikmehe latt on ju kõrgel, tema krabaks hää meelega endale kairit tuhkaneni ja paneks ta oma osmikussse luku taha pereelu elama.

suvine 11. mai 2011, kl 21.00
peaks jah seda Ardit kuidagiaitama sinna saatesse.Minu meelest otsib ta naist juba mitu hooaega....no kaua võib

talent 11. mai 2011, kl 22.37
Täpsemalt 6 aastat. Ennne kïmnenda üksikeluaasta täitumist lubas ennnast oksa tõmmata.
Mina osa ei võta, ma joonud ka veidi... valget veini. pudeli või poolteist, ei tea.gi.

kesa 11. mai 2011, kl 22.42
Wikipedia andmetel on Kairitil 15. mail sünnipäev, saab 30aastaseks.

aga 11. mai 2011, kl 22.48
kairitil pidi kollase ajakirjanduse andmetel olema 19 a peika....

muide, yxikmees väidab, et pidi kellegi( poolpimeda ?)ütlust mööda omama lausa 18 aastase keha

- 11. mai 2011, kl 23.01
MINA olin see poolpime, kes imestas ja minestas yxikmehe enesereklaami üle. Vabandan, aga see oli naljakakas ja tekitas soovi ilkuda.
Vabandan, et ilkusin puudega inimese üle. Tõesti palun vabandust! Joobeaste ( mul, 4 pokaali valget veini) oli ilmselt nii sügav, et unustasin "sexisõbrannad " (või ei tulnud selline vanainimeselik väljendus meedegi, kui kirjutasin Kurgja talu Jakobist...).
Vabandan oma käitumise üle! Abikaasa läks just dushi alla, ma käinud. Edasist ei ´reklaami... ( oleme kummatki 36 vanad).

asoo 11. mai 2011, kl 23.03
et siisvanaeit valmis?

- 11. mai 2011, kl 23.20
Ilmselgelt!
Aga edasine pole " teie" asi enam ja homme ei kommenteeri, sest öine lõbu lõikab une arvelt lõivu ja hommikuti ei kannata enda segamist. ... teada on.
Teatud unetundide arvud peaks kätte saama, et hommikul inimväärse väljanägemisega olla ja suuta käivitada oma kaherattaline sõiduk ning tööle vurada.
Tänan huvi tundmast ja unesid!

- 11. mai 2011, kl 23.23
Mul nimelt väljanägemine hullult tähtis ja puhkus/ uni kuuluvad sinnajuurde.
Lust Katrini paranoia enda liiga ilusaks mõtlemisest on... ei kommentaari.
Head ööd!

arstionu 12. mai 2011, kl 11.22
astu läbi.

nonii 20. mai 2011, kl 13.27
lihtsalt, teadmiseks yksikmehele.
Meeste kliimaks on hullem kui aistel
http://naistekas.delfi.ee/persoon/mehejutt/meeste-kliimaks-on-hullem-kui-naistel.d?id=32294745

meeste menopaus on tavaline nähtus
http://forte.delfi.ee/news/teadus/meeste-menopaus-on-tavaline-nahtus.d?id=46303717

meeste menopaus
http://naistekas.delfi.ee/tervis/terviseuudised/meeste-menopaus.d?id=1104830

nonii 20. mai 2011, kl 13.28
Andropaus..
Tsitaat artiklist "Mehe suguhormoonide tase hakkab langema juba alates 35-40 eluaastast keskmiselt 2 % aastas, mõnel kiiremini, mõnel veidi aeglasemalt. "

http://naistekas.delfi.ee/tervis/terviseuudised/andropaus.d?id=902706

yxikmees 20. mai 2011, kl 15.33
Ma olen 43 ja ei mingeid languse märke.2% aastas,50% siis 25 aasta pärast,ehk 68 aastaselt.Täna seksiksin paar-kolm korda päevas,68 aastaselt kord päevas.
Pole hullu.Kui mul 68 aastaselt oleks veel fertiilses eas naine,kes korra või paar nädalas seksi sooviks,oleks ka ju hästi.
Ropp-Raivo 20. mai 2011, kl 16.37
Oled sa ikka kindel, et jõuaksid kolm korda päevas seksida? Nagu ma aru saan, siis on see teooria, sest praktilist kogemust sul viimase poole aasta jooksul pole ju olnud.

