Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.
eh 23. mai 2011, kl 19.37 |
28 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ega ei kujuta ette küll, et asuksin elama majja ja
> magama sängi, kus kolme exiga 7 last valmis treit
> ud.
Eh, lisaks 3-le on seal kindlasti veel olnud see 18-aastane nö tibin, mingi perekoolikas ja keegi oli veel (kui mu mälu ei peta, siis sellel daamil oli ülekaaluga probleeme, temaga ei olnud saanud igas poosis hullata ja vaene yxik pidi leppima ainult 1 raundiga, vastupidiselt sellele tibile)
> Ega ei kujuta ette küll, et asuksin elama majja ja
> magama sängi, kus kolme exiga 7 last valmis treit
> ud.
Eh, lisaks 3-le on seal kindlasti veel olnud see 18-aastane nö tibin, mingi perekoolikas ja keegi oli veel (kui mu mälu ei peta, siis sellel daamil oli ülekaaluga probleeme, temaga ei olnud saanud igas poosis hullata ja vaene yxik pidi leppima ainult 1 raundiga, vastupidiselt sellele tibile)
yxikmees 23. mai 2011, kl 20.38 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
ahh 23. mai 2011, kl 20.43 |
mingi seadus peaks olema, kes ja kui palju võib paljuneda. paljunema peaks vaid need, kes on ise piisavalt võimekad, et üles kasvatada täisväärtuslikud inimesed.
ehk siis, kui su enda vanemad pole olnud piisavalt head, et sellist inimest üles kasvatada ja sa ise endaga piisavalt tööd ei suuda teha, siis ära jätka katkiste perekondade/katkiste inimeste toomist.
ehk siis, kui su enda vanemad pole olnud piisavalt head, et sellist inimest üles kasvatada ja sa ise endaga piisavalt tööd ei suuda teha, siis ära jätka katkiste perekondade/katkiste inimeste toomist.
zizz 23. mai 2011, kl 21.32 |
to zizz 23. mai 2011, kl 22.05 |
- 23. mai 2011, kl 22.14 |
Ja, ja SÕPRADE kohta ootan mina ka juba ammu-ammu vastuseid.
Neid pole, saan aru, ja seda teab yxik ka, aga vaststa ei julge.
Oma reostatud ja eostatud voodi võid kuurinurga taga jaanituleks maha põletada.
Anna andeks, munapea soenguga päss - mul ei tuleks mõttessegi uuele külalisele eelmise külalise taldrikust kooki pakkuda, kui taldrik on pesemata. Või juhuseksisõbrale eelmise mehe mahaunustatud kalsareid jalga pakkuda..
Vihjetes rääkimine sulle ei meeldi, aga äkki "rakenduslik kõrgharidus" lubab nii maakeelsest jutust midagi välja ka lugeda.
Ootad oma elamisse naist, kus ... öäääk, ma ei taha mõeldagi!
Aga jah, korralik voodi maksab suht palju. Iga 3.a. tagant väljavahetamine tähendaks "tõusuteel eraettevõttele" majandusliku põntsu.
Tee teene alla 32. aastastele, ülekaalututele, lastetutele ja suitsututele naistele ja ÄRA TUTVU ENAM KUNAGI KELLEGAGI. Säästa inimesi, munapeast igavpea. Lase ennast kastreerida, jäävad paljud inimesed õnnetuks tegemata ja mitte, et nad sind taga igatseks, vaid nad ise on segaduses, et neid siia maailma sooviti ja kes see segane "soovija" oli.
Ma usun, et eluetapp su eksidel sinuga koos elades oli suht piinlik ja mitte mäletamist sooviv aeg. Lollikesi on ikka petetud. Praegu tänavad õnne, et maniaki käest minema said.
Neid pole, saan aru, ja seda teab yxik ka, aga vaststa ei julge.
Oma reostatud ja eostatud voodi võid kuurinurga taga jaanituleks maha põletada.
Anna andeks, munapea soenguga päss - mul ei tuleks mõttessegi uuele külalisele eelmise külalise taldrikust kooki pakkuda, kui taldrik on pesemata. Või juhuseksisõbrale eelmise mehe mahaunustatud kalsareid jalga pakkuda..
Vihjetes rääkimine sulle ei meeldi, aga äkki "rakenduslik kõrgharidus" lubab nii maakeelsest jutust midagi välja ka lugeda.
Ootad oma elamisse naist, kus ... öäääk, ma ei taha mõeldagi!
Aga jah, korralik voodi maksab suht palju. Iga 3.a. tagant väljavahetamine tähendaks "tõusuteel eraettevõttele" majandusliku põntsu.
Tee teene alla 32. aastastele, ülekaalututele, lastetutele ja suitsututele naistele ja ÄRA TUTVU ENAM KUNAGI KELLEGAGI. Säästa inimesi, munapeast igavpea. Lase ennast kastreerida, jäävad paljud inimesed õnnetuks tegemata ja mitte, et nad sind taga igatseks, vaid nad ise on segaduses, et neid siia maailma sooviti ja kes see segane "soovija" oli.
