Tutvun kõhnemat ehk saledat sorti VABA büneti naisega. Eelnevalt laste omamine ei tule kasuks. Võiksid olla pikkuses 167-183. Nii palju võin alguses öelda, et tehisküüned ega kunstripsmed ei meeldi, ei meeldiks ka su klubitamine.
Minust: sõpru pole enam kui 10 aastat, suitsu ega alkoholi ei tarbi, olen üldiselt otsekohene, aus, alati abivalmis, 22 aastane, 187,5 cm pikk. Mul suur kirg igasugu mototehnika vastu - äärmustest äärmustesse. Tehnikaalased kokkupuuted ja kogemused juba ennem kolmandat klassi kuni senini. Saan hakkama ka igasugu majapidamistöödega, olen siiani kodune olnud. Peod - need pole mulle. Klubitajat minust ammugi pole. Needistusi, tatoveeringuid ei oma..ühesõnaga looduslik ilu mis mul on ja kõik. Kes vähegi rõõmsameelne huvitav naine - see võiks ühendust võtta. Sobivusel ei välista sinuga miskit. Kasvõi kooselu ja püsisuhteni välja. NB: olen raplamaa inimene. Julgemad kenad neiud võivad alati ühendust võtta. suhte korral tutvun endast noorema naisega..olgu kasvõi paar päeva noorem, ei mingil juhul minust vanem. Mu facebook: http://www.facebook.com/RaidoMardim MSN: deemon18@windowslive.com