Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.

Ants Kantoss 21. mai 2011, kl 11.14
Sa ikka tubli mees, lauba omikal pool kaheksa juba arvutis.

- 21. mai 2011, kl 11.58
Mul oli kursavend kunagi selline, kel puudusid enda teada kõik pahed ja puudused, lisaks kujutas see 120kg vedelat rasva ette, et on töeline don Juan. Pidevalt vingus, et mis teil (meil?) naised viga on, et ainult trenn ja väljanägemine on tähtis ja... Tema olla hoopis raamatu-inimene ja talle meeldib lugeda (küpsisekauss kõrval) ja filosofeerida, mis trenni tema peaks tegema, polevat aegagi (üksik inimene). No tulejumalappi - ma olen töölkäiv inimene, hullem veel - naine, mul on pere, kes vajab tähelepanu, lemmikloom, kellega tuleb ka tegeleda, ma jaksan IGA ISSANDA PÄEV vähemalt KAHE spordialaga tegeleda. Saaks ma nüüd medali imeinimeseks olemise eest? Aga vat üksik kibestunud meesterahvas näeb ainult häda ja viletsust kõigis teistes. Ükski naine ei sobi, sest nad ajavat mingit kättesaamatut seksapiili meestes taga, kõik on nõudlikud midagi vastu pakkumata, üks rist ja viletsus nende naistega. Aga hull otsimine käis ka. Kuulu järgi oli mingi leidnudki, isegi kaks last valmis treinud, enne kui naisele mõistus pähe tuli, et sellise laisa vingatsiga pole mõtet jätkata. Siis oli jälle häda, et naised on l*tsid ja tema raisanud oma elust väärtuslikud aastad sellise peale..
Kursa kokkutulekul (5a. tagasi) arvustas absoluutselt kõiki kaaslasi ja mitte positiivselt.
Kuidas on võimalik, et kõikides teistes inimestes on viga, ainult mitte sellises inimeses?

Ma võin paralleele tõmmata teemaalgatajaga - lollid naised, kes niisugust "väärtust" ei märka, onju?

Ah, mis siin ikka. Kui nööri ostma lähed, ära unusta veel külapoe müüjannaga katsetamast. Äkki näkkabki, saad raha kokku hoida.

Ants Kantoss 21. mai 2011, kl 13.09
alla saja kilosel inimesel ei saagi üldse oma arvamust olla ja kui ongi, siis pole sellel mingit kaalu

- 21. mai 2011, kl 21.28

sohvi2 21. mai 2011, kl 21.49
"Mina suudan ka ju aktsepteerida pisipuudusi ja vigu,välja arvatud suured puudused(ülekaal,suitsetamine,vanus ja võõrad lapsed)"

Kui lapsed on puudus, siis minul enam sõnu ei ole.
Ja veel: naine Sinu lastega peab leppima, aga Sina naise lastega leppida ei taha. Miks ometi selline suhtumine? Räägi ometi.

yxikmees 21. mai 2011, kl 22.18
Naise lapsed ei ole probleemiks,kui nad jäävad väljapoole kooselu,nagu seda jäävad minu lapsed.Kui naine ei soovi,siis ei pea üldsegi mingit kokkupuudet minu lastega omama,ma ei kohtu lastega siis oma kodus.Aga naisega tulevad lapsed ju üldjuhul koosellu kaasa.

Senjoriita 21. mai 2011, kl 22.22
Jubedalt naisi solvav suhtumine ja koletu "mees" on. Sattusin peale selle veel kahes suhteportaalis selle inimese postitusi ja vastuseid lugema, hirmuäratavalt maniakaalne.
Ma ise otsin ka kedagi koju ja voodi, midagi hinge ja südamesse, veel midagi hetkeemotsioonidesse ja veel-veel midagi võileiva peale,kohvikruusi, linade vahele, dushi alla...

sohvi2 21. mai 2011, kl 22.30
vaata, yxikmees, mõtle ikka hästi järele. lapsed ei ole süüdi, et ema ja isa omavahel piisavalt läbi ei saanud. seega tulevad lapsed nii ehk naa uude suhtesse kaasa. seda nii Sinu kui naise võimalikud lapsed. Su uus naine lihtsalt peab arvestama Sinu laste olemasoluga. ja oleks igati loomulik, et Sa saaksid ikka lastega oma kodus kokku.
naisega tulevad väikesed lapsed tõesti koosellu kaasa. ja 30ndates naistel ei saa veel lapsed täiskasvanud olla. mind panebki mõtlema, et nii jäik oled naise laste suhtes. kui Sulle ikka üldse naise võimalikud lapsed ei meeldi, siis ehk tasuks Sul kaaluda hoopis kooselu omaealisega, kellel ka lapsed suured ja seega koosellu ei tule? miks Sa seda varianti nii kangekaelselt välistad? miks on Sulle nii oluline, et naine alla 32 a oleks?

