to eemal -
Miks?
Hoiatuseks.
Saad aru?
"" ...kui leian naise,kes on täiuslik siis teisi naisi ma ei vaata.""
Ja sinu ähvardused minna küla peale uut liha hankima, kui näiteks sünnitusjärgne vorm ei taastu teatud ajaga või naine väikes(t)e lapse kõrvalt ei jaksa 24/7 voodirallit pidada. Mida see tähendab? Kas see peaks tagama tulevasele naisele "turvatunde"?
Nüüd tuleb vana jutt sellest, et NAINE peab oma kaalu ja liibidoga tegelema, teatud aja (vist vaid loetud tunnid, heal juhul päevad) on Yxik nõus ära kannatama, aga üldjuhul ähvardatakse mujale teki alla minna. Seda siis vist järjekordse "ajutise" sekssuhte nime all. Enda kiimalisuse vähendamisega meditsiiniliselt Yxik nõus pole, sest see pole ju probleem. (Ja ära too palun sisse oma lemmiklauset - "kas nädalas korra seksimine on liiga seksimine?" Esiteks pole sellest juttugi olnud, teiseks ei vaidlegi sellele keegi vastu, tülgastav on sinu permanentse häda korrutamine).
Ähvardus kõrvalt võtta jätab mulje janusest kõrbes, kes lubab juua üksi suure allika ääres ja teistele mitte lonksukestki anda, missest, et seda allikat pole olemaski (minu personaalne lühitõlgendus Koraani ühest suurast).
Brr..
Oot, ma selgitan iseendale ja kõva häälega.
Mingi taevane ilmutus saadab Ardile nõutud (justnimelt, ja mitte soovitud - siin on vaks vahet!) naise.
Esimesel kohtumisel shahh!!! - maha ja taha.
Minupoolne loll küsimus oli - kuna tuleb tervisetõendid esitada ja kuna saab kooselulepingu tingimused läbi arutatud, kooskõlastatud ja alla kirjutatud (vt. mingit vanemat teemat. Lühiselgitus - Yxiku meelest enne mingit kooselu ei toimu, kui punktuaalselt on läbi käidud kooselupõhine leping, kus kirjas seksimiste sagedus, võimalikud viilimised, põhjused ja tagajärjed, kodused kohustused, enamasti ikka naisterahva kahjuks jne).
No ok.
Oletame nüüd, et viljakusjumal õnnistas teid, mis edasi? Plaanid? Yxiku plaanid seoses lastega on, et need hoiavad naist tema juures, ega lase mujale minna. Kinnisidee omaenda mätta otsast. Saamata aru, et siiamaani on eksid leidnud empaatiavõimelised kaaslased, kes millegipärast aktsepteerivad võõraid ihuvilju.
Yxik seda ei suuda.
Tõega jah, viimasel ajal on lubatud ka juba 1 laps mängu tuua. Hämmastav tagasilangus nii "enesekindla" inimese poolt, kas pole?
Oletagem ka alati vastupidist varianti, kus unelmate naine on tegelikult ja eneseteadlikult steriilne või tarbib pille, jättes selle mainimata, rõhudes enda peas vaid mat. väärtustele ja pät(t)lusele, lubades ennast ära kasutada tulevase saagi nimel. Mhh, aga on ka selliseid naisi, Yxik. Kõik pole sinusugused naiivitarid.
Vara laseb muidugi esimese asjana enda nimele maalida. Nii nagu sina nõuad lepingut kooseluks, nõuab see neidis siis vara enda nimele kirjutamist. Pimestatuna saledast puusast ja pepust, naise SAMASUGUSEST manipuleerimisoskusest oled ühel heal päeval ilma kõigest. Remarq - ka kõige tuhmim naine on samaväärsest mehest ajude poolest üle. Ilmselt sõltumatute teadlaste uuring, aga nii see on. Naised on osavamad manipulaatorid, mehed karmimad.
Noh, aastake möödas, lapsi ei ole - mis edasi? Viskad minema? A varast oled ilma ka!
Kohtusse? Mis põhjusel? Lapsed on ju SINU tahe ja projekt. Saab tõestada, et naine oli oma steriilsusest teadlik, aga ei saa tõestada, et ta seda ei mainimud või et keegi selle vastu üldse huvi tundis. Valetamisest rääkimata. Valetamises oled sa, Yxik osav. Laveerimises, keerutamises ja rääkimatajätmises ületamatu. Vaata kas või meie "vestlust". Paljud küsimused sa apelleerid? Korduvatele uurimistele mämmutad midagi ebamäärast, kui enam kuidagi ei saa, siis lajatad, et sa ei peagi. Jep! Ei pea jah, aga tahaksid ju ometi, kuid see kuri kriips on siin jalus.
Ma lähen nüüd krikusse, kus küünlaid ei süüdata, külla aga ma mõtlen su peale Yxik ja ilma halvata - ma soovin, et sa kedagi elukaaslaseks ei leia. Mitte sinu pärast, vaid selle olematu tulevase õnnetukese ja veel õnnetumate järglaste pärast.
Maailm on kuri, karm ja halastamatu. Raske on neil üksikutel naistel-lastel, eks mingit moodi selle mees-näki võrku langevad.
Sina usud, et sinu ellu toob päikese noor naine kuni..., mina usun, et teatud inimeste puhul peaks olema igavene polaaröö.