Saame tuttavaks
naistes käinud mees
naistes käinud mees 29. detsember 2011, kl 15.20 |
hohoohoo, räägin oma kogemusi.
pidu hakkas läbi saama ja sai ostetud õhtuleht ja nelliteataja.
siit hakkasid sündmused hargnema. mind on alati huvitanud mida tähendab kuulutus kus on massaas.
läksin esimese kohta, kus 27 a daam pidi masaasi tegema, tulemus
oli see, et küsiti kas magan ja naine oli riista otsas juba:)
see pidi masaas olema :) (nüüd tean mida need kuulutused tähendavad)
olin juba kuraasi täis, joogid ka sees ja võtsin õhtulehe uuesti ette, siis enam noori ei valind, võtsin kohe 45a naise (ootaks psühholoogilist abi, olen 22 ja nussisin 45 a naist, tussu oli karvas.)
tegin veel triki, olin enne kõvasti keppinud ja küll naised madistasid, et raha välja teenida, esimese keppisin vist ribadeks, kogu raha eest andsin ja teisele kah. käsikisn suhu võtta ja proovisin anaali teha, aga see oli isegi libudel vastu. ütlesin, et võtan sampooni kui neil muud libestit pole.
väga lahe kogemus oli.
pidu hakkas läbi saama ja sai ostetud õhtuleht ja nelliteataja.
siit hakkasid sündmused hargnema. mind on alati huvitanud mida tähendab kuulutus kus on massaas.
läksin esimese kohta, kus 27 a daam pidi masaasi tegema, tulemus
oli see, et küsiti kas magan ja naine oli riista otsas juba:)
see pidi masaas olema :) (nüüd tean mida need kuulutused tähendavad)
olin juba kuraasi täis, joogid ka sees ja võtsin õhtulehe uuesti ette, siis enam noori ei valind, võtsin kohe 45a naise (ootaks psühholoogilist abi, olen 22 ja nussisin 45 a naist, tussu oli karvas.)
tegin veel triki, olin enne kõvasti keppinud ja küll naised madistasid, et raha välja teenida, esimese keppisin vist ribadeks, kogu raha eest andsin ja teisele kah. käsikisn suhu võtta ja proovisin anaali teha, aga see oli isegi libudel vastu. ütlesin, et võtan sampooni kui neil muud libestit pole.
väga lahe kogemus oli.
nujah 29. detsember 2011, kl 15.27 |
naistes käinud mees 29. detsember 2011, kl 15.31 |
mis sa arvad 29. detsember 2011, kl 16.11 |
maeivõi 29. detsember 2011, kl 16.30 |
123456 29. detsember 2011, kl 17.07 |
Lisa postitus