sohvi2 21. mai 2011, kl 22.36
ja veel.
loe oma teemaalgatust. sa väidad nii: Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.
naisena arvaksin, et peret luua suutev mees suudab leppida ka vähemalt näiteks 1 lapsega naise varasemast elust.

yxikmees 21. mai 2011, kl 23.19
Kui sa oleksid mu postitusi perekoolist näiteks lugenud,siis peaksid teadma,et ma ei välista püsivat kooselu 1 lapsega naisega(kuni 31,mittesuitsetav,ülekaalutu).Ma küll seda ei kuuluta,aga seda võimalust ma ei välista.Samuti ei välista ka kooselu suitsetava ja ülekaalulise naisega,kes on nõus suitsetamisest loobuma ja kaalu alandama alla 70kg.
Senjoriita.
Mismoodi ma naisi solvan?Ma ju soovin leida elukaaslast või vähemasti sekssuhet kuni mul pole elukaaslast.Kas see on siis solvav?
Või on sekssuhe lubatud vaid hõivatud meestele?

sohvi2 21. mai 2011, kl 23.26
ei, ma ei ole perekooli postitustega kursis. tegelikult ei ole ma paljude postitustega kursis.
olen aru saanud, et oled 40ndares meesterahvas. ütle, miks Sulle on nii ülioluline, et naine just kuni 32 a vana oleks? kui mees on 40 või isegi 43, nagu kuskilt Sinu kohta lugesin, siis on ju ka 38, 39 40-aastased naised täiesti ok. 43 mees ja 45 naine on samuti igati toimiv paar. miks sellised võimalused välistad?

sohvile 21. mai 2011, kl 23.38
kas sa ei lugenud autori eelmisi postitusi? ta tahab et naine ei oleks 10 a pärast menopausis...

yxikmees 21. mai 2011, kl 23.39
Ma sain tänavu 43 ja leian,et naine peab olema mehest vähemalt 10a noorem,parim oleks 15a noorem.Põhjusel,et naistel hakkab viiekümnendate teisel poolel menopaus,mille tagajärjel väheneb oluliselt naissuguhormoonide tootmine,samuti toimuvad naiste suguorganites muutused,nagu näiteks tupe limaskest õheneb ja seks muutub valulikuks ja vastikuks.Seda üldjuhul,eks on ka erandjuhtumeid.
Aga igatahes suguiha väheneb ja ma pole kuulnud ühestki menopausiealisest naisest,kes tegeleb masturbeerimisega,vaatamata sellele,et üsna suur hulk menopausiealisi naisi on üksikud.
Igatahes ei saa planeerida püsisuhet naisega,kellele 10+ aasta pärast muutub seks ebameeldivaks kohustuseks,millest heameelega üritataks viilida.

Ludwig Friedrich 21. mai 2011, kl 23.40
ähh kes siis nii kaua yhe naisega koos on

yxikmees 21. mai 2011, kl 23.44
No mina eelistaks suhet elu lõpuni,mitte ajutisi suhteid,vahetades naisi aina nooremate vastu.

sohvi2 21. mai 2011, kl 23.57
kallis yxikmees,
mina jälle tean, et mida vanema naisega tegu, seda noorem peaks olema mees. kehtib just 2. ja 3. ringil olevate naiste ja meeste kohta. kui mõlemad abielluvad esimest korda, siis sellel ei ole tähtsust.
ja mida küll üks mees teab naiste menopausist? kust Sa neid tarkusi oled kogunud? seks ei muutu ei valulikuks ega vastikuks kui mees oskab naist hellitada ja hoida. vastasel juhul võib seks olla valulik ka juba noores eas.
muide, mina jälle tean, et mehed vananevad naistest nii moraalselt kui füüsiliselt tegelikult kiiremini, kuigi seda ei taha mehed ise hästi tunnistada. aga jah, keskeas minna kokku endast 10 aastat vanema mehega - brrrrrrrrr, ei tahaks kohe hakata mehele passijaks, tahaks ikka ühist elu ka elada ja hellust tunda, sh seksi nautida.
ja tunnen kaasa neidudele, kes Sinu pakkumise vastu võtavad: 25 aasta pärast, st hõbepulmade ajaks siis, oled Sina 68, naine aga halvimal juhul ainult 57.