Ma usun, et eluetapp su eksidel sinuga koos elades oli suht piinlik ja mitte mäletamist sooviv aeg. Lollikesi on ikka petetud. Praegu tänavad õnne, et maniaki käest minema said.
m 23. mai 2011, kl 22.37 |
yxikmees 23. mai 2011, kl 22.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
naine 23. mai 2011, kl 22.47 |
Vaatasin rate kontot ja no ei sobi see mees mulle.Liiga vana ja hall.Hüppaku seal voodis palju tahab aga inimene peaks olema seltskondlik,lõbus ja huvitav.Sinu vaba aja veetmine on ainult arvuti ja foorumid,ja enda kiitmine et ise usuksid ja proovid teistele ka kuidagi tõestada kui vinge mees oled.
kristake 23. mai 2011, kl 23.01 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 10 |
Aga kas sa ei karda et see noor naine hakkab mõtlema et miks on sul niipalju suhteid nässu läind?Ok läheb üks kooselu lõhki-võiks juba teha enda jaoks järeldusi et mis ja miks ning olla teine kord targem.Sina aga suudad asja veelgi rohkem kordi nässu keerata ja tahad ikka veel proovida,samas tahtmata ise muutuda ja oma vigadest õppida.On ikka jäärapäisus.
yxikmees 23. mai 2011, kl 23.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
ahh 23. mai 2011, kl 23.41 |
ööbik 24. mai 2011, kl 00.23 |
yxikmees Kirjutas:
> Selleks ,et suhe lõhki ei
> läheks,katsungi olla aus,et leida naist,kellele ma
> tõesti sobin.
irwww, sa ei taha omale armsat, koduhoidvat, mõistvat naist, vaid tema vanust!
Sinu jaoks on tähtis naise vanus, mitte naine ise.
Kas 01.03.1978 sündinud naine on menopausis juba?
kas oled nõus vahetama sobiva naise leidmise korral ka elukohta? Näiteks teise Eesti otsa.
> Selleks ,et suhe lõhki ei
> läheks,katsungi olla aus,et leida naist,kellele ma
> tõesti sobin.
irwww, sa ei taha omale armsat, koduhoidvat, mõistvat naist, vaid tema vanust!
Sinu jaoks on tähtis naise vanus, mitte naine ise.
Kas 01.03.1978 sündinud naine on menopausis juba?
kas oled nõus vahetama sobiva naise leidmise korral ka elukohta? Näiteks teise Eesti otsa.
Eppu Normaali 24. mai 2011, kl 00.46 |
yxikmees 24. mai 2011, kl 00.56 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
kristake 24. mai 2011, kl 06.17 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 10 |
nii et sina pole ikka milleski süüdi,et vaid naised ise hakkasid äkki actionit igatsema,no minu meelest on siin taga suured rääkimata jätmised ja erinevad soovid kooselule,kunagi pole süüdi vaid üks pool,nii et ikka peab naine muutuma sinu jaoks-sina aga naise jaoks üldsegi mitte
ja tekkis huvitav küsimus-teed sa kunagi naisele ka komplimenti et ta on kena jne...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kristake 24.05.2011 06.18.
ja tekkis huvitav küsimus-teed sa kunagi naisele ka komplimenti et ta on kena jne...
Toimetatud 1 kord(a). Viimati kristake 24.05.2011 06.18.
yxikmees 24. mai 2011, kl 07.08 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
Elukaaslase,ehk kuni 32,lastetu,mittesuitsetava ja ülekaalutu naise puhul olen nõus end muutma.Ajutise sekssuhte puhul aga mitte.Tõenäoliselt on tegu rääkimata jätmisega.Elu mis alguses tundus hea ja rahulik,muutus eksidele hiljem igavaks.
Ja nemad tegid seda põnevamaks uue kallima leidmisega.
Ja nemad tegid seda põnevamaks uue kallima leidmisega.
yxikmees 24. mai 2011, kl 08.17 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
no 24. mai 2011, kl 09.04 |
mnjaa 24. mai 2011, kl 09.35 |
? 24. mai 2011, kl 10.35 |
yxikmees Kirjutas:
> Ma olen ju targem,tuleb leida õige naine,kellele s
> obib rahulik pere-elu.Kes ei igatse taga actionit.
> Igale potile pidavat kaan olema.
Loen ma õieti? KAAN ??? Pott ja KAAN - mis ühist neil küll peaks olema? Soovid kaane potis pidama hakata? Nii segi kamminud juba?
> Ma olen ju targem,tuleb leida õige naine,kellele s
> obib rahulik pere-elu.Kes ei igatse taga actionit.
> Igale potile pidavat kaan olema.