Fossiil 20. mai 2011, kl 16.39
Aga pane siis oma tutvumiskuulutusse ausalt ka see, et naine saab olla kuni fertiilse ea lõpuni ja kuulub siis väljavahetamisele noorema vastu. Muidu mõni lollike arvab, et kuni surm teid lahutab...

nonii 20. mai 2011, kl 17.41
kas sa tõesti arvad, et sinust saab see üks ja ainuke inimene maailmas, keda vananemine kuidagi ei puuduta? väike uudis...kõik inimesed vananevad...ja on asju, mis on paratamatud. lisaks, sa ei või kuidagi ette teada, milline on su tervis paarikümne aasta pärast.

katariina jee 20. mai 2011, kl 18.22
kui naine kogu elatisraha maksmise Sinu lastele enda kanda võtab, kas siis oled nõus ka 36-aastase daami kosjadega? ;)

yxikmees 20. mai 2011, kl 19.34
Ei ole.Mind ei huvita raha.Tahaks elada õnnelikku pere-elu.

gina27 20. mai 2011, kl 21.23
rahuldamata naisega kooselu küll mingi õnn pole. kõvad enesekiitjad mehed on tavaliselt voodis haledad äpud. hea kui korra nädalas kõvaks ajada suudab, kolm korda päevas on muidugi tore fantaasia:p

lilleke 20. mai 2011, kl 21.49
arvan sama,tavaliselt just nendega on voodis hea kes end ei kiida,ja noh kui tal on "kõva"kui sardell siis...

(-) vattafakk! 20. mai 2011, kl 21.57
Kurat hoidnud siis oma imetabase sarmi ja boonustega enda ekse kinni, milles küsimus? Naised tahtsid nooremaid? Internetiseksisöbranna(d) ka? Ei pane neile pahaks. Milline naine siis tahakski endast palju vanemat taati? Mõtle ja vasta, kui oskad.
Keegi küsis siin sinu sõprade kohta, millele vastust pole ja pole. Mind huvitaks ka see - on sul SÕPRU? Sõpru, kellega kasvõi sarnaselt pantvangijate käes istuda ja ikka kokku hoida? Kellega luurele minna. Sõber noh, mitte "tuttav kutt X. külast või suva palgilaasija.
Ahjaa, unustasin, et sulle ei meeldi kodust väljuda, seega ekstreem ja seiklused jäävad ära. Ka üllatused ei meeldivat. Väga põnev algus (ja kestvus) küll suhteloomiseks. Ütled naisele, et kle... korja ise aia tagant omale sünnipäevalilled, mulle ei meeldi üllatusi teha ja romantikamees pole ma ammugi. Tõesti erutav.
Pereelu elamine on praeguse kuvandi järgi totaalne vangla, kus naisel ei tohi olla eelnevat elu ega huvisid, see-eest üksikmees on nõus kasvõi 24h vahetult enne (KUJUNDLIK!) abiellumist veel vanematele muttidele "seksisõber" olema, kes siis käigupelat maha jäetakse.
Sul tuleks tõsiselt mõelda enda kastreerimisele, sest neid nigelate geenidega järglasi, kel isa pole, poleks rohkem maailma vaja. Eestisse vähemalt. Sa mees endale aru ka annad, et seksimine võib tagajärgi tuua, mille eest sina ei vastuta ja teiste omasid ei suuda aktsepteerida? Ära hakka ila ajama, et sul ei lasta lastega koos olla rohkem, kui 1 -2 päeva kuus. Kui sa tegelikult ka oleksid MEES, siis saaksid sa kokkuleppele, kui sind keegi tegelikult ka salliks, siis poleks kõik kolm eksi nii kindlameelsed omade mittesoovidest sind su järglastega kokku lasta. Ja nende uued elukaaslased/ mehed suudavad ju sinu produkte sallida? Sina mitte? Empaatiavõimetu monstrum oled, ausalt!

Mina olen suutnud lapsendada noore hinge, kelle ema oli samasugune see-ei-sobi-too-ei-sobi naisterahvas. Praegu see noor inimene ei teagi enam, kus ja mis ta ema on, olen küsinud, kas sünnipäevaks sõnumit v. meili saadad... EI: Teda ei "kotTIVAT" enam. Hoopis mulle tuleb emadepäeval joonistus, omatehtud ilus võileib või natuke nässutatud lill, mis ununes kappi peitu mitu päeva tagasi.
Sinu 7 rongapoega? Millega nemad sind rõõmustavad isadepäeval? Sünnipäeval? Kuna iganes?
Armusin mehesse, kes oli äkki maha jäetud, suht väikese lapsega. Korda ka ei tulnud mul pähe käratada, et nii: suitsetamise jätad maha, lapse viid minema, kaalus võtad juurde, auto vahetad moodsamaks, koer varjupaika-kass asemele, MAMMA TULI MAJJA!! ... jne. Suudan inimest aktsepteerida ja armastada ka tema pisikeste vigadega, sina mitte, Sul on esmatähtis keha (ise mainisid, et olgu või rõugearmiline, peaasi, et sale!), siis vanus, sest sigida vaja veel, siis pahedest priiolek ja midagi veel, mida ma jälle ei mäleta, kuigi see plaat käib päevast-päeva.