yxikmees 22. mai 2011, kl 00.38
Mina ei kujuta jälle ette,mida ühist saab olla endaealise naisega.10+ aastat noorem naine paneb aga südame kiiremini põksuma,tekitab energiat ja tahet ennast muuta.
See on unistus mille poole püüdlen.
Endavanusega aga on nii,et oleme nii nagu oleme,saame aeg-ajalt kokku,tegeleme millegi meeldivaga ja siis lähme jälle laiali,kuni järgmise korrani,igaüks elab omas rütmis eraldi ja kokku saame kui mõlemile sobib.

Kaire 22. mai 2011, kl 03.53
See tüüp on täiesti segane. Omas maailmas, umbes nagu tema tahab, et oleks talle noor naine ja ise on 43aastane. Pealegi veel 7 last, kellest ei hooli, elab kuskil metsas nagu vanapagan. Arvab, et viib naise kuskile tantsulkale ja pärast toob tervena oma urkasse tagasi. Alla 32a lastetu, sale ja mitte suitsetav naine leiab iga kell omale 10x parema mehe, kui selle jobukaku. Ei noh ostku meeter nööri ja lõppegu see jama ükskord ära.

yxikmees 22. mai 2011, kl 07.26
Ja see parem mees jätab selle naise ükskord ka noorema naise pärast maha.Samas on sellel 10X parema mehega miljon korda suurem oht,et ta teiste naistega petma hakkab,minusugustel see võimalus ju puudub,isegi kui väga tahta,lihtsalt naised ju ei taha.
Ja see esmapilgul 10X parem mees võib kujuneda joodikuks,vägivallatsejaks jne,mis lõppkokkuvõttes võib olla 10X hullem kui mina.

- 22. mai 2011, kl 11.34
Kuidas sa naisi solvad?
Loe oma postitused üle ja tee järeldus, kui sa ülemist pead veidigi kasutada oskad.
Naine olgu nii- ja niisugune, pabrekott pähe - keha olgu sale, lapsi ei aktsepteeri (nüü juba järeleandmised?? 1 laps võib olla??),aga sinu jääke peavad ekside uued mehed küll seedima? Kõige suurem solvang. Armukese heidan otsemaid tänavale, kui potensiaalne abielukandidaat paistab - kas pole solvav naisele, kes nii ennast kui sind rõõmustama tuli? Omavanused on igavad, nendega koos elada pole võimalik, midagi ei eruta (huvitav, kuidas siis juhuseksiks sobib?) - vägagi solvav keskealistele naistele. Solvab minu meelest ka seda olematut noort naist, kes "mängult" su kaaslane oleks, sest teda peetakse vangina, seksorjana, tootmismasinana, allasurutuna mingi julma seksmaniakist vanamehe poolt.
Mul hakkas küll õudne..

gina27 22. mai 2011, kl 12.05
yxikmees,

oled sa kindel, et sellel 32-aastasel naisel mitte kunagi menopausi ei tule, nii et vehite ka 30 aasta pärast hoolega keppi teha? sina oled loomulikult ainsa mehena maailmas igavesti noor ja täkku täis:D
ja mina tean, et hoopis paljudel noortel naistel on seks valulik ja ebameeldiv kohustus, kuna on probleemid tupe kuivusega, ei osata orgasmi saada ega isegi piisavalt erutuda. enamus naisi alles peale 30-ndat eluaastat õpib oma keha tundma ja seksi nautima. nii et 40-60 peaks olema naise seksuaalsuse tippaeg. samas vanuses meestel aga juba vänt väsinud ja eluenergia kulutatud.

n33 22. mai 2011, kl 14.12
õige gina27, täpselt minu mõtted!

lilleke 22. mai 2011, kl 15.22
ok ülekaal on halb,aga pidada puuduseks vanust ja last...südametu

- 22. mai 2011, kl 15.44
Eriti südametu on see, et vana on NII egotsentriline, et paha hakkab. Kui tema omale naist ei leia, siis riputab ennast oksa. Tore - ja kes siis senistele lastele alimete maksab? Ikka vaid, kuidas ise saaks, mis mahajääjatesse puutub - ei koti. Mida lapsed mõtlema peavad? Meie issi ei leidnud uut naist ja tappis ennast ära.... Herra jumala küll - kui see pole küünilisus, siis mis see on?

yxikmees 22. mai 2011, kl 17.00
Ma just suhtun naistesse hästi,ei taha teha haiget ajutise suhte ootamatu lõpetamisega,parem jätan suhte loomata,kui naisele see ei sobi,kui et loon suhte ,nii et naine selle ajutisest iseloomust teadlikki pole.
Paljud mehed valetavad seksi nimel ja paraku need kes soovivad olla partneri suhtes ausad,istuvad kuival.
Samuti poleks ka minu naine ori,alati on vaba tee kodust lahkuda.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati yxikmees 22.05.2011 17.04.

