Saame tuttavaks
Salasuhe
Kris05 28. november 2012, kl 15.00 |
No nii. Nüüd on hakanud keegi veel minu nime Kris05 all kirjutama labaseid kommentaare ka. Tundub, et inimestel ei ole ikka mitte midagi tarka teha. Minu mõte oli leida keegi, kes on mõelnud samuti salasuhtest, et aeg ajalt kohtuda. Endal on mul kodus ja elus kõik korras ja tahaks lihtsalt vahepeal tempo maha võtta. Kui leidub sama mõttelaadiga sümpaatset naist vanuses 25-35, siis ootaks hea meelega kirjavahetust juba enda meili peale kristofer05@hot.ee
Sest antud foorumi mõte on leida uusi tutvusi, mitte tegeleda mingite nõmedate postitustega üksteise aadressil.
Edu kõigile!
Sest antud foorumi mõte on leida uusi tutvusi, mitte tegeleda mingite nõmedate postitustega üksteise aadressil.
Edu kõigile!
salasuhe 28. november 2012, kl 15.16 |
salasuhtele 28. november 2012, kl 15.25 |
salasuhe 28. november 2012, kl 15.31 |
salasuhtele 28. november 2012, kl 15.48 |
salasuhe 28. november 2012, kl 15.52 |
salasuhtele 28. november 2012, kl 16.00 |
odav lõbu 28. november 2012, kl 17.01 |
Ei heida ette, juhtub ikka et tekib salasuhe, kuid just nimelt et TEKIB: meeletu keemia, vastupandamatu kirg, meeldiv suhtlus, isegi hingesugulus. On palju asju, mis abielus võivad vajaka jääda. Kuid kes on need inimesed, kes ennast NII odavaks teevad, et otsivad otsesõnu anonüümselt seksi? Prooviks ikka leida kõigepealt suhet ja siis kui tekib see fantastiline keemia, lasta areneda salasuhteks, oleks kordi põnevam ja rahuldust pakkuvam.
ehheee 28. november 2012, kl 17.32 |
No nii, 28. november 2012, kl 18.42 |
ja ongi õpetajad platsis!
Minu meelest ainu õige kohe alguses öelda, mis eesmärgil tutvud, mitte ei ole nii, et esimene pool aastat kirjutad, teise poole aasta jooksul saate kokku ja siis selgub, et kummalgi on erinevad huvid.
Kui tahad omale tennisekaaslast trenni, siis tuleb ka nii öelda, mitte loota, et lauluhuvilisel tekib ehk tennise vastu huvi.
Minu meelest ainu õige kohe alguses öelda, mis eesmärgil tutvud, mitte ei ole nii, et esimene pool aastat kirjutad, teise poole aasta jooksul saate kokku ja siis selgub, et kummalgi on erinevad huvid.
Kui tahad omale tennisekaaslast trenni, siis tuleb ka nii öelda, mitte loota, et lauluhuvilisel tekib ehk tennise vastu huvi.
fuih to na 28. november 2012, kl 20.29 |
Na Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see nõuab tööd ja vaeva. et sul m otsast ära mädan
> eks ja sa siit mõne lõdva naise käest aidsi saaksi
> d.
>
> on ikka veriseid naisi, ärge mõnitage me
> hi, ise pole paljud meist mingid inglid, fuih
sa ikka üldse ei taju maailma asju :(
keegi ei mõnita MEHI, vaid konkreetset meest, kes algatuse tegi. ilmselt oled üldistaja ja see ei too kunagi head. ometigi naiste kohta ütled "paljud meist"?
-------------------------------------------------------
> see nõuab tööd ja vaeva. et sul m otsast ära mädan
> eks ja sa siit mõne lõdva naise käest aidsi saaksi
> d.
>
> on ikka veriseid naisi, ärge mõnitage me
> hi, ise pole paljud meist mingid inglid, fuih
sa ikka üldse ei taju maailma asju :(
keegi ei mõnita MEHI, vaid konkreetset meest, kes algatuse tegi. ilmselt oled üldistaja ja see ei too kunagi head. ometigi naiste kohta ütled "paljud meist"?
appi noh... 29. november 2012, kl 23.24 |
kuulge Teie kibestunud id..d,mis Te arvate,miks on foorumi alapealkiri SAAME TUTTAVAKS???
kurat oma asi,kas otsin siit keppi,et oma naisele sarvi teha või mitte....jah just nii ongi olen ka abielus ja enn-näe imet olengi siin ja otsinGGGIII armukest..mis Te nüüd teete peksate peaga vastu kuvarit.
kurat oma asi,kas otsin siit keppi,et oma naisele sarvi teha või mitte....jah just nii ongi olen ka abielus ja enn-näe imet olengi siin ja otsinGGGIII armukest..mis Te nüüd teete peksate peaga vastu kuvarit.
armuke 30. november 2012, kl 08.17 |
Siin ta on 30. november 2012, kl 11.03 |
siin me oleme 30. november 2012, kl 12.08 |
Siin ta on 30. november 2012, kl 12.45 |
mis mõttes 30. november 2012, kl 13.03 |
mees 72 30. november 2012, kl 13.27 |
maasikas 01. detsember 2012, kl 00.25 |
alvar 11. september 2015, kl 12.27 |
alvar 11. september 2015, kl 12.35 |
puusepp 11. september 2015, kl 16.55 |
Lisa postitus