Soovitus - tee iseenda postitustest kokkuvõte, referaat, kui soovid ja lase mõnel neutraalsel naisinimesel (pole tähtis vaba või mitte) üle lugeda. Mina ei tea, kus sa veel hulgud, Eesti foorumitest ma siin vaid käingi. Kuulu järgi olla mingid perelood ja kuskil veel, nopi sealt ka siis OMA postitused kokku ja lase trükki, koosta album. Vaata ja loe ise Ardi naisena - kas sa tahaksid sellise mehega tutvuda.

lilleke 20. mai 2011, kl 22.08
ega selle peale pole muud öelda kui aamen,kui see jutt ka seda meest mõtlema ei pane siis on asi lootusetu

ahh 20. mai 2011, kl 22.30
sellist juttu on talle mingi 6 aastat räägitud.

ilmselt on tegi mingisuguse vaimse häirega juba. ja tõsi, selliseid geene ei tohiks levitada. aga kuidagi on see mehel õnnestunud ja palju edukamalt kui keskmisel eesti mehel.

bioloogiliselt võttes on üksikmees edukas, tal on palju järglasi ja veel mitme naisega. loomariigis kehtivate seaduste järgi on ta tipptegija. aga jah, elame me inimeste maailmas, kus peale paljunemise on elus ka muid eesmärke ja selles maailmas hakkama saamine on sellise suhtumisega küsitav.

yxikmees 20. mai 2011, kl 22.45
(-) vattafakk! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kurat hoidnud siis oma imetabase sarmi ja boonuste
> ga enda ekse kinni, milles küsimus? Naised tahtsid
> nooremaid? Internetiseksisöbranna(d) ka? Ei pane
> neile pahaks. Milline naine siis tahakski endast p
> alju vanemat taati? Mõtle ja vasta, kui oskad.
>
> Keegi küsis siin sinu sõprade kohta, millele vastu
> st pole ja pole. Mind huvitaks ka see - on sul SÕP
> RU? Sõpru, kellega kasvõi sarnaselt pantvangijate
> käes istuda ja ikka kokku hoida? Kellega luurele m
> inna. Sõber noh, mitte "tuttav kutt X. külast või
> suva palgilaasija.
> Ahjaa, unustasin, et sulle
> ei meeldi kodust väljuda, seega ekstreem ja seiklu
> sed jäävad ära. Ka üllatused ei meeldivat. Väga põ
> nev algus (ja kestvus) küll suhteloomiseks. Ütled
> naisele, et kle... korja ise aia tagant omale sünn
> ipäevalilled, mulle ei meeldi üllatusi teha ja rom
> antikamees pole ma ammugi. Tõesti erutav.
> Peree
> lu elamine on praeguse kuvandi järgi totaalne vang
> la, kus naisel ei tohi olla eelnevat elu ega huvis
> id, see-eest üksikmees on nõus kasvõi 24h vahetult
> enne (KUJUNDLIK!) abiellumist veel vanematele mut
> tidele "seksisõber" olema, kes siis käigupelat mah
> a jäetakse.
> Sul tuleks tõsiselt mõelda enda kas
> treerimisele, sest neid nigelate geenidega järglas
> i, kel isa pole, poleks rohkem maailma vaja. Eesti
> sse vähemalt. Sa mees endale aru ka annad, et seks
> imine võib tagajärgi tuua, mille eest sina ei vast
> uta ja teiste omasid ei suuda aktsepteerida? Ära h
> akka ila ajama, et sul ei lasta lastega koos olla
> rohkem, kui 1 -2 päeva kuus. Kui sa tegelikult ka
> oleksid MEES, siis saaksid sa kokkuleppele, kui si
> nd keegi tegelikult ka salliks, siis poleks kõik k
> olm eksi nii kindlameelsed omade mittesoovidest si
> nd su järglastega kokku lasta. Ja nende uued eluka
> aslased/ mehed suudavad ju sinu produkte sallida?
> Sina mitte? Empaatiavõimetu monstrum oled, ausalt!
>
>
> Mina olen suutnud lapsendada noore hinge,
> kelle ema oli samasugune see-ei-sobi-too-ei-sobi n
> aisterahvas. Praegu see noor inimene ei teagi enam
> , kus ja mis ta ema on, olen küsinud, kas sünnipäe
> vaks sõnumit v. meili saadad... EI: Teda ei "kotTI
> VAT" enam. Hoopis mulle tuleb emadepäeval joonistu
> s, omatehtud ilus võileib või natuke nässutatud li
> ll, mis ununes kappi peitu mitu päeva tagasi.
>
> Sinu 7 rongapoega? Millega nemad sind rõõmustavad
> isadepäeval? Sünnipäeval? Kuna iganes?
> Armusin
> mehesse, kes oli äkki maha jäetud, suht väikese la
> psega. Korda ka ei tulnud mul pähe käratada, et ni
> i: suitsetamise jätad maha, lapse viid minema, kaa
> lus võtad juurde, auto vahetad moodsamaks, koer va
> rjupaika-kass asemele, MAMMA TULI MAJJA!! ... jne.
> Suudan inimest aktsepteerida ja armastada ka tema
> pisikeste vigadega, sina mitte, Sul on esmatähtis
> keha (ise mainisid, et olgu või rõugearmiline, pe
> aasi, et sale!), siis vanus, sest sigida vaja veel
> , siis pahedest priiolek ja midagi veel, mida ma j
> älle ei mäleta, kuigi see plaat käib päevast-päeva
> .
>
> Soovitus - tee iseenda postitustest kokku
> võte, referaat, kui soovid ja lase mõnel neutraals
> el naisinimesel (pole tähtis vaba või mitte) üle l
> ugeda. Mina ei tea, kus sa veel hulgud, Eesti foor
> umitest ma siin vaid käingi. Kuulu järgi olla ming
> id perelood ja kuskil veel, nopi sealt ka siis OMA
> postitused kokku ja lase trükki, koosta album. Va
> ata ja loe ise Ardi naisena - kas sa tahaksid sell
> ise mehega tutvuda.
Kuigi siin on palju asju ülepaisutatud ja moonutatud ei hakka ma ümber lükkama.
Lihtsam on öelda,et minu otsus siitilmast lahkuda vähem kui 4a jooksul,on igati õigustatud.

