Mul oli kursavend kunagi selline, kel puudusid enda teada kõik pahed ja puudused, lisaks kujutas see 120kg vedelat rasva ette, et on töeline don Juan. Pidevalt vingus, et mis teil (meil?) naised viga on, et ainult trenn ja väljanägemine on tähtis ja... Tema olla hoopis raamatu-inimene ja talle meeldib lugeda (küpsisekauss kõrval) ja filosofeerida, mis trenni tema peaks tegema, polevat aegagi (üksik inimene). No tulejumalappi - ma olen töölkäiv inimene, hullem veel - naine, mul on pere, kes vajab tähelepanu, lemmikloom, kellega tuleb ka tegeleda, ma jaksan IGA ISSANDA PÄEV vähemalt KAHE spordialaga tegeleda. Saaks ma nüüd medali imeinimeseks olemise eest? Aga vat üksik kibestunud meesterahvas näeb ainult häda ja viletsust kõigis teistes. Ükski naine ei sobi, sest nad ajavat mingit kättesaamatut seksapiili meestes taga, kõik on nõudlikud midagi vastu pakkumata, üks rist ja viletsus nende naistega. Aga hull otsimine käis ka. Kuulu järgi oli mingi leidnudki, isegi kaks last valmis treinud, enne kui naisele mõistus pähe tuli, et sellise laisa vingatsiga pole mõtet jätkata. Siis oli jälle häda, et naised on l*tsid ja tema raisanud oma elust väärtuslikud aastad sellise peale..
Kursa kokkutulekul (5a. tagasi) arvustas absoluutselt kõiki kaaslasi ja mitte positiivselt.
Kuidas on võimalik, et kõikides teistes inimestes on viga, ainult mitte sellises inimeses?
Ma võin paralleele tõmmata teemaalgatajaga - lollid naised, kes niisugust "väärtust" ei märka, onju?
Ah, mis siin ikka. Kui nööri ostma lähed, ära unusta veel külapoe müüjannaga katsetamast. Äkki näkkabki, saad raha kokku hoida.