Saame tuttavaks
teema fat catile
krõõt 03. september 2013, kl 15.53 |
That fat cat 03. september 2013, kl 16.01 |
krõõt 03. september 2013, kl 16.24 |
Laiming 03. september 2013, kl 19.27 |
That fat cat 03. september 2013, kl 21.39 |
Laiming 03. september 2013, kl 22.13 |
That fat cat 03. september 2013, kl 22.19 |
That fat cat 03. september 2013, kl 22.46 |
sosin 03. september 2013, kl 23.46 |
Laiming 04. september 2013, kl 09.52 |
Ja nii ajabki kass taga mödunud päevade virvendusi, lootes neid leida... ja keeldub tunnistamast asjaolu, et aeg on edasi läinud ja need silmad on ka edasi läinud.
Ja nüüd tuleb olla valmis selleks uueks kohtumiseks, olgu milline see tahes, kas siis saadab saatus sulle uued silmad vaatamiseks-leidmiseks või teeb su pimedaks.
Aga tee selle valiku juurde sillutad sina ja saatus vaid täidab su soovid, kõvasti väljakarjutud soovid.
Mõtle mida soovid ja ole oma soovidega ettevaatlik, need võivad täituda.
Ja nüüd tuleb olla valmis selleks uueks kohtumiseks, olgu milline see tahes, kas siis saadab saatus sulle uued silmad vaatamiseks-leidmiseks või teeb su pimedaks.
Aga tee selle valiku juurde sillutad sina ja saatus vaid täidab su soovid, kõvasti väljakarjutud soovid.
Mõtle mida soovid ja ole oma soovidega ettevaatlik, need võivad täituda.
That fat cat 04. september 2013, kl 10.12 |
sosin 04. september 2013, kl 11.10 |
sosin 04. september 2013, kl 11.44 |
That fat cat 04. september 2013, kl 11.57 |
Kui komberdama pead, on mõistlikum kodus istuda, oma jalgu kampriga määrida ja mitte ronida võõraste meestega kohtuma..
ma arvan, et südaöö paiku, aga härrasmees nagu ma olen, tulen ise tõllaga kohale ja napsan rõdult kaasa, et siis pilvede kohal tähtede valgel veidi tõsist juttu ajada..
ma arvan, et südaöö paiku, aga härrasmees nagu ma olen, tulen ise tõllaga kohale ja napsan rõdult kaasa, et siis pilvede kohal tähtede valgel veidi tõsist juttu ajada..
sosin 04. september 2013, kl 12.00 |
That fat cat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui komberdama pead, on mõistlikum kodus istuda, o
> ma jalgu kampriga määrida ja mitte ronida võõraste
> meestega kohtuma..
aga kui tahtmine niiiiiiiiiiiiiiiiii suur on :(
p.s
ma püüan siis veidi kabedamalt kõndida.... veidi vesihiire moodi. õpin neid nö jäljendama, sest tahe mul terasest ;)
> Kui komberdama pead, on mõistlikum kodus istuda, o
> ma jalgu kampriga määrida ja mitte ronida võõraste
> meestega kohtuma..
aga kui tahtmine niiiiiiiiiiiiiiiiii suur on :(
p.s
ma püüan siis veidi kabedamalt kõndida.... veidi vesihiire moodi. õpin neid nö jäljendama, sest tahe mul terasest ;)
sosin 04. september 2013, kl 12.03 |
That fat cat Kirjutas:
> aga härrasmees nagu ma olen, tulen ise tõllaga koh
> ale ja napsan rõdult kaasa, et siis pilvede kohal
> tähtede valgel veidi tõsist juttu ajada..
kõlab nagu ähvardus... see tõsise jutu koht siis :) eks mul patte ole jah hingel, aga need olid kõik nii ammu-ammu..
kes ei riski, see shampust ei joo, eks ma siis sätin end rõdule ja pats rapuntslile kohaselt ootevalmis, kui tõllal peaks tõrked tekkima (hiir-hobused keelduvad lendu tõusmast :) )
> aga härrasmees nagu ma olen, tulen ise tõllaga koh
> ale ja napsan rõdult kaasa, et siis pilvede kohal
> tähtede valgel veidi tõsist juttu ajada..
kõlab nagu ähvardus... see tõsise jutu koht siis :) eks mul patte ole jah hingel, aga need olid kõik nii ammu-ammu..
kes ei riski, see shampust ei joo, eks ma siis sätin end rõdule ja pats rapuntslile kohaselt ootevalmis, kui tõllal peaks tõrked tekkima (hiir-hobused keelduvad lendu tõusmast :) )
Laiming 04. september 2013, kl 12.05 |
Ja siin kohal tuleks meenutada muinasjuttu, kuis kurat talutüdrukul kosjas käis.
Sa sosin püüa siis öelda, et sa alasti ja ei saa välja tulla - ja siis palu ehteid, riideid jmkõikeveel. Ja vaata, kas see kuradiema ka seal kuskil asju sätib ja kamandab?
Aga sina kuula ikka kilki ahju all, mis mõmiseb: üksi õek, üksi õeke. Mis tänapäevases keeles tähendab, et vaata, et tal teisi seal kaarikus juba ees ootamas ei ole, sorry tõllas (sest sinna mahub palju...).
Aga teadupärast muutuvad kõik tõllad kella 00.00 kõrvitsaks. Nii, et vaata, mis sulle sinna rõdule visatakse ja kuis pärast seda sodi koristada saad...
Sa sosin püüa siis öelda, et sa alasti ja ei saa välja tulla - ja siis palu ehteid, riideid jmkõikeveel. Ja vaata, kas see kuradiema ka seal kuskil asju sätib ja kamandab?
Aga sina kuula ikka kilki ahju all, mis mõmiseb: üksi õek, üksi õeke. Mis tänapäevases keeles tähendab, et vaata, et tal teisi seal kaarikus juba ees ootamas ei ole, sorry tõllas (sest sinna mahub palju...).
Aga teadupärast muutuvad kõik tõllad kella 00.00 kõrvitsaks. Nii, et vaata, mis sulle sinna rõdule visatakse ja kuis pärast seda sodi koristada saad...
That fat cat 04. september 2013, kl 12.06 |
sosin 04. september 2013, kl 12.11 |
Riho_39 04. september 2013, kl 12.14 |
That fat cat 04. september 2013, kl 12.14 |
sosin 04. september 2013, kl 12.21 |
That fat cat 04. september 2013, kl 12.24 |
Lisa postitus