Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Kiirkohtingud Tallinnas

Inna 05. november 2012, kl 21.02
ära laiuta siin oma jebalnikut, mädanägu!

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 21.08
Mul on selline tunne, et olen peegel, sa vaatad mind, ning näed ennast!)

Inna 05. november 2012, kl 21.12
Mina olen tublisti ilusam! Mehed soovivad minuga lakkamata kontakti laskuda, see ütleb nii mõnda!

äraide 05. november 2012, kl 21.17
Kiirkohtingud minu kodus. Korraga viis naist ja aega 10 minutit.

Mees 05. november 2012, kl 21.22
Inna, dvj, näita end siis hoorakene, või ole vait. Feissikonto, dvj, sa ju nii perfektne :)

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 21.23
Mehed soovivad, et sa ajaksid karva maha, sest et suvel on palav magada naisega, kellel on jalad ja vahel karvane... Aga ma võin sulle laenata trimmerit võik näiteks tuli, põletad seal metsa maha...))) Sa oled küll ilus, kui paned kotti pähe ja istud kodus, higihais!)

? 05. november 2012, kl 21.26
Ja selline seltskond peaks olema kutsuv tutvumiseks? Kuidas kommenteerid, teemaalgataja?

Inna 05. november 2012, kl 21.28
Minule meeldivad meeldivad mehed! Kas pole tore! Kõik mehed muidugi ei ole meeldivad, sellised mulle ei meeldi ka. Kogu moos! Ja ma ei näita igasugu sitavikatitele oma feissarit, unista edasi ja ona oma ema pildi peale!

issand 05. november 2012, kl 21.32
linda, mitme käest tagumikku said enne kui mehe leidsid ja kas nüüd käid ikka kiirkeppimistel, kuna seal on ju huvitav ja funn ja edukad prohvessorid?

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 21.32
Inna, sa oled ju kvazimodo laps, sa saad trahvi, kui sa saadad kellegile oma ebalnikut.

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 21.33
Issand, kes on linda? tahaks talle ka vahele kuseda...

inna 05. november 2012, kl 21.35
Ma saan aru, et ma olen sulle kättesaamatus kõrguses, lõust, aga lepi sellega! Pead oma kätukestega enese väheldase noku orgasmini nühkima, sest üks endast lugupidav naine sinusuguse kõntsaga ei semmi!

Persona Non Grata Wife 05. november 2012, kl 21.41
Inna: Kasuta jah oma ilu ööklubides, niikaua kui seda on, ajusid sulle kahjuks antud pole. Võiksid uuesti kooli minna või midagi

Inna 05. november 2012, kl 21.44
Ja mida mina seal koolis sinusuguse poolearulise arvates peaksin tegema? Sinu vinniliste koolivendade märgadses unenägudes osalema hakkama ja su ebakompetentseid ja vigaseid kirjatükke parandama? Muahh, ma olen rohkemaks väärt! Ja sinusugustele olen ma kättesaamatu!

kle Inna 05. november 2012, kl 21.58
laku oma p*uts ja söö oma sepik. no on ikka tyrapigipirukas

Inna 05. november 2012, kl 22.02
Mis sul viga on, totakas? Kas sa ei tea, kuidas tuleb daame kohelda?

Persona Non Grata 05. november 2012, kl 22.03
Inna, sa oled kättesaamatu, kuna higistad palju ja võimatu sind kätte saada, oled paks ja libe!( Aga kui tagad, me võime kõik koos sulle kuldset vihma teha, ja suhu lasta kakkat!)

Inna 05. november 2012, kl 22.08
Nonäed, lõpuks ujub see ikka pinnale - sa oled lihtsalt pervert! Kiimane kult selline! Tee omale tagant näpuga!

persona very grata 05. november 2012, kl 22.12
И вообще, тьфу на вас, я в гомосятине начинаю разочаровываться. Я думал, что поиск богатого содержателя удел тупых пёзд, в то время, как у геев всё завязано на искренних чувствах поебать друг друга в жопу.

Vastuseks ?-le anaonymouselt 07. november 2012, kl 18.59
Vastavalt nende inimeste siin ilmutatud intelligentsitasemele võime teha järeldusi, et tegu on ka majanduslikult vaesama klassiga, kuna idiootidele tavaliselt niisugust palka ei maksta(on erandeid muidugi), et nad sellist teenust lubada saaksid. Pole näha viie euro intelligentsigi. Ma usun, et seal kohtingutel on palju normaalsemad inimesed, kui siin.

sisse/välja 07. november 2012, kl 19.16

huvitav 07. november 2012, kl 20.51
Kui vanad on inimesed, kes siin sõna võtnud on? Julgete kirja panna?

eelmisele 07. november 2012, kl 21.00

njah kohtingud.eu 30. august 2015, kl 17.58
Kas toimib veel see sait? või kusagil TLNas tehakse neid veel?

teema on 3 a vana 30. august 2015, kl 18.48
vana teema

Katrin 31. august 2015, kl 09.18
Huvitaks ka kas neid veel tehakse kuskil?

Eelmisele Katrinile 31. august 2015, kl 20.45
Pane enda mōōdud ja halvad harjumused kirja ning kohe on selge, kas sinuga yldse keegi tutvuks!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!