Meesterahvas soovib tutvuda sõpruse eesmärgil ühe Naisterahvaga. Vanusepiire ei pea hetkel tähtsaks kuna kuulutus on sõpruse eesmärgil, mitte otsides abikaasat ega üheöösuhet. Samas ei pea ka oluliseks tegevusala ega minevikku. Naljategijad võivad oma kommentaarid enda teada jätta. Ootan kirju e-mailile Ilusilm2@hot.ee.
Tere hmh. Sõprus on ju tore lai mõiste, loomulikult ei pidanud ma silmas leida elu armastust. Sa ju ise tead et tunded, iha , hoolivus, armastus on midagi muud. k Kellele ei meeldiks magama minna õhtul kallima kaisus ja ärgata jalad ristis ma arvan et enamikule kellel veel iha ja tunded alles. Ise pean hetkel sõpruse milleksi muuks, toredat inimest kellega koos kvaliteetselt aega veeta.
Arusaamatu, kust lugesid mingi kaisu jutu välja ja tunded, iha, elu armastuse...? Tundub, et oled "lapsekingades" ja seepärast üritad kohmakalt selgitada mõistet sõprus. Enamus inimei teab ja teeb vahet kõigil sinu poolt nimetatud mõistetel.
Minu jaoks on sõpruse aluseks teatav hingeline lähedus, teineteisemõistmine, ühised huvid. Usaldus ja suurem kiindumus tulevad tavaliselt ajaga. Ja ma tegelikult ka väga armastan oma sõpru :)