Eppu Normaali 22. mai 2011, kl 18.21
Herr Menopaus jälle oma sõiduvees:))))
Kas sa muule ka mõtled siin ilmas peale naiste kliimaksi? Ma täiesti mõistan, et sul pole endavanuse naisega midagi ühist - sind ei huvita ju mitte miski, käiad läbi aastate ainult ühte ja sama plaati, millest on kõikidel ammu siiber ees. Sul ei ole tegelikult ka noorema naisega midagi ühist, vaata tõele näkku, sa oled igav nagu vana saabas, sul ei ole mingeid huvisid peale selle oma kuradi menopausi.
Ja on muide naisi kellel see kohutav menopaus saabub juba kolmekümnendates aastates. Kui see juhtuma peaks, siis on armastus otsas ja naine lendab su majast, eks ole? Või kui naine jääb näiteks vähki ja kõik "naiste asjad" lõigatakse ära, mis sihukesega enam teha, eks ole?
Sa ei teagi misasi see armastus on, see on su viga. Sa ainult kalkuleerid külmalt. Kaup ja tingimused. Praak minema.
Sinusugune ei leia endale elu sees elukaaslast. Nii kalgi inimese juures ei püsiks kaua ka heidikust tohmakas naine.

riin 22. mai 2011, kl 18.27
Kui sina said kevadel 43, siis peaks naise alamvanust ka vist tõstma aastakese võrra? Aga ikka ketrad oma ...32, ülekaalutu, lastetu jne.

Ma sobin ideaalselt, linnaelust hakkab ka vaikselt kõrini saama, aga vat nii ahastuses ma küll ei ole, et sinu peaks valima. Pealegi oled sa ebasportlik, see häirib veel eriti raskelt. Jah, ma olen spordimaniakk, loodan et parem, kui egomaniakk.

sohvi2 22. mai 2011, kl 19.19
"Mina ei kujuta jälle ette,mida ühist saab olla endaealise naisega.10+ aastat noorem naine paneb aga südame kiiremini põksuma,tekitab energiat ja tahet ennast muuta.
See on unistus mille poole püüdlen."

vaata, yxikmees, ja mina pean uskuma, et Sina oled 43??!!!! selline jutt on ju vanaäti jutt ja näitab, et mees on lootusetult omadega läbi. ja sellist ätti peaksid noored naised ellu äratama? aga mis siis saab, kui tavaline argipäev käes on ja esimene armutuhin möödas ja ka noor naine hakkab tüütu ja vanana paistma?
kas seda tead, et mees, kellel eluallikad tühjaks hakkavad saama, teeb naise kähku vanaks? seega ei soovita ühelegi sellist ätti kõrvale, ka mitte 40ndates naistele, rääkimata noorematest.

Eppu Normaali 22. mai 2011, kl 19.20
Nonii, Riin. Arvesta, et kohe tuleb Menopausi poolt see meeleheitlik "kui oled kuni 32, ülekaalutu ja lastetu blablablabla..." Võehh.
Ta lubas isegi (!) kristlaseks hakata kui noore naise saab, küll saab siis ka tippsportlaseks. Kuni naise menopausini:)

yxikmees 22. mai 2011, kl 19.22
riin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui sina said kevadel 43, siis peaks naise alamvan
> ust ka vist tõstma aastakese võrra? Aga ikka ketra
> d oma ...32, ülekaalutu, lastetu jne.
>
> Ma so
> bin ideaalselt, linnaelust hakkab ka vaikselt kõri
> ni saama, aga vat nii ahastuses ma küll ei ole, et
> sinu peaks valima. Pealegi oled sa ebasportlik, s
> ee häirib veel eriti raskelt. Jah, ma olen spordim
> aniakk, loodan et parem, kui egomaniakk.
Me võime ju hakata koos sporti tegema.
Vanasti sõitsin ikka jalgrattaga Rapla-Tallinna vahet.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!