ahh 20. mai 2011, kl 23.08
et siis lihtsam on end teise ilma saata, kui iseenda vigadest õppida ja vaimselt edasi areneda?
nojah.

Õuna Endel 20. mai 2011, kl 23.37
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Lihtsam on öelda,et minu otsus siitilmast lah
> kuda vähem kui 4a jooksul,on igati õigustatud.

ja mis me sulle teinud oleme et nii kaua ootama peame?

vattafakk! 21. mai 2011, kl 01.00
Misasjad on ülepaisutatud ja moonutatud? Räägi siis välja, mida jälle varjad. Oi külmking, aita teda...see pole ju normaalne enam..

lilleke 21. mai 2011, kl 07.08
kas teda enam miski aitab tõesti,kui siis ainult see lõpu tegemine millest nii kangesti jahub

yxikmees 21. mai 2011, kl 07.20
Naisel võivad olla eelnevad elud ja huvid.Kui ta tahab näiteks sõbrannadega tantsulkale minna,siis mingu,ma ei keela,eks hoian siis kodus lapsi.
Naine võib iga kell ju kodust ära käia,poleks ta siin ju ei vang ega ka seksiori.
Mitte 3 eksi,vaid üks eks ei luba lastel kohtuda tihemini kui 1 kord kuus.
Üks eks ei luba lastel omavahel kohtuda,öeldes,et nad ei ole tema laste vennad-õed.
Mina suudan ka ju aktsepteerida pisipuudusi ja vigu,välja arvatud suured puudused(ülekaal,suitsetamine,vanus ja võõrad lapsed)

gina27 21. mai 2011, kl 11.10
huvitav, miks sa arvad, et mõni noor naine tahaks aktsepteerida neidsamu suuri puudusi sinu juures (vanus ja võõrad lapsed).
kuigi sa lastega koos ei ela, oled need valmis sigitanud ja seeläbi igaveseks eelmiste naistega seotud. seitsmele lapsele alimente maksev mees ka just eriline magnet ei ole.

vaata enesekriitiliselt peeglisse, mitte ära ainult loenda naiste "vigu".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!