Saame tuttavaks
Salasuhe

Kris05 28. november 2012, kl 15.00
No nii. Nüüd on hakanud keegi veel minu nime Kris05 all kirjutama labaseid kommentaare ka. Tundub, et inimestel ei ole ikka mitte midagi tarka teha. Minu mõte oli leida keegi, kes on mõelnud samuti salasuhtest, et aeg ajalt kohtuda. Endal on mul kodus ja elus kõik korras ja tahaks lihtsalt vahepeal tempo maha võtta. Kui leidub sama mõttelaadiga sümpaatset naist vanuses 25-35, siis ootaks hea meelega kirjavahetust juba enda meili peale kristofer05@hot.ee
Sest antud foorumi mõte on leida uusi tutvusi, mitte tegeleda mingite nõmedate postitustega üksteise aadressil.
Edu kõigile!

salasuhe 28. november 2012, kl 15.16
Mul poleks ka midagi salasuhte vastu, aga mitte abielumehega ja mitte nii noore mehega.No mida teha?

salasuhtele 28. november 2012, kl 15.25
sellisel juhul poleks ju salasuhet vaja, kui kohtamas käiakse vaba mehega. Või küsiks hoopis nii, milleks sulle salasuhet, kui ise vaba oled ja otsid suhet vaba mehega?

salasuhe 28. november 2012, kl 15.31
Mul on pere, aga kõik on juba iseseisvad.Mehele pole sexi vaja, aga minule küll.Abielumeestel pole ju aega, nad koguaeg pabistavad ja kui helistab laps või naine, no siis on ju asi katki.See ajab ju närvi, kas pole?

salasuhtele 28. november 2012, kl 15.48
abielumehed on tavaliselt päevastel aegade vabad, mõtle, tervelt 8 tundi vaid sinu päralt. Helistamistega on teised lood, need on teinekord tõesti segavad. Aga kui mitu korda on sul sellepärast asi katki jäänud või sa lihtsalt mõtled omale probleemi välja?

salasuhe 28. november 2012, kl 15.52
Päeval peaks mees ikka tööl olema, mitte 8 tundi minu päralt.Vahest sättis jah nii, et sai päeval,aga probleem on muus.

salasuhtele 28. november 2012, kl 16.00
Ma ei räägi mitte sellest mehest, kes sul oli, vaid võimalikust uuest, keda sa otsid.
Loomulikult ma ei mõtle, et mees peaks iga päev 8h sinu päralt olema aga need paar tundi leiab selle aja sees ikka. Vähemasti mina küll leiaks:)

odav lõbu 28. november 2012, kl 17.01
Ei heida ette, juhtub ikka et tekib salasuhe, kuid just nimelt et TEKIB: meeletu keemia, vastupandamatu kirg, meeldiv suhtlus, isegi hingesugulus. On palju asju, mis abielus võivad vajaka jääda. Kuid kes on need inimesed, kes ennast NII odavaks teevad, et otsivad otsesõnu anonüümselt seksi? Prooviks ikka leida kõigepealt suhet ja siis kui tekib see fantastiline keemia, lasta areneda salasuhteks, oleks kordi põnevam ja rahuldust pakkuvam.

ehheee 28. november 2012, kl 17.32
siinsed frigiidsed ja tsellut täis moorid tunnevad hästi ennast. aga kordan ainult siin virtuaalmaailmas. reaalis on kibestunud ja õnnetud mutikesed

No nii, 28. november 2012, kl 18.42
ja ongi õpetajad platsis!
Minu meelest ainu õige kohe alguses öelda, mis eesmärgil tutvud, mitte ei ole nii, et esimene pool aastat kirjutad, teise poole aasta jooksul saate kokku ja siis selgub, et kummalgi on erinevad huvid.
Kui tahad omale tennisekaaslast trenni, siis tuleb ka nii öelda, mitte loota, et lauluhuvilisel tekib ehk tennise vastu huvi.

fuih to na 28. november 2012, kl 20.29
Na Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see nõuab tööd ja vaeva. et sul m otsast ära mädan
> eks ja sa siit mõne lõdva naise käest aidsi saaksi
> d.
>
> on ikka veriseid naisi, ärge mõnitage me
> hi, ise pole paljud meist mingid inglid, fuih

sa ikka üldse ei taju maailma asju :(
keegi ei mõnita MEHI, vaid konkreetset meest, kes algatuse tegi. ilmselt oled üldistaja ja see ei too kunagi head. ometigi naiste kohta ütled "paljud meist"?

appi noh... 29. november 2012, kl 23.24
kuulge Teie kibestunud id..d,mis Te arvate,miks on foorumi alapealkiri SAAME TUTTAVAKS???
kurat oma asi,kas otsin siit keppi,et oma naisele sarvi teha või mitte....jah just nii ongi olen ka abielus ja enn-näe imet olengi siin ja otsinGGGIII armukest..mis Te nüüd teete peksate peaga vastu kuvarit.

armuke 30. november 2012, kl 08.17
Otsin ka armukest. Aga kust leida sellist meest, kes oleks tõeline armuke? Niisama kepijuhaneid pole vaja.

Siin ta on 30. november 2012, kl 11.03
viimasele,
saaksid omale tõelise meestuttava, viisaka ja intelligentse, puhta ja korraliku ja kui su soov on tõsine, siis ilmselt jätad oma meiliaadressi, et sinuga ühendust saada.

armuke 30. november 2012, kl 11.55
Mina siia oma meiliaadressi ei jäta :)

Siin ta on 30. november 2012, kl 11.59
niku siis end kingakontsaga.

siin me oleme 30. november 2012, kl 12.08
Alles püüdis Siin ta on olla viisakas ja intelligentne ja mis kõik veel ja vaata kus viskab nüüd kõntsa.

Siin ta on 30. november 2012, kl 12.13
ära siis hala nii palju, konn.

Siin ta on 30. november 2012, kl 12.45
Lastel on koolitunnid läbi, seetõttu saavad siin lollustega tegeleda.
Samuti ma ei usu, et kl.11.55 oli tegemist õige inimesega.

mis mõttes 30. november 2012, kl 13.03
õige inimesga, ei saa aru?Ikka õige inimene.Aga see postitaja "Siin ta on" on vägagi imelik.

mees 72 30. november 2012, kl 13.05
keegi naistest keelekat soovib?

ikka 30. november 2012, kl 13.13

mees 72 30. november 2012, kl 13.16

kontakt 30. november 2012, kl 13.22
Tln-tartu mnt 147.km-l

mees 72 30. november 2012, kl 13.27
olen moment soomes tööl aga varsti tulen 147-le kannakaga

maasikas 01. detsember 2012, kl 00.25
Kuule Kris, kui sa ühel päeval avastaksid, et sinu olemasolev partner on ka hakanud oma elu rikastama teiste meestega, kas siis suhtuksid sellesse teemasse nii liberaalselt?

alvar 11. september 2015, kl 12.27
Olen 26 ja otsin noort kena tsikki keda paugutada aegajalt

alvar 11. september 2015, kl 12.35
Salasuhet kena tydrukuga kellega lihtsalt armatseda. Voiks olla sale ja sexi. Umb 18-26.

puusepp 11. september 2015, kl 16.55
http://naine24.postimees.ee/3323375/marin-kusib-kas-ma-tahaksin-teada-kui-mu-mees-mind-petab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!