Loen ma õieti? KAAN ??? Pott ja KAAN - mis ühist neil küll peaks olema? Soovid kaane potis pidama hakata? Nii segi kamminud juba?
sohvi2 24. mai 2011, kl 10.48 |
- 24. mai 2011, kl 11.10 |
Sohvi, ära räägi välismaa sõnadega, see ei saa ju aru ikka mitte midagi.
Kellegi pärast lubas kristlaseks hakata, kellegi pärast sportlaseks.. Peaasi, et pandava naise majja leiaks. Ei ole vaja tundeid, ilusaid sõnu, seiklust ja värinat, huvitavaid ettevõtmisi nt. matku, reisimisi, tutvumisi uute inimestega, mägedesse suusapuhkusele minemist, kino ja kultuuri, särtsu ja kärtsu - mitte midagi. Vaja on KEHA, mida panna. Nõutud vanuses keha, muud mitte midagi. Mõneks aastaks tarbimiseks, kui ära lörtsitud, lendab prügikasti. Lendab siis ka, kui juhuslikult raseduse ajal peaks kaal üle 70kg tõusma. Siis on ülekaaluline ja seega kasutu.
Muide - kui kiiresti tuleb sünnituseelne kaal taastada? Järgmiseks päevaks?
Kellegi pärast lubas kristlaseks hakata, kellegi pärast sportlaseks.. Peaasi, et pandava naise majja leiaks. Ei ole vaja tundeid, ilusaid sõnu, seiklust ja värinat, huvitavaid ettevõtmisi nt. matku, reisimisi, tutvumisi uute inimestega, mägedesse suusapuhkusele minemist, kino ja kultuuri, särtsu ja kärtsu - mitte midagi. Vaja on KEHA, mida panna. Nõutud vanuses keha, muud mitte midagi. Mõneks aastaks tarbimiseks, kui ära lörtsitud, lendab prügikasti. Lendab siis ka, kui juhuslikult raseduse ajal peaks kaal üle 70kg tõusma. Siis on ülekaaluline ja seega kasutu.
Muide - kui kiiresti tuleb sünnituseelne kaal taastada? Järgmiseks päevaks?
yxikmees 24. mai 2011, kl 11.16 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 2,324 |
Fossiil 24. mai 2011, kl 11.43 |
eksole 24. mai 2011, kl 16.17 |
poolkuus 24. mai 2011, kl 18.25 |
- 24. mai 2011, kl 19.38 |
to poolkuus -
Yxik on praegu 43 ja 6a. üksi olnud. See teeb vallalise elu alustamise vanuseks 37a. Mõtle, et kui 7 last ja need ka kõik iga aasta oleks sündinud (eeldades, et nii pikka vahet nagu praegu naiseleidmisega ei olnud), teeb tagasiarvestatult 30. Oletades, et kahe (kolme) suhte vahel on mingi "üleminekuaeg" (niisuguse don Juani puhul muidugi loll oletus, aga ma võtan tavainimese mätta otsast) nt. aastake, teeb veel miinus 3a. Ehk 27. Veel, kui mõelda, et keskmiselt hakakvad inimesed about 20-aastaselt kodu mängima, siis jääb järgi mingi kahtlane 7a., mis oli siis kas üksiolemine või hoopis kiirkooselude aeg + laste ootamine ja sünd). Seega pole enamus elust üksi olnud, migem söltuvussuhetes.
Vähemalt paari pildi peal on lapsed õige tillukesed ja kui ma jälle mõtlen, et 6a. pole nad bioloogilise isa juures kasvanud, siis võid ise arvata, kui imikud nad olid, kui nad minema viidi. Seega - laps ja aidaa!, laps ja aidaa! jne.
Yxik on praegu 43 ja 6a. üksi olnud. See teeb vallalise elu alustamise vanuseks 37a. Mõtle, et kui 7 last ja need ka kõik iga aasta oleks sündinud (eeldades, et nii pikka vahet nagu praegu naiseleidmisega ei olnud), teeb tagasiarvestatult 30. Oletades, et kahe (kolme) suhte vahel on mingi "üleminekuaeg" (niisuguse don Juani puhul muidugi loll oletus, aga ma võtan tavainimese mätta otsast) nt. aastake, teeb veel miinus 3a. Ehk 27. Veel, kui mõelda, et keskmiselt hakakvad inimesed about 20-aastaselt kodu mängima, siis jääb järgi mingi kahtlane 7a., mis oli siis kas üksiolemine või hoopis kiirkooselude aeg + laste ootamine ja sünd). Seega pole enamus elust üksi olnud, migem söltuvussuhetes.
Vähemalt paari pildi peal on lapsed õige tillukesed ja kui ma jälle mõtlen, et 6a. pole nad bioloogilise isa juures kasvanud, siis võid ise arvata, kui imikud nad olid, kui nad minema viidi. Seega - laps ja aidaa!, laps ja aidaa! jne.
Lisa postitus